Дамски чанти за есен 2024

Какво да не носим през новия сезон
30 сеп 2024 18:00, Дарена Найденова
5
Дамски чанти за есен 2024
Снимка: iStock

Всеки сезон, за съжаление, има своя край, както и модата с него. Независимо дали най-накрая прибираме нашите големи блейзъри до следващото им възраждане, или оттегляме няколко наистина остарели тенденции в обувките, гардеробите ни изискват периодично почистване и освежаване, а това включва и нашите запаси с чанти за всеки повод. Имайки предвид това, кои модели тази година ще бъдат демоде през есента и зимата?

За да останете с едни гърди напред, ние споделяме кои са подвижните пясъци в модата, когато става въпрос за най-важния аксесоар в дамския гардероб. Със смяната на сезоните има няколко портмонета и чанти, които е добре да оставим в миналото и да ги заменим с нещо актуално и модерно. От малки клъчове до максималистични изящни дизайни, тези чанти официално са остарели за есента на 2024 година.

Дамските чанти, които ще са демоде тази есен

Дребните и миниатюрни чанти са непрактични за сезона

Изминаха няколко години, откакто страдахме от наистина скандалните тенденции за микропортмонета от 2019 и 2020 година, но малките чанти и изящните клъчове все още имат своето място в модните среди. От една страна, тези дизайни могат да бъдат както очарователни, така и скромни. От друга страна, твърде малките портмонета могат да ни накарат да се разочароваме и да се борим да натъпчем всичките си ежедневни неща, които трябва да имаме. За щастие, изглежда, че тази мода вече е към по-убедителен край, тъй като микро и миничантите са официално остарели през 2024 година. Причината – липсата на практичност.

Цялата  статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: дамски чанти
Още от Свободно време.
Как да спрете да крещите на детето?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 57 минути
Каква е разликата между кредитна и дебитна карта?
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Чанти ли?! една мотика и бегом на село, кифли такива. На времето вашите майки, баби и пр. работеха, създаваха семейство, раждаха и отглеждаха деца, а вие само гледате на кой богат чичко да вдигнете краката срещу пари...
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Чанти, пълни с парички и с добре заредени кредитни карти са актуални през всеки сезон!
2
0
 
2
 
! Отговори
ИмаЛиСмисълСтатията? преди 1 час
Не ти казват какви чанти ще са модерни тази есен, а ти изброяват какво било демоде!
1
0
 
1
 
! Отговори
Гардероб преди 2 часа
Стари, ама лачени.