7 тоалета, подходящи за променливото време

Първите дни от есента винаги са трудни за предричане
2
7 тоалета, подходящи за променливото време
Снимка: iStock

Реалността е жестока и няма нещо, което да го доказва по-силно, от края на лятото. След като официално изпратихме август и посрещахме първия месец с "Р" в името, сме принудени да се примирим с мисълта, че банските ни остават в задната част на гардероба за сметка на по-дългите ръкави и панталони. Макар септември да предлага още няколко кратки мига за почивка край морето, чувството сякаш не е същото. Някои от нас вече спят с леко одеяло за допълнителна топлина, което ни насочва само към една мисъл - смяна на тоалетите.

В началото на септември се сблъскваме не само с края на лятото, но и с променливите температури. Ако ви се налага да излизате рано сутрин, напълно ни разбирате. Говорим за дните, когато градусите варират от 10 до 30 и никога не могат да бъдат предвидени. Колкото и да се информираме за времето, сякаш то успява винаги да ни изненада. Затова и трябва да изберем дрехи и тоалети, които се вписват в тази рязка промяна, за да си осигурим стил и комфорт през целия ден.

Дните с променливо време са олицетворение на есента и са идеалното съчетание не топло слънце и свеж въздух. Те са достатъчно топли за разходки на открито, но и перфектно хладни, за да избегнем изпотяване. За някои от нас тези дни са равностойни на съвършенство и обличането за тях е най-доброто преживяване. А за всички останали, които не знаят към какво да посегнат в подобни моменти, ние сме насреща.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: 7 тоалета
Още от За да се разбираме
Как да спрете да попивате чуждите емоции?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
7 тоалета преди 1 седмица
Ако наблизо няма тоалети, може и в градинката, в храстите.
1
1
 
1
 
! Отговори
Истината е друга преди 1 седмица
Най-привлекателното женско облекло е без дрехи и по без ***.