Радев: Крайно време е за кабинет, базиран на ценности и идеи

Досега плашеха с партия на президента, време е партиите да се легитимират
194
Радев: Крайно време е за кабинет, базиран на ценности и идеи
Снимка: БГНЕС

Българските политици, макар и по-трудния начин, е крайно време да се научат да поставят обществените интереси пред своите и пред партиите, заяви президентът Румен Радев, след като упражни правото си на глас в изборите за национален и европарламент.

Нека не забравяме, че гражданската инициатива не се изчерпва с явяване пред урната, а и с помнене обещанията на политиците, призова държавният глава.

По думите му, съставянето на правителство зависи изцяло от партиите.

"Българските политици трябва да поставят обществените пред личните си партийни интереси и това е гаранцията за успех", заяви президентът.

При всички избори се появява проблем с машините и те са бариера пред основния проблем, а именно недействителните бюлетини, добави Радев, който гласува на машина днес.

Преди всеки избор партийни оракули плашат с партии на президента, но е крайно време партиите да съставят правителство, базирано на идеи и ценности, каза Радев. Друго развитие според него води до личностна и партийна делегитимация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още по темата: Румен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ГЕРБ кога ще сменят Бойко? Човек живял от кражби и измами, винаги на държавна копаня и на готовото, много такива има сред управляващите, които не знаят какво е труд и съзидание, нито имат образование, нито качества и опит в управление на будка за вестници, камо ли на държава, но със самочувствие и наглост до небесата, което налагат над останалите! Колелото се върти. И колелото на света също се върти, положението му не е константа, долу се обръща нагоре и горе се обръща надолу, движението води къ
148
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Крайно време е за кабинет, базиран на путински ценности и идеи
147
4
 
7
 
! Отговори
лицето преди 3 месеца
виновно за разединението на нацията... г н у с е н зелнен чораб
146
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мечтите на всички шопи са отпрещени към нас Българите в село Българе, които сме нестинари и танцуваме в огън и умееме да плуваме в ледени води и искат да ни вземат нашите ценности на Българска идея "За танц по Огън и плуване в Ледени води" за тяхна идея и затова измират от огън и студ, като няма от де да вземат пари!
145
3
 
4
 
! Отговори
а преди 3 месеца
тая руска *** не е лошо да я импийчнат, в момента в който този човек си замълча след пълномащабната война в украйна и след като зеленски му би чембери едно 5 минути пред камерите, добре е да се оттегли. срам.
144
3
 
8
 
! Отговори
ле ле преди 3 месеца
Ей не му свършиха противните баналните изказвания на тоя
143
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И откъде ще дойде тоя кабинет. ГЕРБ + ДПС - да ви е честито.
142
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кабинет базиран на ценности и идеи. Тоз чиляк пак сънува служебен кабинет. Свърши тая. Сега е ред на Пеевски за премиер.
141
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този човек ни натресе шарлатаните за да спаси себе си ей тъй си живее луксозният живот
140
3
 
9
 
! Отговори
ал бънди преди 3 месеца
говори с мъдростта на философията на старшина артелчик без чест и сводките на воеа за глобалният ред и руски свят
139
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В момента гледам Блатечки по Нова. По-млад, актьор, трябва уж да изглежда добре - все пак с това си вади хляба, а той с един голям коремен мускул от врата до ханша. Тресат се меса, 4рна брадичка мани мани. И си спомням за снимките на Радев.. Разликата от небето до земята. Единия не близва алкохол и тренира всеки ден, другия на беело, на уиски от 10 сутринта в неделя- типичен българин
138
1
 
5
 
! Отговори
Окси Моронов преди 3 месеца
заглавието предполага, че действалите до сега служебни кабинети не са имали нито ценности нито идеи. такале?
137
1
 
11
 
! Отговори
Нео преди 3 месеца
Липсата на чест води до редовно ползване на изтъркани клишета!
136
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе не знам, вие плюете срещу всеки в България. Избирате си ги, после ги плюете. Аз гласувах за Радев и двата пъти и не ме разочарова. Доблестен, интелигентен човек с принципи.
135
4
 
4
 
! Отговори
триморец крадев преди 3 месеца
моите деца киро катастрофата още известен като киро про100и80 и тетя ася ви диверсифицираха и приобщиха към триморието. брат златеф от ложата е доволен, той лично ми ги снесе. дълговете нарастанаха, продадохме реакторите на украйна за без пари, функциониращите ще ги унищожим с негодно гориво, и подписахме за 30 милиарда чертежи на АЕЦ от партньорите. ще ни го докарат ф16ките. да живее евроатлантизма.
134
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Когато е прав, е прав. Без национални идеи и ценности политиците ни се лашкат от Украйна до Антарктида при проф. Пимпирев. Марширувайки на гей парад.
133
2
 
5
 
! Отговори
Боби преди 3 месеца
Мечтайте си за кабинет, няма да има скоро. Същите лица виждам в парламента. Щом досега не са снесли яйца, няма да снесат и догодина за великден. Успехи и чак на предсрочните избори на велкиден догодина.
132
8
 
3
 
! Отговори
Шок и ужас преди 3 месеца
При политиците и мисирките настана смут и всички мълчат, Възраждане е на първо място,при допитването.
131
5
 
3
 
! Отговори
Добре преди 3 месеца
Високи пенсии не е ценност и идея ли бе, Радве? Ниски данъци за да привличаме инвестиции не е ценност и идея ли? Пари за образование и здравеопазване не е ценност и идея ли?!!!
130
0
 
6
 
! Отговори
СЕКЦИИТЕ В РУСИЯ преди 3 месеца
ЗАТВАРЯТ СЛЕД 2 ЧАСА..... НЕ СЕ РАЗСЕЙВАЙ...