Сарафов: България е една от най-спокойните държави

Няма място в страната ни, на което законът не застига
26 сеп 2023 13:13, Елка Василева
30
Сарафов: България е една от най-спокойните държави
Снимка: архив, БГНЕС

България е една от най-спокойните държави, няма място в страната ни, на което законът не застига. За да бъде такава държава, заслугата е на вас - служителите на МВР. Това посочи изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов по време на национално съвещание на МВР във връзка с предстоящите местни избори и приоритети на вътрешното ведомство в борбата с престъпността.

Той добави, че МВР и прокуратурата са партньори срещу престъпността и беззаконието. Мога да поема отговорност от името на прокуратурата, че ние ще подкрепим всички ваши усилия, каза още Сарафов. Той отчете, че ръководството на държавното обвинение е в отлични отношение с ръководителите в МВР.

Прокуратурата осъзнава своята роля и отговорност при спазването на правата на гражданите. Само заедно можем да постигнем наистина ефективен резултат, добави и.ф. главен прокурор.

"От особена важност е гражданите да знаят и да са убедени, че отиват на честни избори, на които техният глас ще бъде зачетен и именно наша отговорност е да създадем условия за това, да положим усилия и да върнем доверието на българите в изборната система и институциите", посочи Борислав Сарафов.
(БТА, Константин Костов)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Като гледам тоя образ и се успокоявам, успокоявам....И даже почвам да медитирам.
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Оставете ме на спокойствие по обяд! От смях се задавих и за малко да умра - от смях разбира се! Отиваш на разходка и някакъв изпразва един пълнител върху теб и о прощавай грешка! Ама не те ползува вече защото си в дървено пардесю!
6
2
 
7
 
! Отговори
абсолютно съм преди 11 месеца
съгласен,никъде другаде по света управниците не са оставили народа да си краде на воля както тук необезпокояван,смеят ли,а са спрели краденето на българина до два часа няма да са живи и затова продължават да галят тоя самозабравил се народ с перце
5
0
 
13
 
! Отговори
Zмеев преди 11 месеца
Така си е, за момент се бях обезпокоил, че може нещо лошо да ми се случи, но службите му успокоиха, че всичко е точно!
4
0
 
26
 
! Отговори
Предатели с Пералня преди 11 месеца
Кеф ти разстрел в парка, кеф ти мина на плажа, падащи самолети и хеликоптери, наводнения, пожари, заплати като в централна и източна Африка, цени като в Германия... спокойна работа!
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Народа беден нема пари за пушки :)))
2
2
 
21
 
! Отговори
Абориген преди 11 месеца
Алексей Петров харесва вашият коментар
1
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
С дрънкане на глупости не стаа бе...