ГЕРБ-Пловдив се видя с победа още на първия тур

В най-лошия вариант отивали на балотаж с БСП
Обновена: 21 авг 2011 19:31 | 21 авг 2011 15:44,
179
ГЕРБ-Пловдив се видя с победа още на първия тур
Иван Тотев. Снимка: Архив, Булфото

„ГЕРБ има реални шансове да спечели още на първи тур местните избори в Пловдив”, това обяви лидерът на партията и кандидат за кмет на града Иван Тотев. Той се позова на социологическите изследвания до момента.

При евентуален балотаж прогнозата на хората на Бойко Борисов под тепетата е, че няма да се борят с кандидата на ВМРО-НИЕ и настоящ градоначалник Славчо Атанасов, а с номинацията на БСП – Георги Търновалийски.

„Проучванията сочат победа за ГЕРБ на първи тур или евентуален балотаж с БСП”, категоричен е Иван Тотев.

„Ние не виждаме основния си противник в лицето на сегашния кмет, основен противник за нас е БСП – на местно и на национално ниво”, каза още кандидат-кметът и лидер на ГЕРБ.

Пред журналисти той заяви, че от 4 години градът се намира в застой.

„Необходима е нова власт, която през следващите 8 години ще изключи БСП от управлението на Пловдив”, смята Тотев.

Така той даде знак, че ГЕРБ се готви да управлява Пловдив най-малко в следващите два мандата.

Специално за местните избори под тепетата ГЕРБ са съставили предизборен щаб с 40 души. Той ще е връзката на гражданите с партията.

„Една от основните задачи е да раздадем анкетни карти, с които ще проучим мнението на пловдивчани за това какво трябва да се промени в града и в каква посока трябва да се управлява Пловдив”, обясни шефът на щаба Димитър Цветков. Димитър Цветков, о.р. генерал от ВВС, който бе представен днес от Иван Тотев.

ГЕРБ ще заложат и на срещите си с представители на различните гилдии в Пловдив.

Местната предизборна кампания на ГЕРБ-Пловдив ще е съобразена с тази за президентските избори. Листата за общински съветници вече е готова, но се чака одобрението на Изпълнителната комисия в София.

Потвърждение, че ще спечелят изборите в Пловдив още от първия тур или в най-лошия вариант – ще са на балотаж с БСП, се очаква от други две социологически проучвания, които са поръчани от ГЕРБ.

В момента Пловдив се управлява от коалиция между ВМРО-НИЕ, БСП и представители на няколко по-малки партии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На миналите избори Иван Тотев занесе торбите с парите в Столипиново и "брадчедите" помогнаха за "безукорната" победа.Сега ГЕРБ осигурява чували с пари за верните си и последователни гласоподаватели.Така, че Тотев ще бъде новия *** кмет!
93
16
 
4
 
! Отговори
платен от ГЕРБ преди 12 години
Според мен ГЕРБ ще победи на изборите и сини и червени и турци и всякаква друга ***!
92
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ се готвярт за управляват Пловдив, за да може безпроблемно да си складират *** на София и да превърнат Пловдив в бунище. Сегашният кмет още търси парите, които Борисов обеща за ***.
91
15
 
4
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 12 години
Единствен верен изход е ГЕРБ да имат цялата власт. Нека свършат каквото могат ,пък и да нямат оправдания.Защото просто няма кой.В този форум има само злобни критики срещу тях ,но НИКОЙ не казва коя е алтернативата ,още повече да я обоснове. Май всичко тук е като на футболен мач и трябва само да се излеят емоциите.
90
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
като гледам платения драскач на ГЕРБ Лисан който е написал 4 думи с 6 правопистни грешки виждам грамотността на управляващите, а тоя мутраген Тотев да не харчи 14 000 000 лв. които ГЕРБ са му дали за купуване на гласове па тогава ще го видя дали ще събере и 1 000 гласа
89
3
 
18
 
! Отговори
:D преди 12 години
ТЕ СЕ СЕ ВИЖДАТ С ПОБЕДА А НАКРАЯ НЕМА ДА СТИГНАТ И ДО БАЛОТАЖ.ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ МУ ВЕРВАТ НА БОРИСОВ ОНИЯ 40% ДЕТО ГЛАСУВАХМЕ НА МИНАЛИТЕ ИЗБОРИ СА ВЕЧЕ 3 ПЪТИ ПО-МАЛКО.И ДА БАЛОТАЖ НЕМА ТЕ ЗА ПОБЕДА ГОВОРЯТ :D
88
12
 
6
 
! Отговори
100% победа ГЕРБ преди 12 години
Започва последната и най-отчаяната битка за кокала!!! Под знамената на партията-майка се събират всичките й израстъци,които през годините тя изкуствено и...умишлено е създала-ДПС,СДС-ДСБ,ОДС,НДСВ,РЗС и т.н. ,а хорото води най-личната й рожба-БСП!!! Лозунга на цялата тази клика гласи: "Политически ***,*** и трупове от всички партийки и сдружения - съединявайте се!!!" Другари учредители на новия ОФ. Историята категорично доказа,че диктатурата на пролетариата е най-злата от всички диктатури. Затова и в РУСИЯ със закон забраниха КПСС и държавата им е във възход !
87
3
 
1
 
! Отговори
aaaa преди 12 години
4akaite malko sega,te oshte izborite ne sa doshli,te ve4e nashite cafnaha,4e 4akkkkkk znaqt i za balotazha!!kak stavat tiq raboti???tuka ima neshto!!!mi vseki normalen 4ovek bi si pomislil tova!!nemislq 4e gerb she spe4elqt navsqkade,a pak za prezident ne sam ubeden 4e she spe4elqt!!prosto zagubiha doverieto na naroda s tehnite,kolko apartamenta bqha????uzh nebili korumpirani,ama tiq she izlqzat mai nai-golemite mutri!!to e qsno,4e interesa klati fesa,ama pak ot druga starana,kade stoi naroda??:
86
15
 
6
 
! Отговори
Гражданин за ЕРБ преди 12 години
Очаквам пълна и заслужена победа за ГЕРБ на месните и президентските избори!
85
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Странджата - ИНТУЛИГЕНТА
84
16
 
6
 
! Отговори
Странджа сакар преди 12 години
Който е против ГЕРБ е за мафията и мутрите!
83
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А аз след 2г се видях космонавт:))
82
3
 
19
 
! Отговори
е.ача на Лисан преди 12 години
Гладна кокошка просо сънува.
81
5
 
18
 
! Отговори
до 82 преди 12 години
СТРАНДЖА не сменяй ника-познавам ти глупавия стил!!!!!
80
26
 
7
 
! Отговори
Лисан преди 12 години
Пловдив е за Герб--убееден съм,Бойко мачкай ***!!!
79
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ!
78
3
 
19
 
! Отговори
Бъбъл гум преди 12 години
Цветанов е предложил промени в Закона за движение по пътищата - на шофьорите се забранява да дъвчат дъвка по време на шофиране, а това да правят балони е направо вземане на шофьорсата книжка.Правиш балон - нищо не виждаш - пука се балона и автопроизшествието е налице.Така било в някой държави от Европейския съюз, няма да падаме по назад от тях я.
77
6
 
18
 
! Отговори
rock-n-rollah преди 12 години
Мечти-и-и-и. Поне са им безплатни, ако не друго.
76
2
 
18
 
! Отговори
aq преди 12 години
Ех, нека си помечтаят, има достатъчно време за това.
75
2
 
19
 
! Отговори
до 76 преди 12 години
Пак ли наказателен вот ще има....Тази държава е ОБРЕЧЕНАИзчезвайте докато можете