Обрат: Не Бизюрев, а друг нанесъл фаталния удар срещу Митко от Цалапица

Това разкри таен свидетел
Обновена: 9 окт 2024 19:16 | 9 окт 2024 18:52, Нели Христова
10
Обрат: Не Бизюрев, а друг нанесъл фаталния удар срещу Митко от Цалапица
Снимка: БГНЕС

"Разбрах кой е ударил сина ми. Друг човек е. В лицето. Единият от двамата братя. Това, което казва той - били са Рангел и Борислав." Това заяви майката на убития в Цалапица Димитър Малинов Атанаска Бакалова след заседанието на Окръжния съд, в което беше разпитан тайният свидетел по делото за убийството. Протоколът от разпита беше предоставен на страните по делото, а жената се просълзи, докато четеше.

Бакалова посочи, че казаното днес от тайния свидетел е било по-кратко от показанията му в хода на досъдебното производство, но си обясни това с изминалото време оттогава. Майката на Митко се надява правилният човек, нанесъл ударите в лицето на сина ѝ, да се сдобие с обвинение. Към момента близнаците Динкови са привлечени към наказателна отговорност за лично укривателство, защото помогнали със заравянето на трупа, а с обвинение за убийството е само Рангел Бизюрев.

"Стана ясно, че Борислав Динков е уговарял всички, които са имали информация. Включително разбрах от разпита на тайния свидетел, че и в ареста също са имали телефон", каза Бакалова. Междувременно днес във фейсбук профила си тя поиска отвод на наблюдаващия прокурор Бойка Лулчева, защото по думите ѝ заедно с адвоката на бабата на Митко Евдокия Кемалова защитавали обвинения в убийството Рангел Бизюрев.

Атанаска Бакалова се надява и родителите на близнаците да бъдат доведени в съда и разпитани, тъй като до момента те не се явяват сами. "За да дадат обяснения въпросната вечер и след това какви са техните действия и как са помагали", отсече майката на убития младеж.

Делото ще продължи утре с разпит на вещи лица.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от САЩ
Победителят печели всичко: От кои седем щата зависят изборите в САЩ?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
За какво е цялата тая врява и разправия? Отдавна е ясно, че и на тримата убийци ще им отсъдят по три години условно - и всичко е тип-топ! Направо тик-ток!
8
0
 
7
 
! Отговори
Мишо преди 1 час
Всички са съучастници и като такива са убийци.Добре,че тази българка,майката,е упорита и търси истината.Иначе този щеше да си живурка в Дания и делото да е приключило както много други.Да,майката разбута прокуратура и съд.Браво на жената.Кой обаче слага чадър на това дело от самото начало?Кой?И защо?
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Абе водите ги съпричастни към убийството всички, без значение кой е нанесъл удара (от къде знаете че само един удар е бил фатален)! В САЩ ако няколко човека са замесени в убийство, всичките носят еднаква отговорност, ако ще някой от тях само да е карал колата и да е стоял отвън! Не мога да разбера защо в само в България има такива безумни закони?
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Защо съдът се излага така? Докога ще се въртят на пета на три селски наркоманчета? Позор!!!
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
И на мен ми се яви един свидетел, ако няма самопризнания скоро и на тримата максималното наказание ми се види!
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Родната милиция не може се справи с този елементарен случай, вие чакайте да хванат някой за поръчково убийство или да осъдят някой от високите етажи!
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Баси пародията, 3 пишлемета въртят полиция и прокуратура на малкия си пръст!
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
По бай Тошово време имаше смъртни присъди за тежки криминални случай а сега същите лежат 5 години и на свобода как няма да се увеличават тежките престъпления то за убийството на куче дават повече затвор
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Кой ги е нанесъл ония двамата братя с мишии муцуни ли?