147 са новозаразените с COVID-19

Трима души са починали
2 дек 2023 07:26, Нели Христова
33
147 са новозаразените с COVID-19
Снимка: БГНЕС

През изминалото денонощие у нас са установени 147 новозаразени с коронавирус, 3 души са починали, а 168 са се излекували, показват данните на Единния информационен портал.

Направени са 1 872 теста и са поставени нови 485 дози ваксини.

Към днешна дата броят на хоспитализираните със заразата са 358, като 35 са приети през последните 24 часа. В интензивни отделения се лекуват 32 болни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
2
 
! Отговори
I see dead people преди 5 месеца
До Анонимен "този дето цитира свръхсмъртност по Евростат , ако разбере и за каква свръхсмъртност са данните на Евростат" ------ ама моля те, развесели ни! Обясни ни какво означават 10-20% повишена смъртност спрямо петилетката от преди кромида! Давай.. и особено настоявам да знам за смъртността сред младите.. сигурно и те са си пропуснали колоноскопията или сърдечния преглед? хахахахаха
23
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Как ли ще си скубе косите този дето цитира свръхсмъртност по Евростат , ако разбере и за каква свръхсмъртност са данните на Евростат?!
22
2
 
4
 
! Отговори
Дарвин преди 5 месеца
До Анонимен "Поредният психопат с поредните изопачени данни." ----------------- хахаха, сладур... ако имаш проблем с данните се обръщай към евростат! Предполагам е много депресиращо да знаеш как доброволно си се отровил и, че всяка вечер може да ти е последна, но колкото и да не ти се вярва сам си си виновен! Колкото и да обвиняваш и обиждаш хората, които запазиха самообладание и не се вързаха на измамата, нищо няма да промениш! Айде носи си новите дрехи и не забравяй, че от джоба им виси некрол
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Тексас съди Шмайзера "Главният прокурор на Тексас, Кен Пакстън, съди Pfizer." ------------- ми как няма да ги съди... фазер предоставят данни за един препарат, а после то пробутват втори. Все едно да ти продадат мерцедес по картинка, а после да ти доставят китайско копие. Всичките им тестове се базират на препарат получен чрез PCR, а после ти доставят препарат получен чрез размножаване в бактериална плазма, бъкан с бактериално ДНК. И това е само върха на айсберга.
20
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Поредният психопат с поредните изопачени данни. Как не се умори да лъжеш и пишеш глупости? Нищо, тя кармата не забравя.
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Актуалните данни са 197 новозаразени, 34 излекувани и 5 умрели
18
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Психопатите ликуват - 40000 българи починаха от ковид и още 160 000 свръхсмъртност за 2,5 години. И стотици хиляди осакатени с постковид, все неваксинирани. Успехът им е грандиозен. Поздравления!
17
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Искаме интервю с някой от тези в болница да ни уплаши как кара "тежко" последния вариант! Крадци!
16
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тримата от снимката ли са починалите?? Не виждам друга причина да ни ги показвате.
15
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А бе вие още ли се занимавате с тая лъжа! Не мина номера, никой не вярва вече, никой не се страхува. Всичко остана в миналото, предстои трибунал!КРАЙ!
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Данните за вчера още ги няма - 09:35.
13
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Голям спад, сега се сети, че вероятно дори не са сложени, а са просто изписани на нищо неподозиращи хора :) Все пак още се плаща по 10 лв. на инжекция :)
12
5
 
5
 
! Отговори
Хахахахахахахахахаха преди 5 месеца
Манипулацията продължава. Я дайте общо хоспитализирани, общо умрели и общо разболели се :) Тогава ще се окаже, че в тази страна продължават да боледуват и умират хора от страшната болест. Апропо 2мата умрели в катастрофата са част от тези тримата, нали?
11
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Трима души са починали С ковид... ОТ какво всъщност са починали!??
10
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А от кучешки ковид колко кучета се заразиха в последното денонощие?Вие не разбрахте ли,че управляващите са по-загрижени за кучетата отколкото за хората и гледат на хората като на улични песове,които трябва да бъдат с чипове и вкарани в клетки,за да бъдат контролирани?Даже Еленски наскоро каза,че света трябвало да се управлява от кучета,а не от хора.Като загиват невинни при военни действия няма никакво съчувствие,но за пострадало куче се надига вой до небесата.
9
5
 
12
 
! Отговори
Тексас съди Шмайзера преди 5 месеца
Главният прокурор на Тексас, Кен Пакстън, съди Pfizer. Компанията "незаконно е представила невярна информация за ефикасността на ваксината COVID-19 и се е опитала да цензурира общественото обсъждане на продукта".https://documentcloud.org/documents/24179320-pfizer-vaccine-petition-filed
8
5
 
10
 
! Отговори
за Полша преди 5 месеца
"Pfizer съди Полша за ваксини. Ето как се случва" - Съдебното дело е най-новата последица от огромния договор за ваксини COVID-19 на Урсула фон дер Лайен, съобщава Politico.https://politico.eu/article/pfizer-is-suing-poland-over-covid-vaccines-this-is-how-we-got-here/
7
5
 
11
 
! Отговори
Айде на пангара преди 5 месеца
Вчера румънският Сенат отвори пътя на прокурорите да разследват Флорин Ситу, министър-председател на Румъния през 2021 г., за това, че е похарчил 1,1 млрд. долара за 53 млн. мРНК инжекции Covid от Pfizer, които Румъния никога не е използвала. https://alexberenson.substack.COM/p/urgent-romanian-prosecutors-are-investigating Сега Ситу е сенатор в Румъния - пост, който му осигурява имунитет срещу наказателно преследване. Сенатът гласува с 90 на 2 гласа, за да свали този имунитет и да позволи разсл
6
5
 
6
 
! Отговори
Голям спад преди 5 месеца
Тез ваксъри уфсете много заблудени, едва само под 500 дози. Така не може глей ко става: Полша Шмайзера съди правителството, че не си е платило дозите. Пък в съседна Румъния съдят бившия Министър председател, че е платил рекета за изхвърлените дози. Все ваксърите сте виновни, щом имате две ръце трябва да гласувате с двете, по две дози, всеки ден, до изпазходване, иначе ваште Овчари са виновни.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това са данните от вчера които се базират от тестовете за четвъртък, а петъчните данни които трябваше да излязат днес още ги няма. Да не са се отказали от ежедневното побликуване на данните?