Проф. Радулов: "Величие" е пълна със странни хора

Срам ме е, че гарантирах за Марков, допълни експертът
12 юни 2024 22:11, Инна Ангелова
105

Експертът по национална сигурност проф. Николай Радулов сподели, че кабинет по всяка вероятност ще има, но не може да предположи колко дълготраен ще бъде. Най-вероятно ще бъде съставен от ГЕРБ и ДПС, предполага се, че и ИТН също ще се включат “в името на света, България и целия Космос”.

“Това правителство, каквото и да прави, ще си навлече гнева на хората. Хората очакваха нещо да се случи и Борисов да не е на власт, той продължава да управлява България, този път в тандем с Пеевски. Това коментира експертът по национална сигурност и член на партия МЕЧ проф. Николай Радулов в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му по площадите на протестите е имало хора, чиято цел е била да се "набутат във властта".

За лидера на новата партия Николай Марков, Радулов споделя, че го познава от години.

"Запознахме се във вашето студио. Говореше умно, въздържано, поканих го да преподава в моя департамент "Национална и международна сигурност" в НБУ. Сега вече ме е срам, че гарантирах за него и го вкарах в среда, в  която може да влияе върху ума на млади хора. Студентите усетиха, че има нещо нездраво в него, оплакваха се, че не идва в часовете", сподели проф. Радулов.

Пред Bulgaria ON AIR споделя, че новата партия разполага с много пари и трябва да се провери откъде идват. На мнение е, че е пълна с измамници.

“Полк. Калчев пострада, той охраняваше този исторически парк, с години не му е плащано, освен това шефът го е подлъгал да вложи 250 000 собствени средства, счупи си краката, виждам, че едно от делата е спечелено за дължимите му заплати. Това е партия, в която има някакви нечисти сметки, но многото пари ѝ позволяват да се движи напред, там има платена публика", каза проф. Радулов.

Успехът на изборите за партия "Величие" той посочи, че е благодарение основно на социалните мрежи, с използването на платени публикации, които достигат до много хора.

"Тази партия е пълна със странни хора, това не бива да ни учудва", добави проф. Радулов.

До него е стигнала информация, че полицейски началници помагат за купуването на гласове при изборите: "Те организират парите да стигнат до избирателите по един или друг начин".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
16
 
5
 
! Отговори
Майната ви.... преди 4 месеца
Айдеее , и Величие са омаскарени .Какво е тази злоба към всички партии ?Каква е целта ? Дали не ни водят към авторитарен режим и путин-изъм ? Демокрацията е застрашена. Народа иска Борисов.Може да не ви изнася , но тава е истината.
50
5
 
8
 
! Отговори
чичи преди 4 месеца
при нормална избирателна активност - такива популисти маргинали остават извън парламента..
49
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Исторически парк е пирамида, колкото да се пънат в интернета - вложителите загубиха паричките си точкаИвелин Михайлов погуби толкова семейства и раздели толкова двойки взимайки парите им с измамни обещания за "доходност"
48
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонименкъв икономист бе - сектант измамник пирамидажия, втория измамник работил в НСО уж бил полковник, *** бил подполковник, *** бил майор - измамник 2
47
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Троловете много са се задействали. Тук от няколко дни един и същ папагал повтаря как били секта, сциунтолози и прочее. Публичните им клакьори също здраво лаят и плюят.срещу една партия с 4.7% гласове. Всеки нормален нека си ползва.мозъка и да се замисли дали една партия-патерица би била унижавана по този начин вече 4ти ден. Уплашиха се от един икономист и един бивш офицер от НСО
46
2
 
13
 
! Отговори
Вече 100%-те де били преди 4 месеца
Хората очакваха нещо да се случи. . . . . Десетилетия избират едно и също и очакват промяна! Това вече има медицинска диагноза!
45
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Още един пишман експерт.Този преди години се кълнеше, че Русия няма да води война с Украйна и то часове преди атаката.В България са все такива.Другите ги изгониха, убиха или просто не им дадоха шанс и се клонираха такива навсякъде.Какво бъдеще за България с тези псевдо учени?И да сме в НАТО и ЕС с тия начело е все тая.
44
3
 
8
 
! Отговори
Йордан преди 4 месеца
Няма какво да се обсъжда, особено от разни "експерти". Хората които искаха гласуваха и резултатите са ясни. Аман от журналистически измислици!
43
0
 
8
 
! Отговори
столетница преди 4 месеца
Ще гласувам за всеки,който ми обещае мъж като Макрон.
42
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
стига вече, имат само 4%, ако се издънят, няма да са в следващия парламент, като янев - използва рейтинга на президента, но го предаде като гласува оръжие за украйна, сега говори за мир, но никой не му вярва,
41
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Щом всеки се изказва така за тях има нещо и това ми харесва. Нека наказателния вот е за тях поне да дразнят такива като тоя прешивец хахахах
40
4
 
6
 
! Отговори
Воин на Тангра преди 4 месеца
До До ,,Воин на Тангра&Абсолютно! Нека електората види с кви книжки ги водят за носа Ивелинчо и Марков;)))https://chitanka.info/book/8461.htmlx
39
2
 
21
 
! Отговори
Изнервен преди 4 месеца
Уф, няма ли най-после някой началник на това журналистическо недоразумение Ганиела Ангелова да й обясни, че е адски непрофесионално, грозно и дразнещо да се обажда на всяка трета дума на събеседниците си с глу.пави или безсмислени въпроси и вметки?
38
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Щом има информация за купуване на гласове какво ни занимава? Да подава сигнал в Прокуратурата! Другото е ала-бала, разтягане на локуми.
37
2
 
9
 
! Отговори
Воин на Тангра преди 4 месеца
Воините на Светлината, които ползват пари, за да създадат партия, за да се намърдат в Парламата, за да пътуват и организират срещи, в които обяснпват как да се печелят пари от туризъм;))) са Воини на алпа Яга Албасти Златолюбеца! Когато ви говора за Златолюбеца, бързо ще познаете въпросните "Воини на Светлината" вкусвайки от техният златен Мрак;)))
36
3
 
4
 
! Отговори
ПП Вели4ие преди 4 месеца
48 Тая я вземахме щото ла па добре да ни продухва тръбите
35
7
 
3
 
! Отговори
До Патриот преди 4 месеца
Мисля, че никой в България не плащал за избори.
34
6
 
3
 
! Отговори
It’s Science Bitch преди 4 месеца
No Respect! За разни леймъри и му р ви с купени дипломи за Вишо!Да не сте завършили Оxford бе смешници!БеГе Више образование под х ***!
33
30
 
22
 
! Отговори
Бозаджията преди 4 месеца
Спасението на България е победа на Украйна. Ако това не стане. Майка ни жална.
32
6
 
20
 
! Отговори
Патриот преди 4 месеца
Абсолютни глупости, никакви пари не са плащани на никого за да гласува. Що се отнася до професор Радулов искам да му обясня каква пирамида е НБУ от което имам "диплома" с която по добре да не се хваля, че не мога да си намеря работа с нея. А в чужбина ми се присмиват откровенно като чуят за тоя велик НБУ. То точно НБУ е образец за схема и пирамида. Що се отнася до гн Марков не го познавам но от първо лице мога да заявя, че пп ВЕЛИЧИЕ не е купувало или търгувало с гласове от вота.