55 нови болни от коронавирус за последното денонощие

Няма починали, в болница се лекуват 378 пациенти с COVID-19
17
55 нови болни от коронавирус за последното денонощие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

55 са новите случаи на заразени с коронавирус за последните 24 часа, сочат данните на Единния информационен портал.

Няма починали пациенти с диагноза COVID-19.

В болници са 378 заразени, от които 33 са в интензивно отделение.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Омикрон преди 5 месеца
Поради ограниченията, не споменах за Омикрон, той сработи като омаломощена жива ваксина, но само при НЕВАКСИНИРАНИТЕ. Затова ние БЪЛГАРИЯ И ЮЖНА АФРИКА, успяхме първи да излезем от вълните на свръхсмъртността. А нашите ваксъри сте предателите в четата на победата. Мършата в стадото, казано по вашему малцинството и най-големите каръци.
10
0
 
0
 
! Отговори
УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ преди 5 месеца
Тревожно ускоряване на смъртните случаи в Нова Зеландия - последните официални данни са със 70% над миналата година Здравната система се срива, но здравните царе напълно отричат, като отчаяно се опитват да скрият смъртните случаи и да изопачат научните данни. https://hatchardreport.COM/alarming-acceleration-in-new-zealand-excess-deaths/Последните налични данни за прекомерната смъртност в Нова Зеландия показват какво се случва. В докладите на ОИСР за септември 2023 г. и първата седмица на октомври е записано, че е имало 577 излишни смъртни случая, което е със 17 % повече от средното за дългос
9
0
 
1
 
! Отговори
за разболяния отдолу преди 5 месеца
Над 6 месеца шипов протеин с всяка доза, вместо седмица при заразяване. Фактите в Нова Зеландия да те накарат да спреш да смесваш знанията за класическите ваксини с генетичното биологично оръжие мРНК бъркоч. Пак да напомня за мозъка ти с ваксо мъгла. Там почти нямаха Ковид, така само ваксодемията продължава да ги мори. Важно е отново да се отбележи, че бъркочите съдържат точно токсичния ген за смъртонъсния шип, но в брутални дози. Честито на печелившите.
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Като се разболееш, получаваш милиони вируси, които се размножават в тялото ти в мозъка ти и всички кръвоносни съдове. И може да не се изчистиш с години. Ако оживееш. С ваксината се подава информация с нищожна част от вируса, която се унищожава до 3 дни в тялото. Разликата е огромна!
7
3
 
2
 
! Отговори
За неуморния .... преди 5 месеца
И ЗА ДВЕТЕ СЕ ОТНАСЯ. Но при ваксината е умишлено внедрено, а хри вируса, се случва при занемарено лечение или слаб имунитет. При Дългата ваксина дозата е десетки хиляди пъти повече и пътят на проникване на modRNA, упаковани в LNP извягва защитите в носоглътката. При Дългия Ковид причинителят е същият шип на вируса, но Нобеловите лауреати са конструирали свръхустойчив модРНК, освен това и Пролин-Пролин свръхустойчив шип. Ако прочетеш старателно има предложено и еднакво лечение.
6
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Неуморният *** пише всеки ден едно и също. Алоо, всичко това са отнася за боледуването, а не за ваксините!!! Спри да лъжеш!!!
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мъка за сатанистите...много са малко.
4
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хората не трябва да позволяват тест. Измамата ковид се крепи на фалшивите тестове.
3
5
 
11
 
! Отговори
ръгай БУСТЕР преди 5 месеца
https://palexander.substack.cOm/p/summer-of-clotting-suddenly-strokes ЛЯТОТО НА "ВНЕЗАПНОТО тромбообразуване" - Инсулти при младите хора - 35 случая от юни до октомври 2023 г. - Данните за уврежданията в Обединеното кралство показват, че инсултите на възраст 16-19 години са се увеличили с 563% през 2022 г. и продължават да се увеличават!
2
6
 
16
 
! Отговори
мРНК преди 5 месеца
"Тази кампания за ваксини ще остане в историята като най-големия скандал в историята на медицината... нещо повече, тя ще бъде известна като най-голямото престъпление, извършвано някога срещу човечеството." - Кристин Андерсън, депутат от Европейския парламент, юли 2022 г.
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И как ги броите, интересно? Постъпва в болница с хипертония, правят му фалшив тест и.....бам....ама той имал коронавирус. И наплюнчваме пръсти и записваме в бакалския тефтер. После се обаждаме в някоя медия да си прочетем записките.