Путин: Да атакуваме Европа след Украйна? Пълни глупости

Сателитите на САЩ се страхували от силна Русия
28 мар 2024 10:16, Петър Бойчев
509
Путин: Да атакуваме Европа след Украйна? Пълни глупости
Снимка БГНЕС

"Изявленията на Запада за предполагаеми планове на Русия да атакува Европа след Украйна имат за цел да сплашат собствените им граждани". Увереност в това изрази държавният глава на Руската федерация Владимир Путин в рамките на среща с военни пилоти в Творжок, Тверска област, предава РИА Новости.

"Това е пълна глупост - възможността за атака срещу някои други страни, срещу Полша, балтийските държави, плашат и чехите. Просто глупости. Просто друг начин да измамят гражданите си и да източат допълнителни пари от хората, да ги принудят да поемат това бреме на раменете им, това е всичко“, коментира Путин, цитиран от Фокус.

По думите му "сателитите на САЩ се страхуват от голяма, силна Русия“, въпреки че притесненията им са напразни. "Нямаме никакви агресивни намерения спрямо тези държави“, подчерта руският президент.

Русия няма да воюва с НАТО, разликата във военните разходи на Москва и тези на страните-членки е голяма, допълни още Путин. Той припомни, че през 2022 година САЩ са похарчили 811 милиарда долара за военни разходи, а Русия - 72 милиарда долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


509
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
384
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 388. А от къде произлизат? От Марс ли са паднали? Хубаво че са били азиатци да научат живеещите по пещери как се строят къщи и отглежда храната.
383
2
 
8
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 месец
НАТО НИКОГА няма да влезе в директен военен конфликт с Китай , и Русия! Това може да Ви е ясно! Това , което могат и правят НАТО е да плащат на почти цяла Европа да "скача" и "плюе" Русия - Но медийно , и чрез някакви смехотворни "Забрани"!!! Интересно , ако Русия и Китай си построят "съвсем случайно" ВОЕННИ БАЗИ И ХИМИЧЕСКИ ЛАБОРАТОРИИ на самата граница със САЩ - от Мексиканска Страна обаче?!?! Как ще действат Американците... Как мислите? Точно както Руснаците - в Украйна , разбира се!....
382
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не бих казал, че съм фен на Възраждане, но Костадинов е прав за НАТО - трябва да излезем от НАТО преди да се разпадне, зтака след разпада на ЕС ще имаме по-силни позиции когато кандидатстваме в БРИКС и в евразийските икономически и военни структури.
381
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 382. Ха ха ха България доближава средните стойности за Европа не защото се развива а защото нивото на ЕС пада до нашето
380
4
 
3
 
! Отговори
Фют преди 1 месец
До Анонимен 376. Така е, европейците и руснаците не са един народ. Европейците не произлизат от степните блата на Азия.
379
5
 
7
 
! Отговори
Юрий Андропов преди 1 месец
Това са "празните приказки" из цяла Европа на добре платените Американски "Опорки" , и Американски "Фондации". Цялата тази солидна медийна "Акция" срещу Русия е изключително добре платена! А продажници - Много! Из цяла Европа! Да не говорим пък за такива бедняци , като в България - Тук се продават за "дребните стотинки" на определени "Фондации"!!!!! НАТО НИКОГА няма да посмее да има директна военна конфронтация с Китай и Русия - В това може да сте убедени! Защото добре знае какво ще стане...
378
6
 
10
 
! Отговори
Килгор Траут преди 1 месец
Странни създания са нашенските русофили: живеят в ЕС,работят в ЕС, децата им учат в ЕС, България бавно,но сигурно по всички показатели наближава средните стойности в ЕС.Периодично по време на празнични дни бедните, недохранени и дрипави българи предизвикват задръствания по границите на бедната, страдаща под тежко американо-евроgейско иго България.Самите тези копнеещи за Россията незнайно защо не я посещават. Но пък живеят в очакване ЕС да се разпадне, а Путин да захване една хубава ядрена война.
377
6
 
7
 
! Отговори
пак аз преди 1 месец
Е сега вече ме притесни тоя джуджак. Той до последно твърдеше, че са *** тия, които казват, че щял да намадне Украйна и какво стана - нападна я. Сега казва, че нямало да напада други страни - следователно гореспоменатите страни да започват да се готвят - джавлини, дронове и т.н. че втората армия в Украйна е решила да стане последна в света! PaшиCTKa му работа.
376
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хиперзвукът решава всичко.
375
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ми че то те САЩ като видят че Путин е унищожил Европа и ще започнат ядрена война с Русия, да бъдат и те унищожени.
374
6
 
5
 
! Отговори
САРМАТ преди 1 месец
Англия - 30 минути.
373
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Украинците са неблагодарници, живеят на чужда земя, тръгнали да избиват народа който ги е подслонил и приютил в къщата си.
372
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да Путин ще унищожи Европа за часове, пък британците и французите, които имат няколко адрени ракетки /на подводници, насамолетоносачи и на земно базиране/ ще ги гледат
371
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Украйна няма нито една точка, в която Русия да не може да нанесе високоточен удар който преодолява всяка система ПВО.
370
1
 
5
 
! Отговори
Лили Петрова преди 1 месец
До пълни както унищожи за часове Авдеева?
369
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин няма да напада Европа, за какво му е да напада Европа като може да я унищожи за часове. Европа не е Украйна, европейците и руснаците не са един народ.
368
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
*** той Путин никога не лъже, само трябва да разбирате думите му наобратно. Той нямаше и да напада Украйна, нямаше териториални претенции, нямаше да мобилизира войници, нямаше да спира газа, абе мнооо го работи беше обещал да не прави, ПЪК на виж, направи точно обратното. Та затова ЕС сега ще се подготвя за война? Нищо , че ев рецесия. В Русия има икономически подем трябва да се внимава.
367
5
 
8
 
! Отговори
!! преди 1 месец
Същия този твърдеше, че и Украйна никога няма да нападат. Очевидно е колко може да му се вярва
366
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Опаа! Това не е на добро! То и за Украйна каза, че са пълни глупости, лъжливото кърваво джудже
365
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
плешо джудже лъже повече и от пинокои