От Русия: Прогноза за измиране на човечеството

Борбата за екология ще провокира глад и по-големи войни
29 окт 2019 16:01, Елка Василева
42
От Русия: Прогноза за измиране на човечеството
Снимка: архив, Reuters

Председателят на Либерално-демократическата партия на Русия Владимир Жириновски нарече фанатичните хора източник на опасност за цялото човечество. Екологичната тема и убедените хора често се използват за това част от човечеството да бъде доведено до унищожение, смята политикът.

За тази цел според него се използва темата за защита правата на човека.

Жириновски смята, че това са правилни мисли, но целта на мащабните кампании не е да бъдат спрени негативните явления, а да бъде ударено цялото човечество, да бъде намалена раждаемостта, да бъде намалено населението на земята.

Още по темата

„Правата на човека във всички страни по света са се нарушавали и ще се нарушават, никога отношенията между мъжете и жените няма да станат чисти и невинни“, написа руският политик в своя Telegram канал.

Мнозина млади хора, вдъхновени от 16-годишната активистка от Швеция Грета Тунберг, говорят за необходимостта от забавяне на глобалното затопляне, като за тази цел производството ще трябва да бъде ограничено. Това обаче според Жириновски ще провокира глад, недостиг на стоки и енергия за осигуряване на топлина в домовете, както и засилване на войните и деградация на населението.

Политикът добави, че заинтересованите лица са готови да намалят населението на планетата до 500 милиона души, за да осъществят своите политически амбиции, тъй като ще им е по-лесно да ги управляват, отколкото 7-8 милиарда души, пише Утро.ру.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
7
 
5
 
! Отговори
До 11 преди 4 години
Ето за това става дума - екоталибански секта брътвежи. Ето такива хора създават опастност за цялото човечество. Човечеството е венеца на еволюцията, ние сме най-великото нещо което се случило на тази планета. С лекота създаваме цивилизации, технологии, наука, култура и н.т. - нещо на което никой друг познат ни вид не е способен. Ако го няма човечеството, Земята ще е просто е една скала в пространството. А хаоса го създават болни мозъци като теб.
15
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези който са се самопровъзгласили за полу-богове и господари на света гледат на обикновените хора като на обикновен индустриален ресурс и нищо повече. За тях хората по нищо не се различават от говедата във една ферма. Те не изпитват към хората никакви емоции. За тях да заколиш стадо *** и да ги направиш на суджуци и кожи или да убиеш хиляди хора е просто печеливш бизнес. Господарите на света са фермери от най високо ниво но вместо *** те си отглеждат хора. Държавите са техните ферми!
14
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 11А каква полза трябва да има земята от човеците?
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така нареченето глобално затопляне е факт, но размерите му и последствията няма да са апокалиптични, както се опитват да ги изкарат екоталибаните. Климата е много динамична система, той никога не е бил и няма да бъде константа, винаги ще има затопляне и застудяване, това са напълно естествени процеси. Човечеството обаче разполага с разум, тоест ние можем да изучим даден процес и да го изменим така че да работи за нас - създаването на глобален механизъм за контрол на климата е напълно постижимо.
12
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Основни посоки на технологично развитие необходими за постигане на пълен контрол над планетата: 1. Пълен контрол на съзнанието и действията на цялото земно население и постепенното превръщането на хората в дронове управлявани дистанционно от изкуствен интелект като стадо овце през 5g мрежата използвайки. Дистанционно блокиране и манипулиране на невронни мрежи. Дистанционно инсталиране на мисли, спомени, вярвания, и модели на поведение.2. Манипулация контрол и моделиране на климата.
11
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Погледнете наоколо и припомнете история- няма никаква полза от човечеството за планета Земя.Само хаос и разруха на всичко полезно,живо,красиво..Хората са врагове както един за друг,така и на самия Живот..С лекота убиват други ,а и себе си с какво ли не.Време е да ни махне от гърба си Майката-Земя.
10
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Общо взето много точно казано, но лошото е че идва от Русия, а в Европа сме изпаднали в летаргичен дълбок сън. Не можеш да вървиш срещу природни закони, като различията между половете, генетично увредени индивиди като гейовете, климатичните промени, изчезването на определени животински видове и т.н. и да си мислиш че ще построиш земния рай, това са секта утопии. Човечеството е призвано да се развива, не да деградира като се върне към първопитния начин на живот.
9
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всъщност световната конспирация си е напълно реална! От много години една международна задкулисна клика която е сбор от няколко тайни общества имащи общи цели придобива все повече власт и влияние. Тези хора са си поставили за цел до края на 21 век получат абсолютна власт и да заемат мястото на Господ като придобият пълен контрол над планетата чрез увладяването на няколко ключови технологии.Основно те се разделят на 2 групи. Технологии за управление на хората и технологии за управление на земята
8
5
 
4
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
На тоа... кой ли му верва?Апокалипсис ще има, но след МИЛИАРДИ години. А това с редуцирането на населението..забрави. Кой и на какъв принцип ще определя кой да живее и кой да умре?Тея дето сега викат "ураааа" да не станат първи курбан.
7
2
 
3
 
! Отговори
Факиролог преди 4 години
До футурологЯ вземи да си прочетеш учебника по органична химия, голяма глупост си написал.
6
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Дълбоката" печал на руската душа: "Уви, всички ще умрееем..."Днес.бг, защо ли пък не вземете в ръце и да се занимавате с Достоевски - гледайте си Жулка, Мегз и най-вече Милиончева, че откак й порасна работата, съвсем се покри от страх някой в "пустата чужбина" да не се досети, че Лудото Ленче му е взела мярката.
5
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
щом е от Русия значи е истина, ... каза *** и подръпна потурките си.
4
7
 
6
 
! Отговори
Футуролог преди 4 години
Русия разполага със залежи на екологичния продукт ГАЗ които ако глобалното затопляне е факт ще бъде ключовСССР фалира защото ПЕТРОЛЪТ е силно замърсяващ природата но за сметка на това УНИВЕРСАЛЕН не само за енергия продукт а използван за производство на асфалт,гуми,автомобили и прочие а руснаците имаха главно ГАЗГАЗТА не може да замести ПЕТРОЛА защото няма такива многобройни приложенияТака че бъдещето е още по-лошо
3
2
 
5
 
! Отговори
\m/ преди 4 години
Не е глупав тоя Жириновси :)Мисля и се надявам, че няма да стане толкова бързо, но все пак мноого по-бързо от 2-300 години, както досега са се разпадали империите. И все пак сега говорим не за империя, а за цивилизация, човечество, и времето е доста ускорено ..
2
5
 
12
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Жириновски е 100% прав!Големите фармацевтични фирми спират разработката на антибиотици (не е рентабилно)Пък и на планета с изчерпващи се ресурси... Скоро няма да има за всичките 8 000 000 000 гърла.Реферат може да се спретне по темата
1
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжаление, има много доказателства и факти за човешкия геноцид у нас и навсякъде по света.