Трима души с коронавирус са починали през денонощието

Новите случаи на COVID-19 са 310
21 окт 2023 07:51, Александър Попов
32
Трима души с коронавирус са починали през денонощието
Снимка: БГНЕС

Новите случаи на COVID-19 през последното денонощие са 310, при направени 2172 теста, показват данните на Единния информационен портал.

Активните случаи са 4788, а като излекувани са отчетени 408 души.

Трима пациенти с коронавирус са починали през последните 24 часа. Общият брой на смъртните случаи до момента е 38 516.

В болница са настанени 423 души, като в интензивни отделения са 24.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: коронавирусCOVID-19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
noFreeman преди 6 месеца
а колко от рак... пишете де... поне 10 пъти повече...
24
0
 
4
 
! Отговори
Путин. преди 6 месеца
Слушайте. Ве. .ударих. три. Ваксини. И. Ми. Почнаха. Проблемите. Със. .сърцето. хиляда. Пъти. Съжалявам. За. .дето. ги. Бих. И. Послушаха. Приятел. Един. Съвет. Към. Хората. Никога. Не. Бихте. Ваксини.
23
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Що ли не пускате конспирации за Спутник, а само срещу иРНК ваксините? Щото Кремъл ви ги спуска. Нищо че иРНК взеха нобелова награда , друго си е да плашим стадото, белким някой се върже.
22
11
 
3
 
! Отговори
от Австрия преди 6 месеца
"PSUR4doctors" обединява 130 лекари от цяла Европа, за да поискат (чрез осъждане по FOIA) от Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) пълните данни за фармакологичната безопасност на всички ваксини Covid PSUR. Получените до момента пакети с данни от ЕМА се предоставят на обществеността за първи път в OCR версии PDF с възможност за търсене. По този начин се дава публичен достъп до най-важните официални данни за фармакологична бдителност за ваксините Covid, които са достъпни за изтегляне тук: https://tkp.at/2023/10/21/psur-datenarchiv-update-spikevax-3/
21
5
 
8
 
! Отговори
В миманса преди 6 месеца
Тези "новини" са там, където им е мястото - в миманса. Стига толкова.
20
13
 
9
 
! Отговори
До направо преди 6 месеца
Не искам да те засягам,но знаеш ли къде се намираш? Че има болни-има! Но защо? Не виждаш ли небето? Захранват ни системно със химиѝ,принтирани геноми,за което имя патенти,самото това нещо че толкова контролирано се появява когато е удобно тази вирус не ти ли прави впечатление? А това че биха те оставили на стълбите да умреш пред болница,но трябва да те спасят задължително от ко вид та даже да те прилъжат със Смарт часовник или някакъв ваучер като дете в ясла,не ти ли свети лампата? Ай жив и здр
19
7
 
16
 
! Отговори
Направо преди 6 месеца
е плашещо след 4 години пандемия, която постави всички на колене и милиардери и бедняци все още да има хора, които още пишат за конспирации. Какви конспирация има ли някой, който да не го е преболедувал 10 Ина пъти поне ковид. Няма. И той не изчезва. След 50 години пак ще е актуален. Моля се новите поколения да развият по поносим имунитет. Колко лекари умряха вече
18
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Админчето влиза да трие неудобните коментари по заповед отгоре. Алоооооо хората се събудиха. Овцете са все по-малко, така че си наврете ПРОПАГАНДАТА отзад!
17
17
 
11
 
! Отговори
За съжаление преди 6 месеца
Само от ковида ли има летален край .От други болести не почиват ли НА толкова будали ни правите ,че после защо ядете бой
16
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 17: заради ТЕБ починаха. Трябваше да идеш ЛИЧНО да ги набодеш.
15
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хората спряха да се тестват и починалите от Ковид-19 ги пишат починали от нещо друго, защото не са тествани. Колко да починалите от Ковид-19 може само приблизително да оценим според общата смъртност в България в годините преди Ковид-19 и след като започна епидемията.
14
17
 
9
 
! Отговори
мда преди 6 месеца
Айде спирайте с тая ковид измама. Баламурници да се бодат не останаха.
13
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Много станаха жертвите на антиваксърите. Само за последните 14 дни 39 човека починаха заради антиваксърите.
12
15
 
11
 
! Отговори
Университета Вандерб преди 6 месеца
Ваксинацията не предлага "значима защита" срещу дълъг COVID: немско проучване рискът при неваксинираните е малко по-нисък. https://theepochtimes.COM/health/vaccination-offers-no-meaningful-protection-against-long-covid-study-5495657 Констатациите в ново проучване оспорват общоприетата теза, че ваксинацията срещу COVID-19 предотвратява лонг COVID. Проучването установява, че макар предишни инфекции да намаляват риска от дълъг COVID с 86%, ваксинационният статус преди заразяването с COVID няма отношение към риска човек да развие дълъг COVID.
11
13
 
9
 
! Отговори
Бог да ги прости! преди 6 месеца
https://t.co/PUYlLN4jDr 8 г. момче рекламно лице на мРНК в Израел постпадало при вземане на вана и починало в болница.https://t.co/90HSBhsnvI 4 г. момче рекламно лице на мРНК от Аржентина починало миналата година след пневмония. Офсе детските дози нещо не се харчат Биг Фарма мисли за аганцата ви.
10
15
 
14
 
! Отговори
Зелев сертификат преди 6 месеца
Когато някой почине независимо от какво и го пишат с ковид е важно да се уточни, че не бил ваксиниран. Не го ли уточнят...сещате се.
9
8
 
16
 
! Отговори
кака Радка преди 6 месеца
Ох, милите, да бяха умрели от нещо по-хуманно и приемливо, да те убие това съвършено зло, тази жестока чума, ужас! Вселената не помни нищо по-чудовищно, Ковид, истинския Апокалипсис!!!
8
15
 
15
 
! Отговори
Ели преди 6 месеца
Да почиват в мир хората и съболезнования на близките! Само че от ковид ли са починали? Или са имали и други заболявания, на колко години са били?
7
3
 
8
 
! Отговори
до 7 преди 6 месеца
Не ти го "побира" главата, ама ти го вярваш. Осведомен си свише.
6
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
толкова сте жалки вече