ГЕРБ-Пловдив се видя с победа още на първия тур

В най-лошия вариант отивали на балотаж с БСП
Обновена: 21 авг 2011 19:31 | 21 авг 2011 15:44,
179
ГЕРБ-Пловдив се видя с победа още на първия тур
Иван Тотев. Снимка: Архив, Булфото

„ГЕРБ има реални шансове да спечели още на първи тур местните избори в Пловдив”, това обяви лидерът на партията и кандидат за кмет на града Иван Тотев. Той се позова на социологическите изследвания до момента.

При евентуален балотаж прогнозата на хората на Бойко Борисов под тепетата е, че няма да се борят с кандидата на ВМРО-НИЕ и настоящ градоначалник Славчо Атанасов, а с номинацията на БСП – Георги Търновалийски.

„Проучванията сочат победа за ГЕРБ на първи тур или евентуален балотаж с БСП”, категоричен е Иван Тотев.

„Ние не виждаме основния си противник в лицето на сегашния кмет, основен противник за нас е БСП – на местно и на национално ниво”, каза още кандидат-кметът и лидер на ГЕРБ.

Пред журналисти той заяви, че от 4 години градът се намира в застой.

„Необходима е нова власт, която през следващите 8 години ще изключи БСП от управлението на Пловдив”, смята Тотев.

Така той даде знак, че ГЕРБ се готви да управлява Пловдив най-малко в следващите два мандата.

Специално за местните избори под тепетата ГЕРБ са съставили предизборен щаб с 40 души. Той ще е връзката на гражданите с партията.

„Една от основните задачи е да раздадем анкетни карти, с които ще проучим мнението на пловдивчани за това какво трябва да се промени в града и в каква посока трябва да се управлява Пловдив”, обясни шефът на щаба Димитър Цветков. Димитър Цветков, о.р. генерал от ВВС, който бе представен днес от Иван Тотев.

ГЕРБ ще заложат и на срещите си с представители на различните гилдии в Пловдив.

Местната предизборна кампания на ГЕРБ-Пловдив ще е съобразена с тази за президентските избори. Листата за общински съветници вече е готова, но се чака одобрението на Изпълнителната комисия в София.

Потвърждение, че ще спечелят изборите в Пловдив още от първия тур или в най-лошия вариант – ще са на балотаж с БСП, се очаква от други две социологически проучвания, които са поръчани от ГЕРБ.

В момента Пловдив се управлява от коалиция между ВМРО-НИЕ, БСП и представители на няколко по-малки партии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво, кефите ме тука. Като се прибера и отвора новините да видя как бесепарчетата вият от болка защото ГЕРБ много кораво за пореден път им е разкъсал дебелото черво. Харесвате ми така като ревете, доволен съм.
113
0
 
7
 
! Отговори
иван преди 12 години
до 111- много точно казано!!!
112
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жадна и лакома за власт, пари и влияние тази червена *** стигна дъното на падението. Интриги, инсинуации, сплетни, удари под кръста, подлост, пошлост, двуличие и коварство, ега ти партията. БСП ще изгуби изборите на 23, защото споменът за всеядното управление на тройната коалиция е още много пресен.
111
4
 
24
 
! Отговори
Вани преди 12 години
Вярвайте на ГЕРБЕРСКАТА пропаганда ! Какво ни лъже Дянков САЩ били зле Италия също. Ами аз не знам италианец да дойде в България да да стани прислуга, както не знам американец да се моли за зелена карта и трудова виза за България. Хей хора какви сме овце само, колкото повече ни лъжат толкова по добре ни става !
110
12
 
7
 
! Отговори
иван преди 12 години
до 106: Всичко, което описваш е вярно, но си дай сметка, че 20 години преход ни управляваха комунисти и това е резултат от управлението им!!Дай пример за беден комунистически функционер. Нищо не става с магическа пръчка - комунистите нямат място нито в парламента, нито в местна власт! Много поразии направиха!!
109
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От 21 години на терена на българския политически живот има един огромен гниещ труп! Това е трупът на БКП! Името му е БСП!Вонята от гниенето на този труп отрови живота на няколко поколения българи, както преди това животинското отношение на живата БКП съсипа живота на 2 пъти повече поколения българи!Това е проблемът на България!
108
1
 
