В болница се лекуват 341 души с коронавирус

55 са новите случаи на коронавирус през последните 24 часа
11 дек 2023 07:15, Елка Василева
31
В болница се лекуват 341 души с коронавирус
Снимка: архив, БГНЕС

Новите случаи на КОВИД-19 в страната през последното денонощие са 55, показват данните на Единния информационен портал.

През денонощието са направени 501 теста, от които положителни са близо 11%.

Няма починали с КОВИД-19 през последните 24 часа. Общият брой на смъртните случаи до момента е 38 649.

В болница се лекуват 341 души. В интензивно отделение са 33.

През денонощието са поставени 2 дози от ваксините срещу КОВИД-19.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ИДЕ ВОЙНА ! СТЯГАЙ СЕ ! ЕДИН ДВА ДЕКАРА ДВОР С ЦАРЕВИЦА, КАРТОФИ, ЗЕЛЕ, КОКОШКИ, КОЗИ, КЛАДЕНЕЦ ГЕРАН, ГАЗЕНА ЛАМПА И ДЪРВА ЗА ПЕЧКАТА ! ДАЛЕЧ ОТ ГРАДА !
26
5
 
3
 
! Отговори
счетоводител преди 5 месеца
Като знам какви псри дадоха мои познати които преболедуваха от Ковид по 8 пъти на ден ще се ваксинирам ,НО толкова пари за лекарства няма да дам.Кръв давам,пари НЕ!Имам познати дето го боледуваха 4 пъти,защото се страхуваха да се ваксинират и за 4 боледувания с 2-3000 лева олекнаха за всякакви лекарства. Ваксината ми е без пари-една стотинка не съм дал досега,а не съм и боледувал от Ковид!Печалбите на фармафирмите са от лекарства,а не от ваксини.
25
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Близо 6 милиарда души, ваксинираните на Земята, а наште про ст а ци още дъвчат темата за "опасните"ваксини.
24
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ахой общество НЕлюбимо антиваксърско - днес ще кажа само едно - Слагайте МАСКИТЕ и тихо там. - стига са боледували хора заради неспазващи някакви елементарни мерки - гащиА моиш да си сложиш, ама една маска не моиш!
23
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
платените сорос клакьори цъкат минуси,дедо сорос е обещал всеки сорос клакьор да бъде минат отзад, затова с такъв хъс се напъват да слагат минуси.. :)))
22
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Като за Понеделник са много - значи утре ще избухнем с болни и починали
21
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Плоскоземец, ама тия болни и умрели, не са ли чели на путинофилията излиянията в днеска? Откъдя на къдя ще се разболяват, че и си позволяват да умират? Симуланти, нали плоскозомни чеббураше?
20
8
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 5 месеца
В България ваксинираните са 2077993 човека, от които над 2 милиона са на възраст над 20 години, а близо 1,8 милиона са на възраст над 40 години. Това е само сред живеещите в България, без тези 2-3 милиона българи в чужбина, които живеят в чужбина и се ваксинират в чужбина и влизат в статистиките на други държави. Затова има държави с над 100% ваксинирани, заради чужденците, а в България процента на ваксинираните е силно занижен.
19
9
 
7
 
! Отговори
Тексас преди 5 месеца
Ако знаехте, щяхте ли да се възползвате от инжекцията?https://naturalnews/2023-12-08-would-you-have-taken-the-jab.html Главният прокурор на Тексас Кен Пакстън вече е завел дело, за да потърси отговорност за измамата, която е довела до рекордни печалби за фармацевтичната индустрия. Той подаде жалба, в която се твърди, че Pfizer е представила невярна информация за ефикасността на ваксината Covid и е "заговорничила за цензуриране на обществения дискурс" в нарушение на тексаския Закон за заблуждаващите търговски практики (DTPA).
18
11
 
8
 
! Отговори
Около 2/3 е 67% преди 5 месеца
Някой не знае да смята, поради спихнат мозък. Ваксинираните сте около 2% или 1/50, най-хипохондричните уфсе. Вече за ваксан (според Биг Фарма) се брои само притежателят на есенната ХВВ доза, после ще се появи примерно пролетна Пирола и т.н.) другите сме АНТИВАКСЪРИТЕ.
17
9
 
