Обрат: Кандидат-депутатът бил пиян, носел си трева и ухапал полицай по крака

Виктор Иванов пък се оплаква от полицейско насилие
4 дек 2023 19:39, Петър Бойчев
36
Обрат: Кандидат-депутатът бил пиян, носел си трева и ухапал полицай по крака
Снимка: БГНЕС

Странен обрат претърпя историята на кандидат-депутата, който се оплака от полицейско насилие. В екшъна се намесиха алкохол, трева и провокации. Виктор Иванов, който обвини полицаите във Facebook, не само че бил пиян, но на висок глас казал, че си носи марихуана и ще си я изпуши вкъщи. Това провокирало проверката на полицаите от 4. районно управление, съобщават от МВР. 

В неделя малко след полунощ в градинката между булевардите „Черни връх" и „Евлоги и Христо Георгиеви", автопатрул обхождал района. Тогава са засечени Иванов и двамата му приятели. Те говорели високо, Иванов обяснявал, че носи трева. Полицаите решили да проверят личните им карти. Казали му, че ще направят и обиск.

Според МВР Иванов реагирал с агресия и обида към униформените. Те му сложили белезници, но той отказал да се качи в патрулката. Оказал яростна съпротива и дори успял да ухапе по крака единия от полицаите. На място били изпратени допълнителни екипи с помощта на които мъжът е бил отведен в районното управление.
По случая е образувано досъдебно производство.

Началникът на Четвърто РУ-СДВР комисар Кристиян Тонев уточнява, че съгласно българското законодателство на всеки гражданин може да бъде извършена полицейска проверка, както и такава за установяване на забранени вещества и предмети у него. Назначена е проверка за действията на полицейските служители.

Преди това във Facebook бившият кандидат депутат на "Демократична България" Виктор Иванов се оплака от полицейско насилие. През 2022 г. той беше на 26-о място в листата на 23 МИР в София от "Демократична България".
По разказа му той е бил задържан при проверка на униформените до НДК. Поискал е полицаите да се легитимират и да му кажат защо искат да го проверяват, но те отказали, а после повикали подкрепление, за да го отведат в районното.

Разказът му е придружен с видеоклип на негов приятел, на който се вижда как полицай избутва на пътното платно един от компанията, който пада на асфалта.

Вижте още във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
- Тоя какъв кандидат за депутат е? Носи яке от китяйския и мяза на общак ... Искам да видя деня, в който полицайте запопнат да проверяват хора в прелсъпинсака, палта и костюми... Ама е като КАТ - вероятността, да те спрат с нова S класа е нищожна, а с нещо по-скъпо е на практика нулва.
13
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Оставете го човека да си пуши трева.................бе..................голяма работа!!!!
12
9
 
7
 
! Отговори
Лъжлив Съби преди 8 месеца
Наистина могат да проверяват, но по установен ред: легитимират се и тогава имат право да искат личен документ (лична карта, паспорт, шофьорска книжка). А обиск не може да бъде извършен, без да се изложи основателно подозрение, като се съставя протокол в присъствие на свидетел. В случая полицаите са превишили правата си и най-вероятно пак ще плащаме за техните глупости. А това с ухапването си е направо комично, а и глупаво, тъй като много лесно може да бъде установена истината.
11
5
 
18
 
! Отговори
Ухапал го по крака? преди 8 месеца
Ха а ха ха ха ха ха ха ха ха хахаааааа!
10
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
дб-пп са наркомани и ЛГБТ. Т.е., не ги слуша главата.
9
5
 
12
 
! Отговори
Свидетел преди 8 месеца
Е какво толкова? В цивилизованите държави всички постоянно хапят полицаите по краката. Даже ако някой дълго време ходи по улицата без да ухапе нито един полицай, всички започват да се чудят дали е добре човекът и може даже и линейка да повикат за всеки случай.
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ОПГ пп-дб...
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Поне, като депутатите бяха прависти с адвокатски книжки, можеха да навеят и насеят всеки полицай за 5 секунди. Сегашните са по-глупави и от полицайчетата.
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 2 - Да си пиян не е престъпление. А тея "треви" детонги е носил всеки, който е бил в пререкание с МВР, все се оказват невалидни в съда, стига адвоката, да не е от тея, които си мислят, че ChatGPT е адвокат.
5
2
 
3
 
! Отговори
Аз съм z преди 8 месеца
С това разполагаме !
4
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
МВР сгафиха, КАКТО ВИНАГИ и сега ще хвърлят яко кал, ам аняма да стане номера, щото нашия има яко $$$!
3
4
 
11
 
! Отговори
:-) преди 8 месеца
Нищо изненадващо. Както избирателите, така и политиците от ППДБЛГБТ++ са наркомани и хомосексуалисти.
2
9
 
3
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 8 месеца
Колко проуст наркобан...и че хапел ха ха ха ха..Тоя са му напълнили врата с плесници...
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да бъде тестван с кръвна проба инще разберем кой крив кой прав