Двама починали с коронавирус през денонощието

Новите случаи на COVID-19 са 170
11 ное 2023 07:00, Александър Попов
21
Двама починали с коронавирус през денонощието
Снимка: БГНЕС

Новите случаи на коронавирус за 170, при направени 1917 теста. Делът на положителните резултати е 8,9%, показват данните от Единния информационен портал.

Починали са двама души с потвърдена COVID-19 инфекция.

Активните случаи са 5413 - малко повече в сравнение с преди една седмица, когато бяха 5364.

Хоспитализираните са 428, 40 от които - в интензивно отделение.

45 пациенти с коронавирус са постъпили в лечебно заведение през последното денонощие. Над 62 процента от тях не са ваксинирани.

109 души, дали положителен тест за коронавирус, са отчетени като излекувани през последното денонощие.

През последното денонощие са били поставени 1366 дози от ваксини срещу COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: коронавирусCOVID-19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Смешни и жалки са защитниците на конспиративните теории. Как не проумяха колко са глупави?
13
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
жалки, смешни, нищожни сте защитниците на отровните ваксини бълвочи,с промоти и зомбирани мозъци, пожелавам на всички ваксъри хиляди еони да се раждате като червеи и никога вече като Човек..
12
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
по точно отровени, по заръка на краварите от козяк и слугинско марионетно правителство стриктно спазва указанията да убива гражданите на България...
11
7
 
5
 
! Отговори
Велес преди 6 месеца
Хайде да поразсъждаваме:1. До преди една година от всички държавни органи и медии ни убеждаваха, че хората почиват от К19. И само "нещастните" случаи не се свързваха с К19.Манипулираха ли ни? ДА!2. Сега вече, говорят, че починалите са със К19. Полуистина ли е? ДА!3. Защо сега не обявяват истинската причина за настъпилата смърт? Може би, защото когато ги приемат в болницата и са носители на К19, ги лекуват от К19. Клинична пътека, какво да правиш. Дезинформират ли ни? ДА!4. И сега кво праим?
10
7
 
4
 
! Отговори
По-обективен преди 6 месеца
Хората са изследвали колко от починалите СЪС коронавируса са починали ОТ него и резултата е 95% от починалите със коронавируса са починали от него и 5% по други причини. Затова си е правилно да се казва починали от коронавирус
9
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Двама починали, от които нула ваксинирани и двама неваксинирани. Та така с ваксините и ползата от тях.
8
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Защо ли и двамата починали вчера са неваксинирани?!
7
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
За последните 14 дни 35 човека са постъпили в интензивното - всичките неваксинирани. За последните 5 месеца само трима от постъпилите в интензивното са ваксинирани
6
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Абе в интензивните са все неваксинирани! И починалите са неваксинирани. Така че заври си лъжите знаеш къде. ....
5
4
 
9
 
! Отговори
Обективен преди 6 месеца
Правилно, че С коронавирус, а не ОТ него.
4
7
 
3
 
! Отговори
УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ преди 6 месеца
Жените са изложени на по-голям риск от тежки странични ефекти от ваксините, произведени по технологията mRNA (Weissman, Kariko, Bourla, Malone, Bancel et al.), отколкото мъжете? Изглежда, че е така & проучвания на Ferrazza et al. (3 пъти по-висок риск при(по-висок при жените, над 35 години, предишен вирус), Saeed (по-голям при жените); Makis substack разкрива допълнителни случаи на по-голям риск при жените) ДР. PAUL ALEXANDER 9. 11. 2023 в субстак.
3
7
 
2
 
! Отговори
О Т още преди 6 месеца
#1 - Няма отговорност, следователно няма и стимул за провеждане на тестове за безопасност. #2 - Липсата на отговорност означава липса на съдебни дела за наранявания, което означава големи икономии за производителите на ваксини.# 3 - Необходимостта от реклама и маркетинг също отпада, тъй като продуктите са задължителни за децата, за да ходят на училище."Ако успеете да вкарате ваксината си в задължителния график на CDC, това връща около един милиард долара печалба за вашата компания за всяка ваксина всяка година", обозначава Робърт Кенеди младши.
2
5
 
1
 
! Отговори
О Т продължение преди 6 месеца
https://vigilantfox.substack.coM/p/rfk-jr-explains-why-vaccines-are?r=1hkfi5&utm_medium=ios&utm_campaign=postЗатова Wyeth (сега Pfizer) отиде в Белия дом на Рейгън и поиска защита на отговорността със заплахата да излезе от бизнеса с ваксини. Президентът Рейгън попита Уайет защо не могат да правят по-безопасни ваксини. Уайет отговори, че не могат, защото ваксините са "неизбежно опасни".След това е подписан Законът за уврежданията от ваксините от 1986 г., който превръща ваксините в "продукт мечта". Ето защо:
1
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Още две жертви на антиваксърите.