Kакви модели дамски чанти са на мода тази есен

В какво да носите най-важните си принадлежности
4
Kакви модели дамски чанти са на мода тази есен
Снимка: iStock

Ако сте като нас, най-вероятно имате няколко основни неща, към които се обръщате всяка есен. Списъкът може да включва любим чифт деним, надеждно кожено яке или някои ефектни високи ботуши. Като се има предвид това, настъпването на любимия сезон на модата е убедителен аргумент за освежаване на стила ви. Един от най-лесните начини да направите това е чрез нова дамска чанта. Независимо дали избирате достъпна марка, класически дизайнерски стил или друга опция, есента на 2024 година е пълна със забележителни тенденции.

По-долу ви споделяме няколко модерни дамски чанти, които ще виждате през цялата есен.

Дамските чанти, които ще са на мода тази есен
Нюанси на зеленото

През лятото зеленото се превърна в един от най-търсените нюанси и изглежда, че този интерес ще се задържи и през есента. Вместо само лайм зелено обаче, очакваме да видим и други вариации на цвета, особено когато става въпрос за чанти във всякакви форми и размери. От по-наситенозелено до изумрудено и изобилие от салвия – всичко, което е необходимо, за да направите вашите ансамбли още по-впечатляващи този сезон.

Големи и меки чанти

Някои дни изискват повече място, така че големите чанти винаги трябва да бъдат в арсенала ни. Когато говорим за есента, избираме малко по-гъвкави и неоформени силуети, които ни напомнят за близначките Олсън, както и за безброй модни икони в началото на 2000-те години. Тук може да запазите нещата сравнително прости по отношение на цветовете, като заложите на неутрални нюанси, или можете да се впуснете в забележителна визия с металик стил.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: модели дамски чанти
Още от Свободно време.
6 знака, че той не държи на вас
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Модерни са такива, каквито ми харесват. Не тези грозотии, дето не се знае кой е решил, че са модерни.
2
0
 
2
 
! Отговори
Колко пъти повтарям преди 1 час
Винаги са на мода чантите, пълни с пари! Дори притежателката й да е "мачкан лак" или мис Пиги, щом е с такава чанта безпроблемно ще се уреди точно с онова гадже, което й харесва най-много.
1
0
 
2
 
! Отговори
Бaй Kypтu преди 2 часа
Maчkaн лak?