Спор за място на пазар в Калининград завърши със стрелба и загинали

Според местни медии загиналата жена била бременна
16 фев 2020 15:34, Анисия Иванова
49

Спор за апетитно място на централния пазар в руския град Калининград прерасна в престрелка. Трима души са загинали.

"Мъж започна да стреля във въздуха. Сякаш беше предупредителен, за да не се доближава никой до него. Той можеше да стреля и по мен. Побягнах. Чух изстрел и разбрах, че е убил човек", разказва Кирил, който е станал очевидец на трагедията.

Загинали са два души – двойка мъж и жена, които се занимавали с продажба на зеленчуци, съобщава Bulgaria ON AIR. Според местни медии жената била бременна. А 13-годишният им син е пострадал, настанен е в болница и по-късно е изписан от лечебното заведение. В ход е разследване.

Работи се по версията лична вражда като мотив за престъплението. Стрелецът – 63-годишен мъж се е опитал да се самоубие. По-късно е починал в болница.

Вижте повече в репортажа на Teодора Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 15Ами анексираха го още през 1945 г.! И е закрепено с договор, признат от ООН.А Иммануел Кант е бил гражданин на Руската империя!Мария Склодовска - също...
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До SichtpunktКакво да те правя, като си просто и неграмотно момче! Не можеш да различиш украински театър от истински случай! Знаеш ли колко такива съм виждал? Русомразец си, знам, но си впечатляващо тъъъп!До 17Пише се Русия, мурджо! Ти ходил ли си там? Гледаш ли тяхна ТВ? Трай си по-добре!
37
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До истСтюпи, още Кьонигсберг е бил за известно време руски. Полски никога не е бил!Сега вече е законна военна плячка на Русия след ВСВ, подписано и подпечатано, прошнуровано и запечатано с червен восък. И е признато от всички! Нарича се Калининград и така ще се казва докато има държави!
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 35Така е, но това не попречи на неграмотната иззмет да ти нацъка 10 минуса!Едно време проф. Гълъбов накарал на конгрес на германисти в Берлин да им замръзнат самодоволните усмивки, като казал, че името на грода им произлиза от славянската рекичка Бера, а не от бер (мечка).Ама е бил българин и голям германист, а не като тези ш****тии!
35
2
 
1
 
! Отговори
Да преди 4 години
Това е провокация.
34
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До истНе се опитвай да ми прокарваш нацистката си пропагнада за Калининград,щото и Берлин е бил славянски град и там коренното население са били славянското племе лютичи!
33
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Слава УкранВърнете Украйна на Русия,фашисти!
32
11
 
7
 
! Отговори
До 30 преди 4 години
Не ни интересувате....Гледме си нашата България !!!
31
9
 
15
 
! Отговори
! преди 4 години
В нормалните държави това не се случва. Хората в раша се избиват за един домат.
30
20
 
15
 
! Отговори
до 30 преди 4 години
Крим винаги е бил руски. По някаква гротескна случайност за кратко украинците получиха шанса да го управляват. Те измукваха соковете му и хората там не искат и да чуят повече за тях. Затова всички гласуваха да се възстанови принадлежността на Крим към Русия.
29
19
 
17
 
! Отговори
Слава Україні преди 4 години
Украйна е Европа,А Крим - Украйна!Завинаги
28
18
 
15
 
! Отговори
ист преди 4 години
Калининград не е руски. Той е немски и полски и се казва кьонигсберт. Сега е окупиран като Крим.
27
16
 
17
 
! Отговори
Анти-Сорос преди 4 години
"За жалост, това са ценностите в Русия. В Казан се пребиват в празния магазин за парче месо- тук се стрелят.Подобни скандали с вадене на оръжие не са рядкост.Нещо като нашите *** с BMW E60, 2500лв. мижава заплатка и голям ММА бияч на 1 шамар живот и после с подвита опашка цял живот. Тъжна картинка, типично славянска..."===============Русофобе, не мисли руснаците. По-добре кажи защо отвъд "Голямата локва", деца се стрелят в училище? По-добре ли е за марихуана, отколкото за "парче месо?:(((
26
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Русия това е новина и пишат по новините, а в Кравария е ежедневие и това не е новина.
25
11
 
12
 
! Отговори
Двуличие преди 4 години
Елед 1-2 дни ще чуем за поредната стрелба при краварите. Там това е ежедневие, чудя се на кого му е притрябвало да пътува или живее с САЩ?
24
1
 
4
 
! Отговори
до 20 преди 4 години
Анонимния е арабски фундаменталист с ителект като на врабче. Не притежава ценности, но знае да лъже и злослови. По натура нещастно същество на което всички са му виновни. За нищо не става, калпав материал, ***.
23
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България също биха се гърмяли по цял ден и държавата щеше да се поизчисти от мексиканци и индианци.Например оня човечец в пловдив който гръмна оня крадец.26 пъти му обирал гаражът.Накрая оня не издържал и го гръмнал.И веднага излезе една дебела ромка да циври как един примерен баща и съпруг бил загинал защото объркал гаражът.Едва ли ги е гърмял от много хубаво.
22
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За жалост, това са ценностите в Русия. В Казан се пребиват в празния магазин за парче месо- тук се стрелят. Въпреки всичко са ми симпатични хора руснаците- ходя по проекти в Москва и Санкт Петербург през месец. Подобни скандали с вадене на оръжие не са рядкост. Кара черен джип, живее в мизерната панелка, но скача на бой редовно. Нещо като нашите *** с BMW E60, 2500лв. мижава заплатка и голям ММА бияч на 1 шамар живот и после с подвита опашка цял живот. Тъжна картинка, типично славянска...
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И в Тайланде также.
20
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В щатите в такива случаи избиват всеки наоколо, когото успеят да застрелят.