Международният наказателен съд издаде заповед за арест на Нетаняху

Той е обвинен за престъпления в Газа
20 май 2024 16:45, Нели Христова
97
Международният наказателен съд издаде заповед за арест на  Нетаняху
Снимка: БГНЕС

Международния наказателен съд издаде заповед за ареста на израелския премиер Бенямин Нетаняху за военни престъпления и престъпления срещу човечеството в Газа, предаде АФП.

Обвиненията срещу израелския премиер Бенямин Нетаняху и министъра на отбраната на Израел Йоав Галант включват „причиняване на изтребление, причиняване на глад като метод на война, включително отказ на доставки на хуманитарна помощ, умишлено насочване към цивилни в конфликт“, според Хан .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Путин е православен, а този е евреин. Само болен мозък може да ги сравнява!
40
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Труднои е да се каже дали Нетаняху или Гевир е по-откачен. Колкото арестуваха Буш, Блеър, Ръмсфелт, Чейни и Олбрайт,толкова ще аресттуват и Нетаняху.
39
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този затова ли е наострил уши като гърмян заек?
38
5
 
7
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 3 месеца
Този ци о нист май техните го търсят да му дадат сметката.
37
5
 
7
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 3 месеца
А бе ... хайде сега! Международният наказателен съд може да вземе каквото си иска решение, но ... как ще наложи наказанието? Питам аз, и отговор не искам! Дечица, помнете едно нещо - единственото решение на проблема с ебезлесяването е да засадите дръвчета надълбоко, и единственото решение на еврейския проблем е да погребете евреите, също надълбоко.
36
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нати и Путин ще си ходят на гости без да се притесняват :)))
35
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Черния лорд Нетаняху.
34
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Путин ще го сложат заедно с джихадистите от Хамас в една килия, те са си другарчета. А пък като осъдят и вкарат в затвора иранските управляващи, тях може да ги сложат с израелците. И те ще има доста за какво да си говорят:)
33
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Освен че най важните държави в света не признават тоя съд (Китай, Русия, САЩ и т.н.) всъщност съдът въобще не е почвал да гледа нищо за шефовете на Хамас и израелските политици, защото тепърва трябва да се назначават съдии, че да четат, че да мъдруват. Много е ниска общата култура на преписвачите, даже и Путин не е нито съден, нито осъден от този съд. Даже и дело не е починало срещу него. Наистина голямо кудкудякане е настанало в кокошарника.
32
9
 
12
 
! Отговори
Абе преди 3 месеца
Путин нямат шанс да го арестуват. Той е победител и се е окупирал с новия мандат. Виж, евреина не е вечен, макар и той като Зелю да е наложил военно положение, за да няма избори. Бунтовете срещу Нетаняху са ежедневни. Неговите не го искат и в един момент ще падне от власт и те лично ще го предадат.
31
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Израел прави голяма грешка с това изтребление.
30
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Премиерът ни, за срам на цялата държава, отиде да го подкрепи в начинанията му. А Байдън, по време на тези хуманитарни и военни престъпления и геноцид каза, че му пазел гърба. Сега, когато вече има заповед за арест и нещата са ясни, тези факти изглеждат още по-срамни.
29
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И тези сладури симулират някаква активност, за да напомнят, че съществуват! В последно време ни затрупаха със заповеди за арести, които никога няма да се случат. А защо си траят за задокеанските подпалвачи на войни, преврати, размирици по целия свят!? "Правосъдието" им е твърде избирателно и подчинено на двойни и тройни стандарти, които прилагат според случая.
28
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Путин, повече от година се укрива! Нормално е Нетаняхо да го арестуват година след Путин! А, иначе и двамата, да лежат! И много други!
27
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кой некадърник, не знаещ френски, е преписвал и недочел? Преди два часа главният прокурор е поискал от този съд да издаде заповеди за арест на хамаските шефове и на двамата израелски министри за предполагаеми военни престъпления. Още даже не са регистрирали молбата му в съда, сега им гледах страницата. После се насрочват разглеждания, съдии нищят и накрая евентуално издават предварителна мярка арест за който и да е от тия. Какво пак не дочетохте, какво пак по български на развален телефон?
26
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Подкрепям! С Путин в една килия!
25
4
 
1
 
! Отговори
До ха-ха преди 3 месеца
То и Русия не го признава, ама това не означава, че ако докопат Путин нама да го съдят. С щото е за еврейчето и склеротика. Нали такива като теб виеха във възторг, че същия съд обявил Такава заповед за Путин. Нетаняху спира да ходи пэ света. Ако държава признала тоя съд не го задържи, значе тоя съд серазпада и заповедите му не важат за никой.
24
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Най-накрая. Трябва всички да знаят що за човек е този.
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Съкилийник на Путин?
22
1
 
16
 
! Отговори
Ха преди 3 месеца
Сега да видим българските думократи. Нали закона е равен за всички и се пънат. Както Путин, ако дойде в България, така и Нетаняху трябва да бъде незабавно арестуван. Тоя съд между другото не го признават САЩ, Израел и Русия. Все държави, които воюват. Интересно е сега, че Нетаняху прекратява посещенията в чужди държави, че иначе трябва да го арестуват и предадат. Паси, дали ще го покани...ха ха хааааа