Йотова: Включването на учители в "черни списъци" е фашизъм

Радев няма да приеме кабинет, в който фигурира Калин Стоянов
24 авг 2024 14:05, Нели Христова
227
Йотова: Включването на учители в "черни списъци" е фашизъм
Снимка: БГНЕС

Димитър Главчев има втора възможност да представи кабинет, който да направи нормални, честни и прозрачни избори в България и да има редовно правителство до няколко месеца. Не виждам къде повече можем да падаме надолу и да задълбочаваме кризата.

Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова от Шипка.

Йотова се включи в тържествата по повод 147 години от Шипченската епопея.

Тя подчерта, че президентът Румен Радев няма да подпише указ, ако Калин Стоянов остане в списъка с министри в кабинета "Главчев 2“". "Стоянов поражда политическо напрежение и няма доверие в политическите партии. Той се стреми към политическа кариера и няма как да е гарант за честни избори", уточни Йотова.

Тя смята, че думите на президента при връчването на мандата на Главчев са били достатъчно ясни и разбрани от всички. „Въпреки гаврата с Конституцията, опитите да се ограничат правомощията му и да се стигне блокаж на държавата, Радев е последният гарант да се проведат нормални избори от правителство с максимална степен на доверие в тази ситуация“, посочи Йотова.

Тя призова разделителните линии да се затварят, а не всеки ден да се отварят нови и нови.

Йотова приветства позицията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, защото най-важният проблем, който сега трябва да се реши е безводието. "Дано това не е само предизборна хватка", добави тя.

Според нея включването на учители в така наречени "черни списъци" е форма на "съвременен фашизъм".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
3
 
13
 
! Отговори
За мене преди 3 седмици
ЛГБТ джендъризма си е част от Политическата Пропаганда! Има само една партия в БГ която го подкрепя и иска така да създава свои избиратели от ранна възраст-ППДБ! Директно финансиране от партията на Демократите в САЩ!
104
8
 
5
 
! Отговори
Тенгри кан преди 3 седмици
Нищо по различно от списъците на РМС за ликвидиране на висшестоящи фигури от Третото българско царство и установяването на "народна република";)))
103
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Йотова е човек без работа. Чуди се как да изпъкне. Цел ден ни облъчват какво казала Йотова. Добре, че вече не ни чете късните новини. Отървахме се от лъжите и. Сега какво казала няма никакво значение. Никой не я зачита, освен комунистите от БСП.
102
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ЛГБТ е про сто една политика! Пропагирана и финансирана по света от Демократите в САЩ, които в момента управляват!Н
101
2
 
12
 
! Отговори
До 88 преди 3 седмици
Значи от "Възраждане" направиха нещо добро като дадоха гласност на тези списъци, защото хората, които не са подозирали, че имената им са били включени там, сега могат да реагират и да настояват фалшификацията да бъде коригирана.
100
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Те си сложили името в публичен списък, после някой друг им бил виновен понеже направил списъка... публичен... смех в залата!
99
0
 
9
 
! Отговори
Заради нея преди 3 седмици
Йотовица още като беше в БСП я знаехме , като активна жендърка. Заради нея не гласувах за Радев.
98
3
 
9
 
! Отговори
Толерантен преди 3 седмици
ЛГБТ е про сто една политика! Пропагирана и финансирана по света от Демократите в САЩ, които в момента управляват!Няма нищо общо с мира и толерантността, а е създадена да разделя и радикализира обществото, платен активизъм от американски НПОта и директно от Ембъсито!
97
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Някой на сила ли ги е карал въпросните "учители" да се подписват... и това не е риторичеб въпрос!
96
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Госпожо Йотова, когато със слама вашите протестиращи запалиха полицаите на 2.09.2020 г. това какво беше? Садизъм или фашизъм? Вашите протестиращи цяло лято тормозеха софиянци. Търкаляха се в палатките кьоркиндил пияни по цял ден, а вечер скандираха лъжи, ръсеха развалена риба, хвърляха по МС свински уши, яйца, домати, караха малки деца да бият тикви, разнасяха ковчези на живи хора, бесилки разпънаха в центъра. Те фашистки ли са или садисти? Това са ваши защитници. Кажете, моля!!!
95
1
 
12
 
! Отговори
Како, како, преди 3 седмици
Разкажи малко повече, как твоята партия правеше списъци на учители през есента на 1944 г. и после през 1945 г.? Щото хора от тези спидъци биваха викани за справка и повече никой не ги видя. Други пък отидоха да преподават уроци на прасетата в Белене или да се трудят в Куциян и на други подобни места. На трети пък им беше отнето правото да практикуват професията си. Кажи нещо за тези ваши списъци, а не за огласяването на един списък, в който някои доброволно са си написали имената.
94
0
 
13
 
! Отговори
Демократ преди 3 седмици
В училище Не трябва са се проповядва Комунизъм, Фашизъм или Нео Либерален ЛГБТ джендъризъм!Или всякакви други политически идеологии!Все едно да дойде БСП или ППДБ и да започне са вирбува още от Детската Градина!
93
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Фашисти са тези, които направиха протестите 2020г. Те палеха полицаите живи под прозореца на Йотова и Радев, а те се хилеха горе зад щорите.
92
1
 
17
 
! Отговори
Тая знае ли кво е преди 3 седмици
Фашизъм? Да проповядваш една политическа идеология в училище това е! Както Хитлир югенд, но сега ЛГБТ Югенд!Училищато трябва да е извън всякаква политическа пропаганда!
91
0
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Разликат между фашизма и комунизма е кой владее средствата за производство. А Йотова беше и е комунистка. Няма бивш комунист. Те са повредени.
90
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Другарко Йотова, нека включат детектора на лъжата и тогава да говорите!!! Или сама знаете, че след като ви включат детектора на лъжата, ще гръмне трансформатора на Президенството.?
89
1
 
17
 
! Отговори
Нео либерален преди 3 седмици
ЛГБТ фашизъм в училища и детска градина! Не!
88
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ЗАКОНА ЗА ЛГБТИ ПРОПАГАНДАТА Е ФАШИЗЪМ
87
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
От тези 534 подписали се, половината казват, че не знаят, че са се подписали. Петициите се попълват с мейл без верификация. Някой ги е подписал на килограм. Хахахахахаха
86
4
 
10
 
! Отговори
Фашизъм преди 3 седмици
Е да натрапват идеологията на едни 800 души върху милиони други!