Йотова: Включването на учители в "черни списъци" е фашизъм

Радев няма да приеме кабинет, в който фигурира Калин Стоянов
24 авг 2024 14:05, Нели Христова
227
Йотова: Включването на учители в "черни списъци" е фашизъм
Снимка: БГНЕС

Димитър Главчев има втора възможност да представи кабинет, който да направи нормални, честни и прозрачни избори в България и да има редовно правителство до няколко месеца. Не виждам къде повече можем да падаме надолу и да задълбочаваме кризата.

Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова от Шипка.

Йотова се включи в тържествата по повод 147 години от Шипченската епопея.

Тя подчерта, че президентът Румен Радев няма да подпише указ, ако Калин Стоянов остане в списъка с министри в кабинета "Главчев 2“". "Стоянов поражда политическо напрежение и няма доверие в политическите партии. Той се стреми към политическа кариера и няма как да е гарант за честни избори", уточни Йотова.

Тя смята, че думите на президента при връчването на мандата на Главчев са били достатъчно ясни и разбрани от всички. „Въпреки гаврата с Конституцията, опитите да се ограничат правомощията му и да се стигне блокаж на държавата, Радев е последният гарант да се проведат нормални избори от правителство с максимална степен на доверие в тази ситуация“, посочи Йотова.

Тя призова разделителните линии да се затварят, а не всеки ден да се отварят нови и нови.

Йотова приветства позицията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, защото най-важният проблем, който сега трябва да се реши е безводието. "Дано това не е само предизборна хватка", добави тя.

Според нея включването на учители в така наречени "черни списъци" е форма на "съвременен фашизъм".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Доколкото разбрах президента ти заповядал кой да не е вътрешен министър ,вероятно агентурата вече е посочила кой да е.Налагането на чужда воля е точно фашизъм.Заставате срещу цялото МВР и синдикати ,от какво ви е страх ?Само при Калин Стоянов може да има честни избори ,защото Киро каза че правите в комбина ала бала избори ,но това не ви смущава ,не се срамувате,а най нагло продължавате в същия дух.Случайно да разбирате ,че сте позор !
184
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
млъкни куч ко, трябва да бъдеш изхвърлена като смет от президентството ...
183
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Освен Киро Фашиста друг няма.Той се налага с лъжи изпада в истерия ,манипулира ,докато стане неговата.Държавата е жертва на платен психопат който цели да в дестабилизира.С изборите ще е същото ,пак ще се вряка и манипулира с празни измислени сценкиА Радев ще му приглася ,защото мадурките са още тук и ще играете нечестно.
182
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Никой от Възраждане не е правил черни списъци,те са от пепейци *** срещу заплащане и повечето имена са дописвани и фалшиви.Възраждане само ги публикуваха.На Киро Лъжата ли вярваш Йотова?Колко сте смешни и прозрачни .Защо се месите в състава на служебното правителство,след като нямате право по Конституция.Изобщо не искате честни избори,виждаме обратното и страх което е много грозно,защото Кеша е зависим .
181
4
 
8
 
! Отговори
Asasin преди 3 седмици
"Според нея включването на учители в така наречени "черни списъци" е форма на "съвременен фашизъм".....Не фашизъм е насилието над нормалните семейства и децата...Те трябва да имат нормално детство, а не да бъдат обработвани и превърнати в дрогирани секс роби....А тази гнусна доктрина се налага чрез книгите, медиите, присъства и в учебниците и учебните програми.....
180
0
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 3 седмици
До Анонимен Има учители и университетски преподаватели, които твърдят, че са научили, че "са се подписали"/ с посочени три имена и месторабота/ в подкрепа на ЛГБТ пропаганда в училищата от списъка, който е публикуван в нета. Реално, никога и никъде не са се подписвали за това. Спорно е кои са се подписали наистина за провеждане на ЛГБТ пропаганда в училищата. Това е злоупотреба с лични данни и следва прокуратурата да се самосезира, за да установи има ли фалшиви подписи и кой е фалшифицирал под
179
1
 
