Калин Стоянов: В МВР са получени 156 сигнала за изборни нарушения

Образувани са 70 досъдебни производства
30 май 2024 12:21, Нели Христова
8
Калин Стоянов: В МВР са получени 156 сигнала за изборни нарушения
Снимка: БГНЕС

До този момент в МВР са получени 156 сигнала за изборни нарушения, свързани с купуването на гласове. Това съобщи във Варна служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов, предаде кореспондентът на БГНЕС.

Стоянов добави, че са образувани 70 досъдебни производства, които са приблизително същия брой, както при предишните парламентарни избори.

"Все още предизборната кампания не е приключила, явно българите имат по-голямо доверие на МВР, а и агентурата ни много по-рано е започнала работа по тези казуси", заяви Стоянов.

Министърът коментира инцидента с нахапаната млада жена от домашния си питбул във Варна. "Кучето е упоено непосредствено след инцидента. Води се досъдебно производство. Назад във времето има множество случаи на нахапвания. Има много държави, в които отглеждането на подобни породи кучета е забранено", подчерта Стоянов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от Избори 2024
Петков се шегува със "страшния билборд" с Борисов на него
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Копейките се опитаха да ме купят с лъжи и спекулации, аз предпочитам кеш. Сори Костадинов, като почнеш да плащаш като хората тогава може
7
0
 
0
 
! Отговори
е то сигнали има и преди 4 седмици
на 112 . 500 , ама само 7-8 са за тоя номер . И от 169 , само 4-5 са за дела и пандиз . ахахахаха
6
0
 
2
 
! Отговори
и , КО? преди 4 седмици
Всичките са от герб и ДПС , както до сега през всичките години !
5
0
 
2
 
! Отговори
добър ден преди 4 седмици
Е всички знаем от кои партии са най-много - ГЕРБ и ДПС. Вече толкова години едни и същи номера въртят, ама като държат полиция и прокуратура, а и действат заедно с онези НПО-та, които държат на малцинствата повече отколкото на данъкоплатеца-българин, точно както и ГЕРБ и ДПС. Но все пак това им е начина - манипулации, купени махали и твърд неграмотен електорат, бюрократични безполезни държавни калинки и зависим от касичката и продажен едър работодател, който да задължава работниците си.
4
0
 
3
 
! Отговори
ХАХА преди 4 седмици
"явно българите имат по-голямо доверие на МВР"!!!Този не е добре!!!И няма ли да каже най-после тези "изборни нарушения" в чия полза са!
3
0
 
2
 
! Отговори
Калинчо преди 4 седмици
Ми казвайте от кой партии са.то коментари,телевизия,радия констатира всичко това,пък не казва от кой партии са.това не е демократично.народа трябва да знае какво се случва .пари се раздават,други с торби с кафе,олио,захар,брашно и по 50.00 лв.вече се раздадоха.имам чувство,че това в торбите е от помощите за социално подпомагане.ама спите зимен Сън.интереса клати феса
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
имало от немския бундесканцлер... борисоф е немско творение на ЕНП и ханс зайдел щифтунг с което сифонират 25% от всичката пара де се дава на бугарищаня обратно по сметките на ЕНП. фашунгите собствената си *** затриха дреме им за подрисоф.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
В МВР имат сигнал от германския бундесканцлер и от турския президент за това че барисаф освен двоен агент на Русия и САЩ е и контрабандист от световна класа от години, но нищо не правят