Ти да видиш! Сексът и прегръдките по късно вредят на съня

Експерти: Те водят до ускоряване на ритъма на сърцето
21 фев 2017 19:22, Красимир Ангелов
8
Ти да видиш! Сексът и прегръдките по късно вредят на съня
Снимка: Reuters

Ако имате проблеми със съня, причините да не може да заспите може и да бъдат доста странни. Колкото и невероятно да ви се струва, причина за проблемите със съня могат да се окажат сексът и прегръдките в късна доба, пише британския "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания.

Авторите на проучването предупреждават, че интимните страсти и гушкането по вечерно време могат да предизвикат смущения в добрата нощна почивка. Причината е, че тренировките под каквато и да е форма в късните часове ускоряват сърдечния ритъм и водят до загряване на тялото, което на свой ред пречи на заспиването.

Въпреки че след секс се освобождават хормони с релаксиращ ефект, изтощителните креватни изпълнения могат да разсънят практикуващите. А прегръдките след полов акт действат по същия начин, отбелязва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: вечерсекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
7
 
! Отговори
до 6 преди 7 години
А, разбрах ти намека! Искаш сутрин, за да може мъжът да е сигурен, че е първият за деня! Благодаря!
3
4
 
8
 
! Отговори
до Надя Николова преди 7 години
Само с това твое твърдение, показваш че си мъж! Защото само мъжете искаме сутрин, защото малкият се събужда преди нас! Без подкани. А жените искат вечер, за да заспят сладко след ласките в леглото! Така че тези английски учени, да си гледат работата! Нощта е дадена за любов!
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно е много вредно Затва Хю Хефнър скоро ще олепи стотака.
1
3
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Ние в Креивунделово вечер...секс не правим,а само спим.Причината е,че сутрин трябва да сме бодри като отидем на нивите с...мотиките.Секс могат да правят в Софето чиновниците и дупетатие.Без туй...спат на работа,че и им...плащат.