"Булгаргаз" поиска поскъпване на газа с 54% през август

Не е ясно кога КЕВР ще одобри новата цена на синьото гориво
214
"Булгаргаз" поиска поскъпване на газа с 54% през август
Снимка: БГНЕС

Природният газ да поскъпне с 54 на сто и през август да се продава за близо 287 лева без такси и налози - това е поискала "Булгаргаз" от енергийния регулатор, съобщи БНР.

Заявлението на газовата компания е от края на миналата седмица, но е качено със закъснение на сайта на Комисията за енергийно и водно регулиране, която остана без председател след решение на Конституционния съд.

В тази ситуация не е ясно как и кога регулаторът ще провери заявлението на "Булгаргаз" и ще утвърди новата цена на газа за следващия месец.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
18
 
! Отговори
Прод промяната преди 2 години
Честито както прогнозирах при жьлтопаветниците хляб -5 лв за останалото не ми се говори дори
139
0
 
26
 
! Отговори
Борисчо преди 2 години
На Киро и Ленка четири пъти по-ниската цена идва
138
0
 
19
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
Петков и клалиция ни приключихаТрябва службите да се размьрдат и да има осьдени
137
1
 
6
 
! Отговори
hahah преди 2 години
Шок и ужас. Каква изненада само. Никой не очакваше такова повишение.
136
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аз предлагам Урсула фон дер Лайен да се омъжи за путин ------- това добре, ама путин не е сляп... надали ще се съгласи... Тоя звер Урсула трудно би се издържал от нормален човек... Требва да подобриш предложението - добави там нещо ... :)
135
0
 
15
 
! Отговори
Има газ,има газ преди 2 години
Казах ли ви азче зимата ше я фанете Урсула за проскубаната вълна
134
3
 
34
 
! Отговори
Говорит Решетников преди 2 години
Очертава се тотална катастрофа за запада. Политическа, икономическа, морална. От догодина вече ще сме в руската сфера на влияние, а на тези които лъжеха електората и продаваха тайно оръжие на Украйна дyпe да им е яко!
133
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто Киро се кълнеше че "новата" газ ще е много по евтина... Ся некой лъже, или некой не помни какво е говорил ..
132
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аз искам 500% да я увеличат и да изгоним още 40 руски дипломати може и чистачките да ги обвиним в шпионаж
131
1
 
23
 
! Отговори
Румен Владимиров преди 2 години
Кво стана ли? Промяната продължава бе нещаcтници! Хайде, изправи се Бе Ге! Инфлацията идва! Берачите на ягоди ще си кътат на зима в Англия, Кирчо в събота лети за Канада, а вие пострадалите от експериментите ще теглите в същото това Бе Ге! Ама много ще теглите!
130
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аз предлагам Урсула фон дер Лайен да се омъжи за путин и ще има евтин газ за ес
129
10
 
3
 
! Отговори
Споко преди 2 години
Споко, Русия няма никаква икономика, Русия е просто суровинен придатък за нашата икономика. Русия е държава със статут на колония за запада, източник на суровини. До дни, дори до чaсове Русия ще рухне под санкциите и ще ни се молят да ни продават евтино газ и нефт и суровини, и всичко ще се върне както си беше преди добрия живот в ЕС.
128
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Диферсификация.
127
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да накараме руснаците да страдат, да им причиним страдания със санкциите, за да ги принудим по този начин да свалят своите управляващи и да се смени режимът на Путин с демократична система която да изповядва цивилизованите западни ценности и руският народ да заживее по правилата на цивилизования запад. Русия трябва да бъде разчленена на няколко демократични държави които ще поддържат партньорски отношение с ЕС по правилата на ЕС и да ни доставят евтини ресурси и енергия.
126
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблемът е, че във всички области процесите не се развиват както е планирано и желано от двете страни на Атлантическия океан. И ситуацията бързо става критична. Западът не може да си позволи да загуби в Украйна. Необходимо е НАТО да предприеме преки военни мерки срещу Русия за да бъде спрян Путин.
125
0
 
5
 
! Отговори
Стоката на пазара преди 2 години
Токът за бизнеса поскъпва с над 22%. И още ще поскъпва, в цяла западна Европа. Разходите за производство растат драстично. Работодателите са принудени да освобождават стоката наета от пазара на труда и да търсят варианти за наемане на по-евтина стока.
124
6
 
3
 
! Отговори
препърс преди 2 години
До 131 Така е ,но искам да ви попитам предпочитате война в Украйна с танкове артилерия и много човешки загуби която ще продължи години,или война която ще продължи 30минути и няма да има печеливш нито един,руснаците не само закъсняха,а и са прекалено мили,трябваше да са на тяхно място американците ,камък върху камък нямаше да е останало нито от Киев нито от който и голям град да е.
123
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Средната класа, основана на постоянно потребление в големи обеми, е основата на западния свят. Сега феноменът на средната класа отива в историята заради рязкото обедняване на населението на САЩ, ЕС и Великобритания. Колективният Запад в сегашния си вид ще просъществува още много кратко време и ще му се наложи да търси нови модели на управление на собственото си общество - почти разорени хора с най-големи претенции. А единственият такъв модел за запазване на социалното устройство и властта не елита при обедняване на населението е фашистка диктатура.
122
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЕС замества модела на производство със скъпо платен труд и евтини енергии и ресурси с нов модел - евтина работна ръка и скъпи енергии и ресурси.
121
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кандидат-премиерите на Великобритания: "Най-важното е да се причини болка на Путин"