Меглена Кунева

Кандидат-президент, издигнат от Инициативен комитет
Обновена: 11 авг 2011 11:55 | 1 авг 2011 10:56,
10
Меглена Кунева

Кандидат за президент, издигнат от Инициативен комитет

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Меглена Кунева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
М.К.Р. преди 12 години
Еиии карате варате се комунист бутате нагоре!!!
9
0
 
2
 
! Отговори
Учуден преди 12 години
Що бе, не си ли гнуслив? Аааааааааа, повечко си пийнал, даже твърде доста!
8
3
 
5
 
! Отговори
love milf love matur преди 12 години
Кунева ако ми направи една *** ще гласувам за нея,иначе вота си не си давам за никой
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Егати катдидат президента: лъжлива, кривоуста, снаха на убиец, нахална и алчна ку--а.
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди време стана ясно, че племенникът на Меглена Кунева е заловен с наркотици в Гърция, а не в България и скрито е бил екстрадиран у нас преди 3 години, за да излежи наказанието си. За да не се разкрие историята в медиите, Асен е записан в затворническата картотека с презимето си Райчинов. Зад решетките внукът на комунистическото величие Иван Пръмов, чиято снаха е Кунева, се ползвал с куп привилегии ял е специална храна, поръчана от ресторант, ползвал е мобилен телефон, а килията му била оборудвана с климатик и сателитна телевизия.Преди време Уикенд писа, че племенникът на Меглена Кунева е работил в миналото със Златко Баретата и с братя Галеви.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДругарЕ, гнидите и мръсните *** ЗАМЪРСЯВАЩИ нормална БЪЛГАРИЯ вече над 65 гдини са фамилийте :тодор живкови,бокови, станишеви, пръмови,филипови, пирински, гагауз-червени, начо .пеко-такови, и тано, велчеви , дойнови и луканови, маркови и сие ))и ТЕХНИТЕ СЛУГИ А всичките заедно - изметът-СЪВЕТСКИТЕ агенти..заради всички тях , България загуби -65 години от РАЗВИТИЕТО си А ако сте по- прогресивните- комунисти -КАКВО ТЪРСИТЕ в ГНИЛИЯ капитализъм ??:: )) Няма по- голяма *** в Българската история -от червената проказа, блато,мръсотия, ***,гнилочФАКТ.. )) НЕГОДНИ сте - за НИЩО..Историята го показа .. )
4
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 12 години
неа такава наглост
3
4
 
10
 
! Отговори
НЕ на Пръмова-кунева преди 12 години
Снахата на Политбюро, любовницата на Мулти, Габонската аферистка иска да става президент? Само либерал може да бъде толкова нагъл.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Междувременно стана ясно, че в документален филм на Би Би Си за дипломатическите представители на страните от Евросъюза имало доста критики за нашия комисар. Според разследване на английска телевизия Меглена е замесена в недотам чисти игри. В репортажа се посочва, че тя е прикривала шмекериите на тройната коалиция. Припомня се и за така наречената Габонска афера, в която с пари на български данъкоплатци бе платена концесия за дърводобив.
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гласуваш за габонската шав'антия - получаваш гоце и БСП/дс !