Експлозии отново са разтърсили Крим

Има съобщения за взривове на няколко места на полуострова
24 юни 2024 09:33, Елка Василева
97
Експлозии отново са разтърсили Крим
Снимка: архив, БГНЕС

Нови експлозии са разтърсили снощи Крим, предаде Укринформ, като се позова на украинската обществена медия "Суспилне Крим".

Още по темата
Петима души, сред които две деца, бяха убити по-рано вчера при украински атаки с ракети и дронове в Севастопол на анексирания от Русия полуостров, съобщи назначеният от Москва губернатор на града Михаил Развожаев.

По-късно Развожаев написа в "Телеграм", че малко след 22 ч. (и българско време) в Севастопол е била обявена нова въздушна тревога.

Жител на Евпатория разказа пред "Суспилне Крим" за два мощни взрива в града, който е огласян от вой на линейки.

Има съобщения за експлозии на още няколко места на полуострова, който Русия отне от Украйна през 2014 г.

До момента няма реакция от страна на назначените от Москва власти.

Развожаев съобщи, цитиран от ТАСС, че по нареждане на руския президент Владимир Путин в Севастопол е пристигнал лекарски екип, който да окаже медицинска помощ на пострадалите при голямата украинска атака срещу града вчера.

Въздушната тревога, обявена тази нощ в няколко украински области, включително Одеска, междувременно вече бе отменена.

Местните власти съобщиха за ранени хора в Донецка, Днепропетровска и Запорожка област.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от Свободно време.
Седмичен любовен хороскоп за 24 - 30 юни
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На радващите се хомосексуалисти и фенки на Украйна питайте как е положението в Одеса сега ? Руснаците удариха Одеса в отговор на Крим по предварителни данни гори склад със Западно въоръжение. Огромни взривове и огромни пожари на мястото на удара. Пише също да де готвят и други Украински градове пак ще има кръв, рев и сополи от Укрозомбитата.
39
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Накрая на руснаците ще им писне и ще подравнят украйнината за два часа и УССР ще стане известна като източноевропейска пустиня
38
8
 
14
 
! Отговори
Путинска стабилност преди 1 седмица
Голем смех, гледах куриерите в белгород ги задължават да ходят със стари войнишки каски, докато разнасят пратки по домовете.
37
3
 
9
 
! Отговори
Верно преди 1 седмица
тук е пълно с платени. Христов, ОБМР и сие до кога са писали през нощта и днес пак на линия. Явно това им е работата и единствен източник на доход. Нормалните няма нужда да дискутираме с тях. Само им увеличаваме дохода.
36
0
 
6
 
! Отговори
Пука преди 1 седмица
ми. Един дол дренки са. Освободените от руснаците ще ги гледат накриво. Освободените от украинците и те ще гледат накриво. Те ми убили детето пък ме освобождавали един от друг. Да бе.
35
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Колко метра останаха до Киев?
34
11
 
16
 
! Отговори
82 ОМБР преди 1 седмица
До 26 Всичко сме разбрали така: Вселената ще изгуби човечеството,но ще спечели,отървавайки се от руското паразитиращо същество! Слава на Украйна!
33
9
 
7
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 седмица
Ето, ако погледнеш долните няколко наркомански поста, всяко с различно име, разбираш, че това е един човек. Личи си по наркоманския почерк.
32
12
 
14
 
! Отговори
До Анонимен 35 преди 1 седмица
еми простено ти е ти си си путинофил а путинофила НЕ знае и НЕ може по дефиниция! Та значи къде е Украйнската администрация в заграбения от вас рашистан Крим? Има ли такава? Къде са Украйнските войски в зарабения от вас Крим? Има ли такива? Та вие сте окупирали Крим и сега това е окупирана територия! И ще ви ритат задните части със западни оружия до де не се изметете от там!
31
13
 
17
 
! Отговори
Полежанов преди 1 седмица
Атомна война няма да има за съжаление на друзята, руснята няма да посмеят защото знаят че от мацква няма да остане камък върху камък ако почнат нещо таков. Друзя такива са реалностите, ядрено оръжие имат и много други държави, не само вяликите крадци и имитатори от блатната империя на злото наречена расия.
30
7
 
11
 
! Отговори
Сът преди 1 седмица
До Анонимен. Е то и русия и вие копейки твърдите,че Украйна е руска,ама я бомбите? Логиката ти е като по копейски учебник-никаква.
29
0
 
0
 
! Отговори
Бай Дрън ми преди 1 седмица
Абе да, сменям имената. Логиката също сменям. Словоредът да не говорим. Нещо по-добро не можа ли да измислиш?
28
12
 
9
 
! Отговори
Ельоменат преди 1 седмица
Същата логика е обратно бе копейка. Нали твърдите., че Украйна няма, защо убиват хора и рушат инфраструктурата. Не ти се получи нещо алкаш, а Крим ще бъде удряннвсеки ден до като ушанките не изпъкат
27
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Оня другия дежурния ПРОСТАКк - Христо Христов няма ли да се появи да защитава мама си Раша,много закъснява днес.
26
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Простете, но нещо недоумявам. Нали зелето твърди, че Крим е украински-демек там живеят негови сънародници, украинци. Защо бомби тях и инфраструктурата? Все едно аз да си бомбардирам къщата барабар със семейството и да твърдя, че те са мои. Фактически с тези си актове директно признава, че Крим не е украински. Това си е чистосърдечно самопризнание, че Крим не е Украински, а руски.
25
13
 
8
 
! Отговори
Пути Бакшиша преди 1 седмица
Тези от плажа да пратят поздрави на Духина
24
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 26 Те си мислят, че с 2 поста толкова ще засрамят Путин и руснаците заради падналия рейтинг в социалките, че те ще тръгнат да се самоубиваг. Помисли си модерен джедай да бъде наречен погрешка мъж или да му кажеш, че Гретето е диагностицирано бавно.развиващо се(което всъщност е истината защо от малка не е ходила на училище). Те са непораснали деца и за тях война е пред рсто и да се съживяваш за повторен опит.
23
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 18 Руснаците сами си бият Крим с американско оръжие, което без без американски радари и сателити не работи? Кажи къде се продават тези неща да купя 5-6 комплекта.
22
22
 
9
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 седмица
Тази война се започна от Терорусия. Злото на планетата се казва Путин. Аз съм шизофреник и за това коментарите ми са биполярни.слава на Украйна
21
10
 
17
 
! Отговори
Нещата преди 1 седмица
за съжаление отиват към атомна война. Нашите кравари някак си не могат да разберат, че третия им пол и нетрадиционната сексуална ориентация не пазят от поразяващите фактори на ОМП!