Очевидец: Беше страшен удар, Милен Цветков се влоши много бързо

Опитаха се да му правят изкуствено дишане, каза Тодор Петров
20 апр 2020 18:52, Анисия Иванова
209

Малко след 18 часа на кръстовището до столичен мол става катастрофата, при която загива Милен Цветков. Колата на журналиста изчаква на червен светофар, когато отзад връхлита Ауди Q7.

Водещият спира с автомобила си на червен светофар на столичната улица "Хенрик Ибсен", когато отзад връхлита джип, управляван от 22-годишния Кристиан Николов.

По думите на очевидци младият мъж е летял с над 100 км/ч при ограничение в този участък от 30 км/ч.

"От ПТП-то и от удара автомобилът отхвърква на 20 метра вътре в кръстовището. Водачът на лекия автомобил изпада в клинична смърт, тъй като е имал пулс екипите на "Спешна помощ" са го транспортирали до "Пирогов", но там почива", каза директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджийски, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Според свидетели на тежката катастрофа - ударът е отекнал силно, а Милен Цветков е бил жив и контактен минути след инцидента.

"Такъв страшен удар беше, че все едно се чу взрив. Милен Цветков беше седнал на този бордюр, на който има цветя в момента, и охрана от мола, бяха с униформа, му говореше. Беше контактен по принцип. След това дойде една полицейска кола, след това втора. Изведнъж Цветков се влоши много бързо, легна на земята. Опитаха се да му правят изкуствено дишане, но не много успешно, според мен. През това време никакви линейки не идваха", каза Тодор Петров, който се оказва очевидец на трагичния инцидент.

От "Спешна помощ" заявиха, че екипът, изпратен на мястото, е пристигнал на 6-та минута от подаването на сигнала. Официална информация за инцидента ще бъде дадена утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що после Слави Трифонов ходел с 4-5 човека охрана....
65
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най вероятно утре Лъчо Мозъка ще бъде "помолен"да напусне ПГ на ГЕРБ!
64
1
 
0
 
! Отговори
И.Д.О.Т преди 4 години
До ПепиПри 50 к/ч тези 2 нови модела автомобили... и засякъл няма да има такива щети!! камоли да почини човека!А отсечката е била 30 к/м!!!!!В земи малко по научинещо вместо да пишеш глупости!
63
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Енио Мориконе -'La Morale Dell'Immorale'. Ей това се случва! Почивай в мир, Милене!Мафиотите ще си платят един ден много зловещо!
62
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В джипа бил и 24-годишния син на Лъчо Мозъка, който избягал.
61
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изобщо не е трудно да го поръчат за едни 50 хилки този упадък, ако се чака нещо от държавата да се забрави от сега !
60
22
 
1
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
Защо при такъв удар,на тия в аудито им няма нищо,а в субаруту има починал.От физиката знаеме че на всяка сила,действа обратна.Тоест дали аудито удря стена с 120 километра или кола,е все едно.
59
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПепиПепи, май сме рода, моето момче. А и няма как иначе. Малко повече акъл, малко повече състрадание. И внимавай с думите.
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Енио Морицоне - 'La Morale Dell'Immorale'
57
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом няма видео записи, значи пак крият нещо
56
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи в аудито са били трима. Дрогирания шофьор убиец, който го криха до последно, чий син е. Един избягал от колата, в последствие се оказа че е, крадец и обирджия, син на депутат, и то какъв депутат мани, мани, лъчо мозъка. И имало е една мома, на задната седалка. Тя чие дете е? Или не е за разправяне. Питайте бе *** и пишете, стига сте дрямали.
55
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Милен стана много неудобен на герберската мафия и логичното се случи!Тази вечер Слави да видим какво ще каже.
54
3
 
38
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Говорил съм с него преди 10г. Беше пич и народен човек за разлика от Ани Салич напр. Единственият бг журналист с голяма трибуна задавал неудобни въпроси на Тиквата и човъркал неудобни теми. Тиквата получи подарък за Великден. Всичко ще се покрие... Много са навързани. И Лъчо и К. Пенков.... Като свински черва са. Панаира е за народа.
53
2
 
17
 
! Отговори
Сън ли бе преди 4 години
Дали и така правят "младежите" в Турция? Или там идеята за 40 наострени в затвора ги мотивира да не правят глупости? И присъдите дали са смешни като в майка България?
52
17
 
2
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
До До: ПепиМерси много.Да ти се връща в твоята фамилия десетократно.От погребение на погребение да ходиш.Храна да не си купуваш - само от помените да ядеш.
51
2
 
47
 
! Отговори
SDI преди 4 години
МАЙКА НА ТРИ ДЕЦА СКОЧИ ОТ ТЕРАСАТА В БУРГАС, ДВАМА КЛЕТНИКА СЕ ИЗПОТРЕПАХА В СВОГЕ, БАБА МИЛКА Я ОГРАБИХА И СЕ ГАВРИХА С НЕЯ В с.ЗВЕЗДЕЦ, НАРКОМАНИ УНИВАТ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ, И ТОВА Е САМО ЗА ДЕН! А ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ОТ УТРЕ ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР Е ВДИГНАЛ ВСИЧКИ КОПОИ ДА ХОДЯТ ДА ПРОВЕРЯВАТ ДЕКЛАРАЦИИТЕ!!!НАРОДЕЕЕЕЕ, СЪБУДИ СЕ
50
2
 
39
 
! Отговори
И с'а к'во преди 4 години
Ще му изкарат отлична характеристика, ще си признае вината, ще поиска съкратено следствие, не е бил осъждан, някой застраховател ще плати обезщетението. И ето ти 3 години, може и условно. Аке не - ефективно, но след година и половина отново ще е навън готов за нови подвизи с други джипове на майчето... За такива един български хан е имал подоходащо наказание. И тогава България е била истински велика.
49
1
 
19
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 4 години
Този ц.ъ.р.в.у.л е карал минимум със 100 .
48
2
 
28
 
! Отговори
бивш студент преди 4 години
А защо до Пирогов? Токуда е на 1 минута от мястото?
47
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПепиТакива като вас са нагли, безполезни, вредни твари. Не знам изобщо защо съществувате. Но природа, какво да се прави.