Очевидец: Беше страшен удар, Милен Цветков се влоши много бързо

Опитаха се да му правят изкуствено дишане, каза Тодор Петров
20 апр 2020 18:52, Анисия Иванова
209

Малко след 18 часа на кръстовището до столичен мол става катастрофата, при която загива Милен Цветков. Колата на журналиста изчаква на червен светофар, когато отзад връхлита Ауди Q7.

Водещият спира с автомобила си на червен светофар на столичната улица "Хенрик Ибсен", когато отзад връхлита джип, управляван от 22-годишния Кристиан Николов.

По думите на очевидци младият мъж е летял с над 100 км/ч при ограничение в този участък от 30 км/ч.

"От ПТП-то и от удара автомобилът отхвърква на 20 метра вътре в кръстовището. Водачът на лекия автомобил изпада в клинична смърт, тъй като е имал пулс екипите на "Спешна помощ" са го транспортирали до "Пирогов", но там почива", каза директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджийски, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Според свидетели на тежката катастрофа - ударът е отекнал силно, а Милен Цветков е бил жив и контактен минути след инцидента.

"Такъв страшен удар беше, че все едно се чу взрив. Милен Цветков беше седнал на този бордюр, на който има цветя в момента, и охрана от мола, бяха с униформа, му говореше. Беше контактен по принцип. След това дойде една полицейска кола, след това втора. Изведнъж Цветков се влоши много бързо, легна на земята. Опитаха се да му правят изкуствено дишане, но не много успешно, според мен. През това време никакви линейки не идваха", каза Тодор Петров, който се оказва очевидец на трагичния инцидент.

От "Спешна помощ" заявиха, че екипът, изпратен на мястото, е пристигнал на 6-та минута от подаването на сигнала. Официална информация за инцидента ще бъде дадена утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпросът е какво щеше да се случи, ако:1.Имаше други хора в Субару-то.2.Ако имаше деца в Субару-то.3.Ако пресичаха пешеходци.3. Ако пресичаха ученици?И най-важното разбира се, което е и най-жалкото, защо полицията, която се грижи за ''нашето здраве'' е пропуснала този автомобил да се движи незаконно по пътищата след като е нямал закупена ГО?Запечатали нашите градини и паркове, глобяват майки с колички, а в същото време закона се гази като *** грозде в Карнобатска каца!
85
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно ми е този младеж в Германия би ли допуснал такава грешка да се друса и кара ?
84
29
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Последна информация от информиран.нет . Газовата бутилка на субаруту се е била взривила при удара отзаде.
83
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 73Не съм видял аудито коя година е,но предположих че щом е на изпълнителния директор на винпрома ще нова!Но другото...... надрусано гъзе .....на мама слънчичето!!!!!!!!А и друго в Германия също карат с гас!!!
82
6
 
28
 
! Отговори
Винету преди 4 години
Вашите вождове не стават. Ограничение от 30 а карате със 100. Явно нямате никакъв ред във вашата държава. В нашия лагер ако някой индианец мине през лагера с коня си на пълна скорост ще свърши на кола на мъченията. Затова при нас имаме ред и дисциплина. Чувам, че и синче на депутат от Герб е избягало от джипа убиец. Още едно доказателство, че вашите вождове не струват и пет пари. Защо ги траете само вие си знаете.
81
0
 
13
 
! Отговори
GG преди 4 години
До 75Да сигурно този *** е перфектният изпълнител на поръчково убийство...
80
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 73 , кой те знае и тебе ква барака от 96-та караш ,ама за автомобили седнал да разправя.И какво значение има каква е колата,с газ ли е?Аман от *** като теб в тая държава.
79
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимния 69Вероятно е дъщеря на майка, която от малка й е обяснила, че трябва да си продава най-ценното срещу кинти.
78
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На ден у нас умира по 1 човек по този начин, ама само, защото е публична личност, се дава такава гласност на случая.-------Лъжеш, гербарю...
77
1
 
0
 
! Отговори
GG преди 4 години
До 72Оффф не си заслужава да се спори с тебе...
76
10
 
10
 
! Отговори
Sata NATO преди 4 години
Надявам се всичко да се върне върху дечицата на поръчителите, които заграбиха властта под фалшив предлог, подкрепени от кариерните циници в бели престилки.
75
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 64 Даже и италианската мафия не може да измисли толкова зловещ сценарий за да убие човек, като герберастката!
74
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как пък точно Милен Цветков го улучиха при тия пусти улица почти без никакво натоварено движение ...Много странен инцидент,не мислите ли ???
73
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми Токуда на две минути що лв линейката е ходила чак до Пирогов. Тия GPS нямат ли? Май частните болници само хубавите пътеки взимат а тежки случай отказват! Време е частните болници да не се ползват с пари от здравната каса!
72
48
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
10-годишно Ауди е нов модел автомобил?! Тая барака дори е нямала система за автоматично спиране, която има всеки нов автомобил над 35000лв.. Извинявам се. Малко си мерете приказките. А бракмата на маймунката- някакво Субару с газ човече... Потрес... Балканска катастрофа типична. Нищо ново. На ден у нас умира по 1 човек по този начин, ама само, защото е публична личност, се дава такава гласност на случая. Голяма работа. Манталитет, проява на груба селяния и толкоз. Комунизмът прави това с хората.
71
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До GGНаричаш 'сеир' видео запис - доказателство ли? Сеир е българската журналистика, която винаги крие факти
70
20
 
7
 
! Отговори
Sata NATO преди 4 години
Вътрешни кръвоизливи са възможни, но все пак човекът е починал в лапите на лекарското съсловие, което е вярно на диктатора и заинтересовано от още повече извънредно положение. Така че е напълно вероятно да са му помогнали да загине.
69
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Синчето на депутата от Гроб Лъчезар Иванов е бил в колата и е избягал като бит Герберуга!!!!
68
1
 
22
 
! Отговори
Анонимния преди 4 години
Светла му памет! Истински журналист!А момичето в колата - чие отроче ли е?Дано този път да има истинско правосъдие в тази държава!За убийците - затвор до живот!
67
2
 
14
 
! Отговори
GG преди 4 години
До 58На това кръстовище на 1000 % има камера и съответно запис. Ти какво искаш полицията да го разпрати на всички медии и да се прави сеир?