599 нови случая на коронавирус у нас

Починали са трима души с КОВИД-19
17 окт 2023 07:39, Елка Василева
74
599 нови случая на коронавирус у нас
Снимка: архив, БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 599, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 3813 теста, така че делът на положителните резултати е 15,7%.

През последното денонощие са починали трима пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

В болница се лекуват 425 души с диагноза КОВИД-19, от които 26 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в лечебно заведение са 113.

Активните случаи към момента са 4 705.

През последните 24 часа са поставени 3497 дози ваксина срещу КОВИД-19.

Общо 38 506 души у нас са загубили битката с коронавируса от началото на пандемията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ваксърите се представят за много смели, щом се ваксинират, а всъщност са страхливци вярващи като oвце, че ваксините били безвредни и предпазвали
54
1
 
1
 
! Отговори
без коментар преди 6 месеца
"В Израел на 8 години почина от инфаркт детето, което бе рекламно лице на иРНК ваксините. То бе дете на лекари и имаше 4 ваксини. На 8 години дете не умира от инфаркт. За мен децата не трябва да се ваксинират срещу Ковид. Това обяви пред Лили Маринкова в студио ФАКТИ и предаването Разговор инфекционистът доц. Атанас Мангъров."
53
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
уууу днеска колко болни антиваксърски моззъци са се изплюкали в форума - коспирация безкрай
52
3
 
1
 
! Отговори
Ковидарое преди 6 месеца
Да се въведе задължителна ваксинация за ковид зомбаци, само сеят зараза и пълнят болниците
51
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ревностни ковидо роби се прекланят, пред статистиката удряйки челата в пода и готови да се нахвърлят на всеки като бесни *** :)))
50
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Конспитата ръмжат срещу статистиката като куче пред огледало.
49
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Статията е статистика. Коментарите вие ги пишете и се пенявите на безпристрастната статистика.
48
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И какво като са 599 новите случаи? Някаква драма има ли? Що не пишете колко коли сутринта са минали на червен светофар в някой голям град? Все същото е. Стига сте стресирали хората с надеждата да си слагат бустерни дози и така да си реализирате застоялите ваксини
47
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до кога ще вярвате на всичко, което казват и показват, като манипулират съзнанието чрез внушения, ако си мислите,че мислите са си ваши грешите не са защото са ви заблудили чрез внушения за да приемете тяхното желано за действително,събудете се...
46
5
 
5
 
! Отговори
АнХел Локумчев преди 6 месеца
Елате да ви набия по един сироп моите овчици. Да не ви напряга лудостта.
45
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Едно време повярвахте и на Ку - Ку, че, кво там се взриви. Сега вече, отворени, рептили ще ги затриват. Целият свят срещу 'свещените' българи. Пък то...От тъпота ще се затриете, пък може от злоба и от алчност. Народче с избор
44
7
 
6
 
! Отговори
До 47ми празноглав преди 6 месеца
Антиваксърите не са ГЛYПABИ и това не ти дава мира. Оказахте се от най-тъпоглавата порода, ама носете си руното сами. Експериментите за маймуни продължават.
43
6
 
2
 
! Отговори
психодиспансер преди 6 месеца
До Анонименникой не е измрял, просто само *** продължавате да се интересувате от сиропите за мишки!
42
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ся, като ви правят операция, кажете на екипа да не носи маски, защото ви ограничават свободата. То, по навряна дупка от българина няма, ама за свобода пищи. Айдее, прибирайте се, че самолетите почнаха да пръскат.
41
6
 
3
 
! Отговори
мРНК рекламни лица преди 6 месеца
https://t.co/PUYlLN4jDr 8 г. момче рекламно лице на мРНК в Израел постпадало от сърдечен удар при вземане на вана и починало в болница.https://t.co/90HSBhsnvI 4 г. момче рекламно лице на мРНК от Аржентина починало миналата година след пневмония.
40
6
 
3
 
! Отговори
дцата на сектантите преди 6 месеца
Посвещаването на деца на 666ог Ковид19 се оказа неприемливо даже за родителите сектанти (потърсете видеото за 12г. Мади Дигарей има и с български субтитри). След известно забавяне намалиха количеството, свещенна течност, но увеличиха на 3 убождания. Това слабо помогна и дъщерята на сенатор демократ (сектант с висок сан) почина по време на сън. Наскоро почина внезапно и 4 г. момче рекламно лице на Фъксината19 в Аржентина, https://twitter.cOm/tiossinob/status/1591779260880285696 Също силно пострада и дъщерята на зеления депутат в ланстага на Саксония Томас Льосер.
39
6
 
4
 
! Отговори
за ковидарите преди 6 месеца
мРНК ваксинацията е присъединяване към сектата "Свидетели на КОВИД". Протича на два етапа с интервал от три седмици - две дози мРНК гени с кодиране на шипа на Ковид19. Първата доза често е принудителна за да се запази работата или за правата да пътува, или посещава заведения, молове и др. Втората доза е доброволна жертвите на генната терапия, вече са се примирили и подчинили Стокхолмски синдром, в България само 1/3 от населението. Поради масови пробиви и заразявания на ваксинирани с "новити вярианти", 1/3 само най-верващите сектанти взимат и третото посвещение - бустер само около 12%.
38
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Антиваксърите се представят за много смели, щом не се ваксинират, а всъщност са страхливци вярващи като oвце, че ваксините били вредни и не предпазвали.
37
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
За почти 4 години страхуващите се от Ковид-19 и заради това отричащи го, още не са разбрали как маските предпазват. После и за ваксините не разбраха, но това вече беше очаквано, щом не разбраха за маските.
36
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
599 новозаразени, 382 "излекувани", 3 починали и тримата неваксинирани, е постъпили в интензивното и тримата неваксинирани. Това е накратко ситуацията вчера.