7
 
! Отговори
до 107 преди 12 години
демек за БКП
107
2
 
12
 
! Отговори
електорат преди 12 години
БЪЛГАРИЯ-СТРАНА ОТ ЧЕТВЪРТИЯТ СВЯТ , С ТЕЗИ " СВЕСТНИ" УПРАВНИЦИ!!!!!!!
106
3
 
10
 
! Отговори
До 106 преди 12 години
ЕВАЛА ! Но народа ни е *** и вярва, а не погледне истината, че от тези за съжаление нищо не става.
105
14
 
7
 
! Отговори
100% победа за ГЕРБ преди 12 години
Започва последната и най-отчаяната битка за кокала!!! Под знамената на партията-майка се събират всичките й израстъци,които през годините тя изкуствено и...умишлено е създала-ДПС,СДС-ДСБ,ОДС,НДСВ,РЗС и т.н. ,а хорото води най-личната й рожба-БСП!!! Лозунга на цялата тази клика гласи: "Политически ***,*** и трупове от всички партийки и сдружения - съединявайте се!!!" Другари учредители на новия ОФ. Историята категорично доказа,че диктатурата на пролетариата е най-злата от всички диктатури. Затова и в РУСИЯ със закон забраниха КПСС и държавата им е във възход !
104
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
- Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Разбито здравеопазване , липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Значително нарастване на дела на сивия сектор и политически чадър над контрабандата на цигари, горива и алкохол - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !
103
4
 
18
 
! Отговори
йгг преди 12 години
Хора от ГЕРБ нищо добро не очаквайте ! Още ли не проумеехте тази елементарна истина ? Бойко ходи на делови срещи с ръце пъхнати в джобовете. На посещението в Япония се рита като КАТЪР. Депутатите му твърдят, че България се е освободила от турско робство преди 500 и повече години. В Германия Бойко разправя, че Цецо ходи с багера и копа трупове. Има и още и още.....Е какво добро от тези *** чакате. Коя държава има премиер ПОЖАРНИКАР ? Трябват ни сериозни политици, а не профани и гамени !
102
4
 
12
 
! Отговори
до иван 102 преди 12 години
Имаш две правописни и три пунктуационни грешки в едно изречение.Сигурен съм ,че ще гласуваш за герб.
101
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***,от всички партии са се обединили,срещу ГЕРБ,от страх,че ще изпуснат кокъла.
100
14
 
6
 
! Отговори
ivan преди 12 години
За да неправа правописни грешки ще гласувам за ГЕРБ а БСП да го духа
99
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да им е честита победата
98
16
 
4
 
! Отговори
Филибе кибик преди 12 години
Рогът на изобилието ще се излее върху Пловдив, ако пловдивчани гласуват за Иван Тотев, защото само за кмет на ГЕРБ Симеон Дянков ще развърже кесията и ще плати дължимите милиони за софийския ***, който Славчо Атанасов така лековерно прие, на юнашко доверие.
97
2
 
18
 
! Отговори
от Сливналия преди 12 години
Пловдивчани гласувате ли за тоя лапач жалко за красивия ви град!
96
14
 
8
 
! Отговори
платен от ГЕРБ преди 12 години
Не виждам коя партия ще се доближи и наполовина от резултатите на ГЕРБ.
95
12
 
9
 
! Отговори
гласувайте на 23 преди 12 години
Както казваше Дънди Крокодила,бълхите които са в козината на кучето ,да си спорят чия собственост е кучето ....Правителството на България е в състояние на война с организираната мафия и техните подръжници-Гоце,Съдебна система,БСП,РЗС,ДПС,ДСБ,СДС,ОДС червени медии и агенции,бивши агенти на ДС,кукловоди и олигарси .Един път завинаги ще поставим тази пасмина на място!!!ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ И СЪС 100% ПОДКРЕПА НА НОРМАЛНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