Атанасова: Последната година и половина е загубена за България

ГЕРБ представя всеки ден своята програма
2 сеп 2022 10:28, Нели Христова
75
Атанасова: Последната година и половина е загубена за България
Снимка: БГНЕС

Изцяло от вота на българите зависи кой ще управлява, заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ пред NOVA. Тя е водач в листите на коалицията ГЕРБ-СДС в 18 МИР и Русе.

"Да, със сигурност ПП ГЕРБ ще е първа политическа сила", каза още тя относно прогнозите на социолозите. "Това обаче не се дължи само на нашата енергична предизборна кампания. Това се държи основно на факта, че българските граждани осъзнаха, че последната година и половина управление, в което господин Рашков беше вътрешен министър и редовен, и служебен такъв, Кирил Петков бе противоконституционно избран министър на икономиката, а господин Василев - финансов министър в служебно и редовно правителство, е загубена за България."

"ГЕРБ представя всеки ден своята програма. На вас ви се струва, че много енергично влизаме в кампанията. Това не е енергия, това е готовност за управление", обяви Атанасова.

Бившият депутата подчерта няколко кризи, в които страната, според ГЕРБ, е попаднала. Атанасова открои енергийна криза, мигрантска и политическа. От партията в четвъртък предложиха своя антикризисна програма, в която стъпка по стъпка е описано как можем да се справим с проблемите у нас.

Попитана с кого партията би се коалирала след като излязат резултатите от предсрочния парламентарен вот, Атанасова отговори: "ГЕРБ винаги е поемала отговорност да се справя в каквато и да е ситуация. Припомням само, че първият ни мандат беше в правителство на малцинството. След това управлявахме в коалиция. Никога коалициите не са били лесни. Управление в малцинство никога не е било лесно. Да припомня и че ние сме управлявали единствено и само с Реформаторския блок и Патриотичния фронт. Така че да не ни приписват най-различни коалиции, за каквито чуваме в последните месеци".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
17
 
! Отговори
вижда се преди 1 година
Боко ги е избирал на кастинг от психиатричните заведения !!
18
2
 
13
 
! Отговори
истина е преди 1 година
Такива оклуци като тази която иска да ни оправя ни докараха до най-бедната и корумпирана страна в света !!!
17
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И като добавим техните 12 години, та общо 13.5 години загубени за България. От великото строителство на пътища, не се усеща качествена разлика - така и няма магистрала свързваща граница с граница, има участъци някои от които са във вечен ремонт на ремонта. От великата диверсификация - една икономически неизгодна транзитна тръба. Дълг от на България като % от БВП е значително увеличен, ГЕРБ имат 1-2 години на минимален излишък. Нулеви реформи в правосъдие и здравеопазване. - 1 милион население...
16
10
 
3
 
! Отговори
Ц преди 1 година
Днес не ме блокирайте Бъдете независими! ПП без Лъжците Киро,Асен и Лорер
15
4
 
16
 
! Отговори
Леля Пена преди 1 година
ПОСЛЕДНИТЕ 12 ГОДИНИ СА ЗАГУБЕНИ ЗА БЪЛГАРИЯ. ТЕ СА ДАЖЕ ВРЪЩАНЕ НАЗАД.
14
2
 
9
 
! Отговори
тъй де преди 1 година
Десито има лека грешка, понеже последните 33 гидини са загубени за България!
13
3
 
11
 
! Отговори
Шербетов преди 1 година
Черна дуловска вещица,която си е отворила задн.ка за власт.Имам чувството,че тази не е чистокръвна българка,имайки предвид,злобата с която говори за българското правителство.Ще се разцепи да ломоти по адрес на всички,които не са с герб.Русенци,отворете си сетивата и спрете тази вещица тръгнала отново за София.По- вече от двадесет години,тя свива тлъстите,народни пари,а вие лапате комарите...
12
6
 
3
 
! Отговори
Лена преди 1 година
абсолютно
11
3
 
9
 
! Отговори
тя преди 1 година
Тая , навява тъга !
10
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гербавите твърдо обещават да намалят пенсииите и за това ще гласувам за тях,така България ще се отърве от това бреме пенсионери! Само ГЕРБ.
9
2
 
10
 
! Отговори
Гост преди 1 година
Десо , ако искате да участвате във властта , махнете Тиквата !! С него начело няма как да стане !!
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато е права мастията, права е. Само пропуска да спомене и за предните 12, че са не по-малко загубени.
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А 12 години кражби и простотии,какви бяха?!12 години кражби, безнаказаност,простащина, каскети,КТБ, Булгартабак,БТК,Белене ,Турски поток,пенсии по 120 Евро, най бедни и болни в Европа, калпави магистрали,ремонт на ремонта-Това бяха гербавите, който иска от същото да гласува за тях. А и обещават че ако ги изберете ЩЕ НАМАЛЯТ ПЕНСИИИТЕ ДО НИВАТА КОГАТО Бочко беше на власт с цел да има пари за кражби, защото както е казал мутрите от пенсии не можеш да откраднеш.
6
3
 
13
 
! Отговори
българин преди 1 година
От тая и на слепеца няма да му стане !
5
2
 
18
 
! Отговори
ябадабаду преди 1 година
Ако не е тя ще е биков или бойко,аман от гербажии.Как не ви омръзна да се показвате по медиите?
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ печели, взема власта, и отново продължава да финансира чрез обществени поръчки свойте фирми, като през това време ще се оправдава, че не може нищо да направят за България, защото ПП за 6 месеца са окрали държавата.
3
7
 
24
 
! Отговори
Тото преди 1 година
Нагла и физиономията и нагла. Вие ни загубихте 10 години, преди вас още 20 и така половината ми живот загубен от дървени философи и предатели.
2
7
 
20
 
! Отговори
haha преди 1 година
Деса ***, колкото по-малко говори, толкова по-добре. Единственото полезно, от този пудел , е че човек се изхожда по-лесно , като го види хаха
1
6
 
24
 
! Отговори
Шефрет преди 1 година
Загуба е за вас Гепаджии. Жицката де се бяхте лепнали пресъхна