184 нови случая на коронавирус, един човек е починал

В болница се лекуват 354 души, 33 са в интензивно отделение
30 ное 2023 07:27, Елка Василева
45
184 нови случая на коронавирус, един човек е починал
Снимка: архив, БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 184, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 1905 теста, тоест делът на положителните резултати е 9,66%.

Починал e един пациент с потвърдена коронавирусна инфекция.

В болница се лекуват 354 души с диагноза КОВИД-19, от които 33 са в интензивно отделение.

През последните 24 часа са поставени 443 дози ваксина срещу КОВИД-19.

Общо 38 625 души у нас са загубили битката с коронавируса от потвърдените началото на пандемията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
до 29 миокардитчета преди 5 месеца
Свързаното с ваксинацията срещу Ковид Moderna mRNA технология сърдечно увреждане на миокарда е по-често срещано, отколкото се смяташе досега, и по-често при жените, отколкото при мъжете; сред 777 участници (средна възраст 37 години, 69,5% жени),40 участници (5,1 %; 95 % CI 3,7-7,0 %) са имали повишена концентрация на hs-cTnT (тропонин) на 3-ия ден и свързаното с ваксината Moderna увреждане на миокарда е установено при 22 участници (2,8 % [95 % CI 1,7-4,3 %]).https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/37470105/ Проучването на проф. Кристиян Мюлер не съм го чел, но е интересно за ваксъните.
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен"Странични действия след ваксинацията са до 3 седмици след това" -------- мхм то заради това всичките силно сиропирани държави вече близо 2 години отбелязват 10-20 че и до 30% повишена смъртност... надай се булка на рунтав.. ама щом ти помага да заспиваш продължавай да живееш в самозаблуда хахах
30
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Странични действия след ваксинацията са до 3 седмици след това. Така че плашиш гаргите. Айде скрий се!
29
3
 
5
 
! Отговори
SADS преди 5 месеца
До Анонимен "Дъщеря ми живее в Швеция. На 22 години. Ваксинира се два пъти с модерна и третия път с файзер. Никакви проблеми." -------------------- да бе, те всички са така.. до момента, в който опечалените не пуснат сърцераздирателен пост в стил "внезапно почина".
28
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен "За сведение, в Швеция спряха модерна в последствие, за младите до 30 години и децата, заради 4 случая на лек миокардит при млади момчета. Така че никой не е умрял." -------------- хахахаах успокоявай се и се самозалъгвай.. и в никакъв случай недей да четеш швейцарското изследване, което намира в кръвта маркери за миокардит в 1 на 35 сиропирани с модерна хахахаха... амо то е само "леко" миокардитче.. кво толкова.. унищожена сърдечна тъкан за има-няма доживот.. ама е "леко"... хахахах
27
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Дъщеря ми живее в Швеция. На 22 години. Ваксинира се два пъти с модерна и третия път с файзер. Никакви проблеми. Никакви странични действия, никакъв ковид. За сведение, в Швеция спряха модерна в последствие, за младите до 30 години и децата, заради 4 случая на лек миокардит при млади момчета. Така че никой не е умрял. Но за сведение, умряха много деца от ковид, преди да дойдат ваксините.
26
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ахой лум5ени антиваксърски - пак ли с глупостите бре серсеми - по-леко требе, ама толкоз ви е мозъка от заразяване с КОВИД
25
0
 
3
 
! Отговори
Няма видове преди 5 месеца
Там Вече всички са равни.. ..
24
4
 
2
 
! Отговори
Високо преди 5 месеца
Едно ангелче ми издаде, че в казана на ваксърите има ерлексир на вечния живот при минус 75 градуса и който изплува отлита в рая защото има благословен от БИГ ФАРМА имунитет.
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
По-добре прочети за каква свръхсмъртност пишат!
22
4
 
8
 
! Отговори
за офсете на Урсула преди 5 месеца
Септември 2023 г. Сред осемнадесетте държави - членки на ЕС, които регистрираха свръхсмъртност, водят ваксаните Кипър (13,9 %), Финландия (13,4 %), Нидерландия (12,7 %) и Ирландия (12,5 %).Деветте държави - членки на ЕС, в които не е регистрирана свръхсмъртност започват с Румъния (-12,6 %), Латвия (-7,3 %), Словакия (-6,9 %), Унгария(-6,4 %) и България (-6,3 %) https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/images/8/8b/Figure_1_Monthly_excess_mortality_in_SeptemberV2.png Не съществуват видове смъртност Ваксърите сте на прицел.
21
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Oвцете като влязат в интензивното съжаляват, че не са се ваксинирали, ама е късно.
20
3
 
5
 
! Отговори
Др. Боци-боц преди 5 месеца
До До 18 "За жалост не са спряли нищо" ------------- всъщност само Исландия е спряла изцяло модерната експерименталка. Другите държави само са я ограничили за под 30 годишните, че нещо прекалено много дефекти давала, но то така започна и с астрата. Въпрос на време е изцяло да я спрат.. да видим дали ще имат кохонес да си признаят и за фазер. The Moderna jab, which has mostly been used in Iceland for second doses, wont be used until more information over its safety has been collected, the chief
19
4
 
4
 
! Отговори
До 18 преди 5 месеца
За жалост не са спряли нищо, просто в момента не натискат младите за тая терапия, ама ела да ги видиш пенсиите как се редят за нея, даже се карат, жалка работа, овцете са доволни!
18
4
 
2
 
! Отговори
Зелен Демократ преди 5 месеца
Битките приключват, но войната срещу вас ще продължим, стягайте се! Ще има и нови битки, който падне там ще го почитаме като герой, докато си пием питието на някой тропически плаж и понасяме жегата заради вас!
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако е само ковид ще е добре.Миналата година в коментарите някакъв психар,който даже не знаеше къде да слага главни букви и какво е това понятие "изречение" пишеше,че ще има нов вирус за азиатските деца от "Мордор".
16
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Абе зашТо така Исландия, Швеция, Дания и Финландия спряха употребата на експерименталната генна терапия на модерна??? Хайде да обясни някой високообразован, здравноинформиран, добре запознат и вярващ в "скоростта на науката", свети фаучи, свети коремен хирург, свети третоигленик и светата троица бтв-нова-бнт и техните месии мисиирките?
15
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
..."Починал e един пациент с потвърдена коронавирусна инфекция." А колко са починалите С мазоли, С хемороиди, С кокоши трън, С кариес? ОТ какво е починал този починал, какво ВОДЕЩО заболяване е имал???
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Препоръчвам.Има си статистика за всичко и за всеки, който се интересува. Ежедневната сводка тук е за ЕПИДЕМИЯ, от която в голяма степен миже да се препазиш. Тя е чааст от т.н. "управление на риска". Но откъде толкова акъл в такива като вас. Нали трябва да има ретланслатори на конспирация.
13
6
 
8
 
! Отговори
блажени са верующите преди 5 месеца
За сведение на уффсете, ов444арите вече дори не си правят труда да крият, че се подиграват с вас! Бърз пример - отваряте статистиката на "официалния" сайт и гледате за днес "общо" 1 90+г. погинал от кромид. Гледате един ред по-надолу и този 90+ годишен вече е 80-89г. сиропиран. Минавате на данните за 14 дни. Графата "общо" 50-59г - 0. Един ред по-надолу в реда "починали но вапцани" вече имаме 1. И това са "грешките" от само 3 таблички за само 14 дни.. но вие блеейте с навлажнен поглед и вервайте