Кои са знаците, че партньорът ви има проблеми с доверието?

Той се опитва да ви хване в лъжа
9
Кои са знаците, че партньорът ви има проблеми с доверието?
Снимка: Istock

Доверието във връзката е една от най-важните основи, върху които отношенията стъпват. Когато партньорът ви има проблеми с доверието, трудностите започват да се появяват една след друга. Връзката става все по-трудна за поддържане, когато непрекъснато трябва да доказвате верността си. Ако партньорът ви има проблеми с доверието без вие да му давате поводи за това, нещата могат да станат още по-сложни. С времето се натрупват проблеми, които е трудно да решите заедно, ако той не ви вярва.

Кои са знаците, че партньорът ви има проблеми с доверието?

1. Той показва неоснователна ревност.

Един от признаците на проблеми с доверието е, когато партньорът ви ви ревнува, без да му давате поводи. Той проявява ревност, когато говорите с приятел, колега или просто се смеете заедно с всички останали в компанията, които са мъже например. Ревността може да се прояви и към приятелките ви, които в неговите очи ви отнемат от него, откъсват ви.

2. Преглежда телефона ви или профилите ви в социалните мрежи.

Един много сериозен знак за проблеми с доверието е, ако партньорът ви скришно или явно преглежда телефона ви, иска паролите ви за достъп, следи ви в социалните мрежи с анонимни профили или директно влиза във вашите профили, за да прочете съобщенията ви. Това токсично поведение ще съсипе не само връзката ви, но и може да доведе до потиснатост, ниско самочувствие, депресия и силен стрес.

Източник: 5 знака, че партньорът ви има проблеми с доверието 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Навитак преди 1 седмица
6. Подава ви го недоверчиво, страх го е да не му го отхапете!
7
0
 
1
 
! Отговори
Т преди 1 седмица
Т ърся си берачка на грозде, надницата е по-висока от джурналистическата и дъската не прави ниео от 5те, въпреки че съм хубавец. в събота и неделя също берем.
6
0
 
1
 
! Отговори
Трифон преди 1 седмица
Ако той или тя прави някое от тези неща значи е за лечение в психодиспансер.
5
0
 
2
 
! Отговори
Преживяно преди 1 седмица
Проявяваше неоснователна ревност. Други от изброените прояви не е имал, но два пъти го хванах, че ме следи при случаи, когато е искал да останем заедно по до късно, но аз имах причини да бързам да се прибера. Затова неколкократно имахме сериозни разправии и в крайна сметка не се обвързах с него. Ако не искате едно момиче да се откаже от вас, не бъдете подозрителни спрямо нея само заради това, че по-рано някоя друга ви е лъгала.
4
0
 
2
 
! Отговори
Име преди 1 седмица
Изброените действия са престъпление!
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Един партньор не може да си позволява такова отношение!
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Знаците ми говорят!
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Упорито ви обяснява, че гъбичките, които го мъчат са от вас и изобщо не вярва на десетките други варианти, които му предлагате като възможни обяснения. Очевидно има проблем с доверието...