Как да изберете парфюм подходящ за личността ви?

Ето няколко насоки
11
Как да изберете парфюм подходящ за личността ви?
Снимка: Istock

Избираме парфюмите си не само според нашите предпочитания за комбинации от аромати, но и според характера си. Всеки човек има уникална личност.

Какъв парфюм подхожда на вашата, вижте в следващите редове.

Общителен и отворен характер

Може да подчертаете вашата същност с аромати, принадлежащи към плодовата група с ванилови акорди в основата. Обърнете внимание на парфюми с червени плодове – нотки на малини, ягоди или диви ягоди.

Ако искате да подчертаете своята непринудена природа, можете да преместите акцента на аромата от сладост към свежест. Зелените аромати като зеленика, ябълка, бергамот са чудесни.

Ориенталските аромати с фини подправки също са подходящи за вашия характер.

Мечтателни и романтични

Такива хора обикновено са емоционални, умеят да впечатляват, но са и малко уязвими. Но точно тук се крие тяхната привлекателност. Леките и свежи аромати с флорални нотки ще ви помогнат да подчертаете вашия характер. Може да избирате между жасмин, теменужка, божур, роза и бял мускус. Плодовите аромати, като мандарина, пачули, портокалов цвят, също са подходящи, а за вечерно излизане ще ви подхождат меки и деликатни аромати.

Източник:  Как да изберете парфюма си според личността 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Напълно подкрепям долния коментар. Освен къпане всеки ден, бельото също се сменя, тениски, чорапи - всеки ден. До три впръсквания са достатъчни, за да ухаем приятно. И за Бога спрете с тежките парфюми посред лято.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз пък се задушавам от парфюми. А и не съм само аз така. Не от всички парфюми де, но от повечето. Особено в жегите е ужасно! Хора, къпете се със ***, моля ви, това е достатъчно, не става да се залеете с парфюми и да си решите проблема! Прекалявате с парфюмите! Миризмата на парфюм не трябва да се усеща на повече от 20см. от тялото ви, иначе пречите на другите около вас!
7
6
 
3
 
! Отговори
Смях преди 1 месец
Колкото повече тази крадлива т.орба говори за президента,толкова по-добре за Радев.
6
6
 
3
 
! Отговори
ПОДАРЪК преди 1 месец
Ще купувам на една колежка парфюм за подарък, мисля, че парфюма, който отговаря на личността и е с аромат на ЛА Й Н О, на Гом на. Дано има по-големи опаковки, поне по литър, че е 140 кила шу пар
5
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как да се пробва Парфюм - добър ли е или не, преди да си го купя в магазина? Парфюма си го слагам вЗадника! Ако престане да мирише катоПръдна, значи е добър и тогава си го купувам!
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не е ли точно обратното, според човека, който искаме да привлечем. Все пак и на нас да ни е приятно :)
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако сте патриархален татко бачкатор, парфюм не ви трябва! Ценностите на този тип хора казват, че парфюмите са за обратни.
2
3
 
6
 
! Отговори
Гошко преди 1 месец
На пазара едно момче продава всякакви марки, наливно, шише от велинград гучи флорал излиза към 10 лева.
1
5
 
6
 
! Отговори
Ганя преди 1 месец
Епа я ям чесън.

Спонсорирани публикации