8
 
! Отговори
Флорида преди 5 месеца
Главният хирург на Флорида (МЗ) изисква отговори след откриването на "ДНК фрагменти" в COVID ваксините https://theepochtimes/health/florida-surgeon-general-demands-answers-after-dna-fragments-found-in-covid-shots-5542866 В сряда 06.12.23 главният хирург на Флорида д-р Джоузеф Ладапо поиска от федералните здравни служители да хвърлят светлина върху ДНК фрагментите в mRNA на Pfizer и Moderna ваксините, които "попадат, като на стоп в човешките клетки". В писмо д-р Ладапо поиска от д-р Робърт М. Калиф, комисар на (FDA) Агенцията по храните и лекарствата, да коментира откритията на изследо
16
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Около 2/3 от живеещите в България хора над 40 годишна възраст са ваксинирани, което е и много и недостатъчно.
15
11
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 5 месеца
Регистрирани са 33 починали от Ковид-19 през последните 14 дни, но реално са в пъти повече, но ги пишат починали от инфаркт, инсулт и какво ли не още.
14
7
 
5
 
! Отговори
За Много малко преди 5 месеца
Те малцинството влязаха в капана на ПАРАГРАФЪ 22. Който няма ХВВ доза Сезонна Курвид факсина вече е неваксиниран и Антиваксър. Броят сезони в годината се определя от великата и мъдра БИГ ФАРМА. Така антиваксърите вече сме около 98% в България! Или бегом на дозите или сте наши хора антиваксъри и така побеждаваме, винаги и по-всяко време.
13
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Много малко "ваксина" е приложена...ваксинисти, излагате се. С народна пара се купуват тия "ваксини", заради вас, да се бодете, а вие не се бодете. Може ли такава излагация.
12
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
*** ли е, калкулатор ли е, щом не й отърва бройката новопозитивни, поради.малкото тествани оффци през почивните дни, сменя заглавието на бройка "лекуващи" се. Долни манипулатори - пуйчета на хранилката на фарма спонсори. Плашещи доверчивите и страхливи хора. Ако няколко паникьори бяха подведени под отговорност за всяване на страх, останалите щяха да спрат.
11
8
 
4
 
! Отговори
модРНК преди 5 месеца
A Fateful Nobel Prize in Medicine to Convince Reluctant People to Get Vaccinated. For Making Possible the Genetic Lobotomy of a Large Part of the Worlds Population Using the Nobel Prize in Medicine to Convince Vaccine HesitantsBy Dr. Michael NehlsСъдбоносна Нобелова награда за медицина за убеждаване на "неуверените хора" да се ваксинират. За това, че направи възможна "генетичната лоботомия" на голяма част от световното населениеИзползване на Нобелова награда за медицина за убеждаване на колебаещите се да се ваксинират От д-р Майкъл Нелс - СПАЙКОПАТИЯ Дълъг Ковид или ДЪЛГА ВАКСИНА
10
8
 
3
 
! Отговори
Южна Корея преди 5 месеца
В това проучване хематологичните странични ефекти на ваксинацията с COVID-19 бяха демонстрирани с помощта на реални данни. Кумулативната честота на хранителната анемия, апластичната анемия и коагулопатията беше значително и последователно увеличена за три месеца след ваксинацията с COVID-19 в сравнение с неваксинираната група."https://medrxiv.org/content/10.1101/2023.11.15.23298565v1.full.pdf Изследователите избират на случаен принцип половината от населението на Сеул (около 4,2 млн. души) на възраст над 20 години и идентифицират хора, които са били лекувани за редица кръвни заболявания.
9
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На сайта на Бил ГЕЙтс има инфо за предстояща пандемия през 2025-та година и никой не взима мерки да го спре този побъркан,който подбно на серийните убийци се хвали предварително какво е планирал.Човекът си се е разболял психически.
8
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
За миналата седмица имаме 16 починали и 1132 нови случаи, при 17 починали и 1081 нови случаи през предишната седмица. Такава е ситуацията.