Хората се разочароват от ГЕРБ, твърди Станишев

"Победата на БСП ще постави началото на края на ГЕРБ"
Обновена: 18 сеп 2011 21:09 | 18 сеп 2011 21:09,
191
Хората се разочароват от ГЕРБ, твърди Станишев
Снимка: БТА

„Управлението на ГЕРБ е фалш и лъжа и все повече хора се разочароват от управляващата партия”, съобщи пред активисти на левицата в Пловдивско лидерът на БСП Сергей Станишев.

Той обясни, че всеки ден се среща с все повече избиратели, които са прозрели лъжите на правителството, с които то е дошло на власт.

„ГЕРБ се опитват да създадат у хората усещането, че изборите са предрешени и че управлението им е непоклатимо, но хората прозират пропастта между обещанията и това, което се случва”, каза Станишев.

По думите на лидера на социалистите, победата на предстоящите местни избори няма да се измери само със спечелените кметове и общински съветници по места. По-важна щяла да бъде новата посока, която избирателите ще дадат на страната.

„Две години след управлението на ГЕРБ по-добре ли живеем,  имаме ли работа, по-спокойни ли сме за бъдещето на нашите деца, по-свободни ли сме днес?”, попита риторично бившият премиер насъбралите се около 600 местни активисти на партията.

По думите на Станишев, БСП не е безразлична към това, което се случва във всяко село и във всеки град.

Лидерът на левицата съобщи и формулата за промяна.

„Победата на БСП ще постави началото на края на ГЕРБ”, убеден е Сергей Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
2
 
1
 
! Отговори
айде ,бе преди 12 години
Къде пък го видя през очилцата ,че ГЕРБ е разочаровал хората???Да си измие очилата и да се прости с политиката-време му е!
175
7
 
3
 
! Отговори
Васко преди 13 години
БСП ще смаже ГЕРБ както смаза НДСВ.
174
4
 
5
 
! Отговори
ФАКТИТЕ преди 13 години
*** като този САТАНиШЕФ и Гоце ПАРАВАНов които са преминали през Москва и промиване на мозъците с психотронни методи са им отстранили от тиквите предателски всяко чувство за отговорност, морал, срам и причинно-следствения закон и вилнеят като някакви "извънземни ангелчета" - винаги прави, винаги най-умни, най-честни, най-безгрешни, най-мъдри, най-най над всички най-вече над всякакви закони и ред. Ненаказуеми!ЗОМБЯСАНИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ *** *** ЗА КОИТО ЛЕЧЕНИЕ НЯМА!Само ако ги вкарат в някакви трудово-възпитателни роти и им връчат по една лопата и кирка - да строят по 12 часа на ден пътища и заводи за парче хляб.... докато изпукат като въшки !ЗА ДА РАЗБЕРАТ ОТ КЪДЕ ИДВА ХЛЯБА ТИЯ *** И СЛОВОБЛУДЦИ ОТВРАТНИ !!!!
173
2
 
8
 
! Отговори
СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ преди 13 години
ТОЯ МАЗЕН ПЛЪХ УКРАИНСКИ ***, КОЙТО НЕ Е СЛУЖИЛ ВОЙНОК И НЕ Е ПОХВАНАЛ БАЧКАНЕ ДО ДНЕС ОСВЕН ДА СИ ТРАКА ЧЕНЕТО И БЪЛВА ВРЕЛИ-НЕКИПЕЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОПАГАНДНИ СЛОВА..... ТОЯ ЛИ ЩЕ НИ СЕ ПРАВИ НА БЪЛГАРИН И РОДОЛЮБЕЦ КОЙТО МИЛЕЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И ДОБРОТО НА ХОРАТА ТУК?ХАЙДЕ ШУТ В *** ОХРАНЕН И МАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ НАВЪН В МОСКВА ПРИ РАБОТОДАТЕЛИТЕ ТИ ОТ КГБ!!!
172
1
 
2
 
! Отговори
ivanickin преди 13 години
zahto zahtitavate kristalno 4istite komunisti bate sergei ima izvun bra4no dete suhtia e nikolai dobrev sus lubovnica i *** angel naidenov ostavi gena si zaradi ustata p4eli4ka maia sergei dmitrievi4 ima dete ot bednata vdovica na iosifov bez brak i taka natatuk tova li sa moralnite hora v bulgaria koito ia opraviat otzat
171
4
 
2
 
! Отговори
Истината преди 13 години
този с плоския данък да мълчи!Зарад него сега сме под герберско иго!
170
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
gospodin stanishev ako lijat gerb napravete taka horata da povyarvat na vas i specelete izborite no bez koalizii.porziyata da bide pred vas.
169
1
 
6
 
! Отговори
quazimodo преди 13 години
Украинската мишка серьожа, да не си мисли, че може да споменава името божие без наказание свише. Неговата украинска копелдашка съдба е много противна. Той няма да може да си живурка като моллов банковия бандит. станишевската *** ще страда тепърва. Всичките му престъпвания на десетте божи заповеди ще бъдат възмездени по съответен начин. Това некомунистическо *** ще плаща и за тоя дето се говори, че го е правил. Лека му политическа пръст.
168
7
 
3
 
! Отговори
Жик-Так преди 13 години
Една Тиква не може да ме разочарова, а само разсмива . Но когато цялото правителство е един голям ***, тогава положението е кофти.
167
2
 
9
 
! Отговори
;) преди 13 години
Хората да вземат да ви потърсят сметка Съсел грозен миризлив продажен лъжец ...
166
3
 
4
 
! Отговори
Роза преди 13 години
Днес са раздали нови материали на кутевчетата.Забелязвам да се повтаря:огнеборец, и препикани гербери.Да си разочарован от герб е едно,а да гласуваш за бсп съвсем друго!
165
3
 
7
 
! Отговори
Burgas преди 13 години
хамстера мазен няма какво да каже,пука се през гърба от ядда живее Герб и ще живее
164
5
 
2
 
! Отговори
leonsio преди 13 години
И най- вече от ОгнеБореца!
163
8
 
6
 
! Отговори
Увяхнал гербер преди 13 години
boi-ko Най- големият сайт за простотии.
162
2
 
5
 
! Отговори
GERB преди 13 години
Vse edno za 4 godini tezi cherveni mishki napraviha neshto. Otkradnaha tova, koeto uspq da ostane za kradene sled NDSV. Nikoi ne iska komunistite osven pensionerite!
161
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това не значи,че са очаровани от *** БСП, включително и от станишев-пичагата. Жалък човек!
160
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПолитикаАко вотът за НС е днес: 5% между ГЕРБ и БСП
159
14
 
4
 
! Отговори
Ако вотът за НС е дн преди 13 години
Повяхналите ГЕРБЕРЧЕТА ,ще се превърнат в препикани.....Съвсем скоро
158
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Повяхналите ГЕРБЕРЧЕТА ,ще се превърнат в препикани.....Съвсем скоро
157
5
 
17
 
! Отговори
Антим 2-ри преди 13 години
Победа на бсп - НИКОГА ПОВЕЧЕ. Победата на ГЕРБ ще постави началото на гибелта на бсп/бкп.Тоя *** наречен от народа хамстер, серГей, плъхчо и какво ли не още е една объркана, нерешителна, калена в номенклатурни битки личност, която е вредна както за бсп така и за България. Да кажем едно голямо НЕ НА НОМЕНКЛАТУРАТА НА бсп КОЯТО СЪЗДАДЕ НОВАТА КЛАСА НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ - ГЕРГОВ, ПЪРВАНОВ, Р.ОВЧ. ПЕЕВ И МНОГО МНОГО ДРУГИ.