3
 
! Отговори
Петър преди 3 седмици
Йотова, уж сте журналистка и имате претенции за образована жена, но повтаряте путиноидните лъжи: фашизъм е имало САМО в Италия. В хитлерова Германия са били национал-СОЦИАЛИСТИ. Старите комунистите, и новокомунистите от ПП/ДБ не искат да се прави съпоставка между социализъм и хитлерова Германия затова лъжат, че там е имало фашизъм и нацизъм???? Новите комунисти/като ПП/ДБ и възраждане наричат нацисти и фашисти всеки, който не им е удобен, и го обявяват за враг на демокрацията, словото и...т.н.
178
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нямаш нясто на Шипка при тези които са оставили кръв и кости за нашата Родина !Как някой камък не ти нацели манерката че да вземеш да пукнеш предателко .
177
2
 
7
 
! Отговори
Алоооу,Мис Пиги! преди 3 седмици
Списъка го изпльоскаха у фейса умнокресливитета на про100 КирчУ и жълтопаветната ЛГБТИФШСТИ + хунта, а не Копейкин!!! Поне се запознай с фактите преди да коментираш,4убакка! И пак служебните мъпети на Гумен Крадев купиха още факсини на подвида на подвида на подвидовете на КовиТиди0ти3ъма, некъф Флирт... Що мълчите за подготвения локдаун за 2024/2025, п0длоги?!? Само посмейте да къртите пейки в парка,пр0дажници...
176
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
не разбрала за какво става дума, бърза да изявява своя евроатлантизъм, това е подписка, в която можеше да участва всеки, който е против закона, и Йотова ли е против закона, да не би да се е вписала в тази подписка, ако някой се оплаква че е включен в тази подписка без да знае, не костадинов е виновен, а организаторите на подписката
175
2
 
7
 
! Отговори
Сами се набутаха преди 3 седмици
в списъка, а сега реват и всички шма тароци пригласят.
174
1
 
11
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 3 седмици
До #170 Не се притеснявам за безводието. Дайте на Борисов да изпапка пак един пластмасов водопровод за 27 милиона лева,като този на Перник. Сега никой не казва какво става с него? Работи ли още или му окрадаха тръбите вече,както направиха с Напоителни системи?
173
2
 
8
 
! Отговори
ЙОТОВА ПРЕЗ 2021 г. преди 3 седмици
Е ВОДИЛА РАЗГОВОР С ДЖЕЙН МУИТА, ПРЕДСТАВИТЕЛКА НА УНИЦЕФ В БГ, СРЕЩУ НАСИЛИЕТО НАД ДЕЦА > А СЕГА СЪЩАТА ЙОТОВА ЗАЩИТАВА НАСИЛИЕТО НАД ДЕЦА, ОТ ПРЕСТЪПНИ " УЧИТЕЛИ" КОИТО ГИ УЧАТ ДА СИ БЪРКАТ В ДУПЕТАТА
172
2
 
9
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 3 седмици
Йотова а "черния списък" "Миротворец",какъв е? Тези хора не са ли фашисти?В понеделник ще гледаме втора серия на сериала "За кожата на едно ченге" в ролята на Ален Делон ,бог да го прости, ще бъде Калин Стоянов.
171
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Йотова пак неадекватна. Каква дрога ползва искам и аз.
170
3
 
10
 
! Отговори
ккк преди 3 седмици
ааа и друго да ви питам Госпожа Йотова вас едно време нужни ли ви бяха учители пропагандатори да ви обясняват каква трябва да сте и каква може да бъдете, аз смятам че само аз съм човека дето трябва да ги обяснява тези неща на детето ми и никой друг няма право да го прави до като стане пълнолетен/на, продължавайте в същата посока всички политици, медии , институции и ще настъпите сериозно мотиката
169
4
 
12
 
! Отговори
И тая ли преди 3 седмици
Радев незабавно да се разграничи от това рошаво недоразумение, иначе да си носи последствията
168
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И тая не е разбрала че списъка си е на нпо-педолюбците.Много неадекватни ни управляват.
167
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Според нея включването на учители в така наречени "черни списъци" е форма на "съвременен фашизъм"." - само да уточним, че никой не е вкарал учителите във въпросните "списъци", а те самите са се разписали в тази декларация и са застанали зад имената си публично.
166
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И защо,? Нека да е ясно кои учители са готови да възпитават децата в християнски ценности и кои в женски.