В Москва откриха скривалище на атентаторите от "Крокус сити хол“

Там било оръжието, което са използвали
29 мар 2024 13:08, Петър Бойчев
61
В Москва откриха скривалище на атентаторите от "Крокус сити хол“
Снимка БГНЕС

Руските сили за сигурност са открили скривалище за оръжие, използвано от нападателите за атаката в концертната зала "Крокус сити хол“ в Москва, съобщава "Известия“.

По данни на редакцията скривалището е било открито в хода на следствените действия с един от обвиняемите, който е бил отведен на място, предава "Фокус".

Междувременно още един от задържаните по случая – Алишер Касимов, обжалва решението за ареста му. Той е привлечен по делото заради отдаването под наем на апартамент на предполагаемите извършители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: скривалищеатентатори
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
33
 
25
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
Отдавна се доказа, че ФСБ са организирали атентата. Присъствието на агентите им го доказва без никакво съмнение.
34
20
 
19
 
! Отговори
Лекарството е тук! преди 1 месец
Казва се ФАБ! Помага при най-различни състояния на полова и политическа дезориентация. Лекува Евроатлантизма от раз! Масовото производство на ФАБ-3000 започна. Лекът иде! Не се притеснявайте евроатланти, ще има за всички!!!
33
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
всички коментари след 24 са на една копейка заработва за събота и неделя за салам и ракия.
32
16
 
17
 
! Отговори
До 30 преди 1 месец
Това не могат да проумеят евроатлантичетата списващи тук. Те се радват, че Русия била много слаба щото видиш ли фронтът бил застинал. Не могат да осъзнавт, че Русия буквално стъпваше на пръсти. Досега не бяха ударяли центровете за енергийно производство, само кабели и трансформатори. Не че не можеха, но преднамерено не го правеха за да не тормозят населението. Сега обаче нещата загрубяха. Свърши се. Изключват Украйна! ОТ ЩЕПСЕЛА!
31
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А вътре украински лични карти и пътна карта с начертан маршрут Москва - Киев. Муахахахаа. Рашшистите съвсем пропаднаха
30
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде всички сглобкаджии под ръчички и да ходите в Украйна, да папнете Кинжал, ФАБ, Циркон и там каквото дадат от Москва. Нали сте много ербап и големи биткаджии и евроатланти. Времето дойде да застанете с делата си зад думите си.
29
13
 
14
 
! Отговори
ИЗКЛЮЧВАТ УКРАЙНА преди 1 месец
Вече няма значение какво мислите или не. Разбрахте ли евроатлантичета. Майка Русия най-после реши, че се налага да изключи Украйна от щепсела. Ударите по ТЕЦ-овете го показаха. Милиони са без ток. Скоро офанзивата започва. А ЗАПОЧНЕ ЛИ, НЯМА ДА СПРЕ. ВИЕ ЩЕ СТЕ В РОЛЯТА НА БЕЗМЪЛВНИ ЗРИТЕЛИ
28
3
 
4
 
! Отговори
ЦРУ преди 1 месец
СЛЕДИ ИМА САМО КЪМ АЛ БАГДАДИ 2-РИ ПРИЗРАКА НА ХОЛИВУД КОЙТО ПРАТИ ПИСМО ДО ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ ПОД ФОРМАТА ТА УОКМЕН С КАСЕТА ЩОТО ТЕ НЕМОГАТ ДА ЧЕТАТ :D НА СЪОБЩЕНИЕТО Е КЪДЕ Е ОСТАВЕНО ЗА ТЯХ ОРЪЖИЕТО И КЪДЕ ДА АТАКУВАТ И КОГА И КАК :D
27
15
 
11
 
! Отговори
Броени дни преди 1 месец
Броени дни ни делят от началото на масирана офанзива. Всичко от левия бряг на Днепър минава в Руски ръце. После следва Одеса и Транснистрия.
26
13
 
8
 
! Отговори
Разни наемници преди 1 месец
Тези немноци на ФАЩ и Нато са ги пратили в командировка малко до Русия. Но разни наемници и инспектори и други са разпределени да живеят по училища и жилищни блокове. Братушките като цапнат един такъв блок с искандерче, и като погребат 60-70 Натовски войника, колко цивилни точно са убити се пита в задачата?
25
7
 
10
 
! Отговори
Лична Карта преди 1 месец
Намериха лична карта на терориста захвърлена близо до Бургас. Дошли са в България, преоблекли са се, демократизирали са се и после са заминали в Западна Европа да участват я в ЛГБТ парад я в някое НПО спонсорирано от NED.
24
4
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
НАЙ ГОТИНИЯ ОТГОВОР НА ТЕРОРИСТ Е ЗА ТОВА КАК СА СЕ СДОБИЛИ С ОРЪЖИЕТО И ЕКСПЛОЗИВИТЕ КАТО БИЛИ ПОЛУЧИЛИ ПИСМО КЪДЕ СА И И КЪДЕ ДА АТАКУВАТ ЛИЧНО ОТ АЛ БАГДАДИ 2-РИ ПРИЗРАКА НА ХОЛУВИД КОЙТО Е НАЧЕЛО НА ИДИЛ :D
23
11
 
17
 
! Отговори
до 21 преди 1 месец
Какъв САЩ какви небостъргачи бе човек там забиха самолети в кулите близнаци знаело се е всеки пътник на самолета е минал паспортна контрола стига с това поклонничество към тия диви руснаци като кон с капаци.
22
12
 
12
 
! Отговори
Нацистките Бункери преди 1 месец
Циркончето като удари близо до Харков бункера, после на Запад изведнъж заваляха некролози на висши военни. Причина за смъртта казват били Ковид, това онова. Случва се! Ама тия в Украйна за цивилни ли ги пишат или не ги калкулират въобще? Щото вече станаха хиляди такива.
21
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще го расплетат, но следите са към САЩ и те са платили.
20
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ами сащ намериха най-отгоре на купчината от небъстъргача паспорта на терориста, управлявал самолета с който блъсна небостъргача, а нашите намериха личната карта на терориста от бургас хвърлена в нива на 30 км от бургас - така че всичко е възможно да се намери
19
8
 
5
 
! Отговори
Шаши преди 1 месец
За нас лаиците е следите водят или към Украйна, или към Русия. А може да са виновни САЩ или островитяните. По - вероятно е островните аборигени
18
4
 
14
 
! Отговори
баси преди 1 месец
очакваме да намерят телефон с номера на Зеленски и разпечатка на разговори с него , как им казва какво да правят :)
17
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо ОМОН дойдоха на 70 -та минута а от казармата им до залата е 5 минути пеш ?
16
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
КГБ и Мосфильм навремето правеха къде къде по-добри екранизации и постановки, много е паднало нивото в наши дни