225 нови болни от COVID-19, шестима са починали

За последното денонощие в болница са приети 41 заразени
32
225 нови болни от COVID-19, шестима са починали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

225 са новите случаи на коронавирус през последното денонощие, показват данните от Единния информационен портал.
Починали са шестима.

Половината от починалите през последното денонощие (50 процента) не са били ваксинирани. Активните случаи са 6863.

Хоспитализираните са 343, 41 от които са настанени в интензивно отделение.

41 болни са постъпили в лечебно заведение през последното денонощие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хаджи Конспи пак се е явил в уреченото време - 10 часа - споко ве чиляк - всички знаем че ваксините срещу ковид са по-безопастни и от аналгин и са едни от най-изследваните в цялата човешка история - и да не забравиш да си слагаш маската, особено задължително по здравни заведения
21
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Е,не си хабете силите да пишете коментари за ковид.Пазете си силите за новия вирус Х,който обсъдиха в Давос и щял да е по-опасен от ковид.Вече разработвали ваксини за него.Как се разработват ваксини като още не същестеува уж?Бил Гей на сайта си е написал,че щяло да сране през 2025-та.Този е ясновидец сигурно...
20
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Те първо са починали от нещо съвсем друго, а колко са били "ваксинирани" и колко не са, е без значение, компотите не изграждат имунитет, това отдавна е ясно за по- интелигентните и трезвомислещи хора. Едно към гьотере, бошлаф работа е натъманистиката на ЕИП. Закривай портала.
19
9
 
10
 
! Отговори
за не забраяйте преди 4 месеца
Всички ваксинирани сте фаршиво ваксинирани с буламачи произведени по процес 2 получени чрез ГМО коли бактерии и носещи технологични замръсявания с ДНК остатъци от тях.
18
6
 
7
 
! Отговори
мРНК БУСТЕРРРРАК преди 4 месеца
В писмото си Ладапо също така беше попитал двете регулаторни агенции в САЩ, дали са извършили оценка на риска по отношение на наличието на "промотора SV40" във ваксините, за който се смята, че засилва интегрирането на ДНК в клетките на гостоприемника. Но главният служител на FDA по въпросите на ваксините Питър Маркс отговори с неотстъпчивост и замазване на очите на искането на Ладапо за отговор. https://dailysceptic.org/2024/01/15/florida-surgeon-generals-call-to-halt-use-of-the-vaccines-sparks-debate/
17
6
 
7
 
! Отговори
мРНК преди 4 месеца
Чрез изявление в X Ладапо обвинява FDA и CDC, че винаги са си играли "на бърза ръка" с безопасността на COVID-19, но това че ДНК фрагментите във ваксината могат да се интегрират в генома на човека е "недопустимо".https://dailysceptic.org/2024/01/15/florida-surgeon-generals-call-to-halt-use-of-the-vaccines-sparks-debate/ "има няколко потенциални механизма, чрез които остатъчната ДНК може да бъде онкогенна [да причини рак], включително интегриране и експресия на кодирани онкогени или вмъкната мутагенеза след интегриране на ДНК".
16
6
 
11
 
! Отговори
мРНК е Биооръжие преди 4 месеца
Призивът на главния хирург на Флорида за спиране на употребата на ваксините предизвиква дебати Д-Р МАРИАНА ДЕМАСИ https://dailysceptic.org/2024/01/15/florida-surgeon-generals-call-to-halt-use-of-the-vaccines-sparks-debate/ 15 ЯНУАРИ 2024 20:00 На 3 януари 2024 г. главният хирург на Флорида Джоузеф Ладапо призова за спиране на употребата на ваксините COVID-19 с mRNA, след като здравните агенции на САЩ не успяха да отговорят адекватно на опасенията му за производственото ДНК замърсяване в мРНК
15
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не забравяйте, че има доста фалшиво ваксинирани, които се хвалеха по форумите как са си платили да да ги пишат ваксинирани.
14
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ето ти отговор като толкоз не можеш да се сетиш - ваксинирали са се през далечната 2021 г. - преди три години и са излагани от антиваксърите и конспираторите да не си поставят бустер и ето резултата - постави си БУСТЕР - спаси от летален изход - както са го направили господата от възраждане
13
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мира не ми дава един въпрос: Ако 50 % от починалите не са били ваксинирани, останалите 50 % какви са били? Чакам отговор.
12
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
хубаво е че всички от възраждане тайно се ваксинираха - и са с по няколко бустера - прав си - нека сме като тях в това отношение - защитени от ваксините
11
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
време ти е за усмирителна риза - слагай маската и мълчи - тихо, тихо там в ъгъла
10
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Време е за Възраждане
9
7
 
12
 
! Отговори
Мистерия преди 4 месеца
Мистерия е процента на починалите. Според официалната статистика във възрастовата група 80-89 години има двама починали, от които трима са били ваксинирани! Пълна мистерия как при двама починали ваксинираните са трима!
8
7
 
11
 
! Отговори
Мда преди 4 месеца
Половината починали НЕ БИЛИ ВАКСИНИРАНИ. А другите 50 процента, които са починали какви са били?
7
9
 
14
 
! Отговори
Загадка преди 4 месеца
"Половината от починалите през последното денонощие (50 процента) не са били ваксинирани" ! И тук настъпва една мистерия. Колко ли процента от починалите СА били ваксинирани ?
6
9
 
17
 
! Отговори
Свети вторник преди 4 месеца
Свети вторник. Раят за ковидарската и з мет! Три дена обикаляли по старческите домове да тестват възрастните хора. Нямат срам.
5
16
 
11
 
! Отговори
Факт преди 4 месеца
Вчера още 6 жертви на антиваксърите, а за последните 14 дни жертвите на антиваксърите са 36 човека.
4
11
 
8
 
! Отговори
Дядо Соци преди 4 месеца
Смъртните случаи са от непотърсена лекарска помощ над 10 дни. Така почина и моята съпруга. Вярваше на Радев , а не на лекарите.
3
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
100% краварска лъжа.