Подгответе вашето дете за новата учебна година с Fibank

Обновена: 4 сеп 2024 11:54 | 4 сеп 2024 11:32, Александър Попов
Подгответе вашето дете за новата учебна година с Fibank

Издайте детска или тийн дебитна карта на своето дете от Fibank и имате шанс да спечелите пълен годишен абонамент за онлайн образователната платформа Уча.се! В нея учениците от 1-ви до 12-и клас могат да открият видеоуроци, поднесени на разбираем и интересен за тях език.

Финансовото образование на децата е един от най-ценните уроци, които могат да получат от своите родители. Ето защо ние от Fibank разработихме за тях специални дебитни карти, подходящи за деца и тийнейджъри. Те обхващат две възрастови групи – за деца от 7 г. до 13 г. и за тийнейджъри на възраст между 14 г. и 18 г.

С тях детето има възможността самостоятелно да тегли пари на банкомат и да извършва разплащания, като в същото време родителят запазва контрол на направените разходи и избира какви лимити да определи. Също така може да получава e-mail известие за всяка авторизация с картата. Тя се издава към сметка на родителя, като той превежда желаната от него сума.

При картите за тийнейджъри (14-18 г.) Първа инвестиционна банка е разработила и възможности за определено ниво на самостоятелност. Например със съгласието на родителя сметката и картата да бъдат издадени на името на детето. Към това се добавя и възможността за пазаруване в интернет, издаване на дигитална карта за бързо и лесно пазаруване само с телефон, както и  специална спестовна сметка "Smart Teen", в която детето може да спестява своите свободни средства.

До навършване на пълнолетие на детето, този тип карти и сметки са изцяло освободени от такси, както за издаване и поддръжка на карта, откриване и поддръжка на сметка, така и за извършване на разплащания и теглене на пари.

Сега с кампанията на Fibank - “Back to school”, към всичко това се прибавя и възможността 50 потребители, регистрирали детска или тийн дебитна карта на своето дете, да спечелят и пълен годишен абонамент за онлайн образователната платформа Уча.се! Всяка седмица до 31 октомври 2024 г. на случаен принцип ще бъдат определяни по пет печеливши.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase