Нищо ново, Слави Трифонов се отказва да бъде народен представител

Кои други се отказват да бъдат депутати
14 юни 2024 06:42, Александър Попов
117
Нищо ново, Слави Трифонов се отказва да бъде народен представител
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Има такъв народ" Станислав Трифонов е подал заявление, с което се отказва да бъде народен представител в 50-ото Народно събрание.

ЦИК заличава Станислав Тодоров Трифонов от листата на партия „Има такъв народ“ в 15-и изборен район – Плевенски, и в 25 МИР – София, в изборите за народни представители на 9 юни 2024 г., се посочва в решение на Централната избирателна комисия.

Постъпило е и заявление от Николай Тонев Колев от ДПС с искане да не бъде обявен за избран за народен представител. ЦИК заличава Колев от листата в 27 изборен район – Старозагорски.

ЦИК заличава и Иса Емин Бесоолу от листата на ДПС  в 27-и изборен район – Старозагорски, както и Николай Неделчев Юруков от листата на ДПС в 22-и изборен район – Смолянски, след подадени заявления, че се отказват да са народни представители.

Постъпили са заявления от Христо Христов Петров от  „Продължаваме Промяната – Демократична България“, от Ивайло Ванев Вълчев от партия „Има такъв народ“, от Кристиан Иванов Вигенин от коалиция „БСП за България“, от Станислав Добринов Стоянов от партия „Възраждане“, с което заявяват, че желаят да бъдат обявени за членове на Европейския парламент от България и да не бъдат обявявани за народни представители.

С Решение на ЦИК от днес Христо Петров,  Ивайло  Вълчев,  Кристиан  Вигенин и Станислав Стоянов,  са обявени за избрани за членове на Европейския парламент от Република България, поради което следва да бъдат заличени от съответните листи на партиите и коалициите в изборите за народни представители на 9 юни 2024 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
1
 
20
 
! Отговори
Един болен преди 3 месеца
Мозък по- малко!
83
4
 
20
 
! Отговори
!!! преди 3 месеца
"Малкото ДПС", както наричат чалгарската сбирщина на учиндолския инвалид е позор и срам за България! Огромен позор! Повече от сигурно е, че и този път сарайският милиардер и уродливото туловище Пеевски добре са платили на "избиратели" на чалгарите, та отново да им гледаме просташките физиономии в парламента! Продажници и предатели, мутри и престъпници! А Славчу от Учиндол е мутра, та дрънка! Позорът обаче е за гласувалите за Сакатия и Тошко Африкански, дето не се къпе и вони на коч!
82
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да пази Господ от мутри и чалгари!
81
5
 
16
 
! Отговори
позор! преди 3 месеца
Пореден позор за наивниците, гласували за Сакатото нищожество от Учиндол, което за 20 години опростачи три поколения българи! Че как ще отиде депутат двуметровият наглец, след като не може да стои на краката си, нито да се наведе да си избърше ***! Така де, инак Хаджи Тошко Простака с каруцарския език и Балабана Джебчията трябва да дежурят покрай него, за да му сменят памперсите и да бутат инвалидната му количка! Етга ти "политическата партия" на чалгарите, ега ти поредната измама на Сакати
80
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е щом 12 години народа гласува за един еднокнижник,защо не и за неговия аналог?Какъвто народа,такива и политиците.
79
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
и за пореден път комплексара се впусна в изборите само да си докаже, че все още има тъ.пири, които да гласуват за него
78
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Изглежда у нас е много лесно да станеш политик.Седиш си на диванчето,плюеш по който не ти харесва и вече си готов за парламента.Същите са и тия от Величие.Явно успяха така да опростачат народа,че или не гласува или си дава гласа за подобни недоразумения,наказвайки себе си.
77
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не ще да се излага като Зеленски - от комедиант да става политик.
76
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тези,които гласуват за него не се интересуват от политика и как да се промени животът им,а само от цирковете на Славчо и некадърните му сценаристи,които уреди на тлъсти заплати.
75
0
 
16
 
! Отговори
мдамм преди 3 месеца
нали трябва да се откаже от всички действащи бизнеси да ги предпише на някой, а той няма вяра никому , кое е изненада?
74
1
 
20
 
! Отговори
Този преди 3 месеца
Този ми е по противен и от покровителя му - Д.П.
73
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има ли изненадани наивници?По-интересното е как така му докараха точно 6%,за да може да изпрати и евродепутат?
72
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ам сега? Ама и аз кат съм прос, колко пъти гласувах за тоя...
71
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е, защо толкова хора са гласували за неговата партия, че и в Европейския парламент отиват, тази Европа събра много ***. А за Слави - няма какво да се говори, не си заслужава, как има хора, които все още им вярват, глупав народ е нашият, не е за вярване.3
70
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е нали хората за теб са гласували бе,чалгар.Нали щеше да поемеш отговорност?Лъжеш повече от останалите,ама като има кой да ти се връзва,стой си на диванчето и злобей във фейсбук.
69
1
 
27
 
! Отговори
Не е игра! преди 3 месеца
На такива тр. да им се наложи глоба от 100 хил лв и забрана повече да се кандидатират за народни представители!
68
1
 
12
 
! Отговори
хахаха преди 3 месеца
Чичо Фестър ахахаха, 1 към 1
67
1
 
22
 
! Отговори
Ужасен ужас преди 3 месеца
Кожено яке, диван, гледа мръсно, дава наставления, командва, държи се арогантно, апострофира. Учиндолският Чичо Фестър!
66
1
 
23
 
! Отговори
АЗ преди 3 месеца
Тези лъже кандидати трябва да носят наказателна отговорност за подвеждане на избирателите.След като предварително знаеш, че няма да си депутат, защо заемаш място в листите?Това си е измама . Но на Славчо тази непочтеност не му е за първи път.
65
1
 
22
 
! Отговори
Тези са преди 3 месеца
Само ще Ви кажа едно нещо. В моя град лидерът на ИТН е бивш координатор на ДПС да областта. Тези са копие на ДПС, нямат разлика.