След кючека и пиянствата край НДК зам.-министър вън от МВР

УВО за Румен Андреев, наказват полицаите, кълчили се на сръбско
30 май 2009 13:04,
135
След кючека и пиянствата край НДК зам.-министър вън от МВР
Снимка: БГНЕС

След шумния купон в ресторант „Континентал плаза” снощи премиерът Сергей Станишев ще одобри предложението на министър Михаил Миков за освобождаването на заместник-министър Румен Андреев.

Останалите служители, които са участвали в празненството, ще бъдат наказани, коментира премиерът.

В същото време Венцислав Рангелов, шеф на служба „Контрол на общоопасните средства” (КОС), ще бъде предложен за изключване като член на Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) и като зам.-председател на синдикалното дружество при Столичната дирекция на вътрешните работи.

Днес ще се проведе заседание на Управителния съвет на синдиката. Той ще се запознае с фактите около скандалния рожден ден на Рангелов, пищно отпразнуван снощи в софийски ресторант, посочват от синидката.

Недопустимо е в деня на национален траур заради трагичния инцидент на връх Бакаджика край Ямбол висши полицейски служители, бизнесмени и спортисти да се забавляват шумно с песните на сръбската звезда Мирослав Илич.

Подобно действие е в разрез с морала и ценностите, които защитава СФСМВР. Уронен е престижът на министерството и е нарушен етичният кодекс на МВР.

Синдикалистите ще настояват за спешна проверка, която да изясни кои висши полицейски служители са присъствали на празника и доколко е вярно, че рожденият ден е бил обявен като благотворително мероприятие за събиране на средства за деца на загинали полицаи, какви суми са събрани, кои са дарителите.

Очакваме адекватна реакция от ръководството на МВР – установяване на цялата истина, а не потулване и замазване на случая, категоричен е председателят на СФСМВР Иван Павлов, настояват от синдиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
прасета!
14
0
 
0
 
! Отговори
владо преди 15 години
Уволнява го защото както знаете има едни избори наскоро!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Целия кабинет трябва да си ходи.Това министър на МВР да друса кючеци върху гробове не е малка работа
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това са ни управниците гръм да ги порази дано
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Най-после едно правилно решение дано стане факт.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сега ги уволняват заради предстовщите избори,а след това ще бъдат върнати на нови длъжности и с подобаващи заплати....А за тези от депутатите,които не присъстваха вчера в Народно то събрание защо няма никакво наказание,а?
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Прав е #1 министри с акъл на абитуренти.Да не се обиждат младежите
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Престижа на МВР отдавна е под 0. След пушенето,пиенето сега и кючека е включен като протест.Ами г-да управляващи,това е ежедневие на 90 % от кадрите.Сладка работа.
7
0
 
0
 
! Отговори
tomov8.blog.bg преди 15 години
Хората на БСП в МРВ обичат да се забавляват покрай национални трагедии. Справка министър Начев и Евгения Калканджиева при трагедията с убитите полицаи в Люлин. Не уволнение а голи и вързани по улиците да ги пуснат тези нещастници!
6
0
 
0
 
! Отговори
187 преди 15 години
нямам думи...***...любомир начев номер 2...същите *** сте си...
5
0
 
0
 
! Отговори
Емилия преди 15 години
И по Нова телевизия пяха и танцуваха с просешкия си концерт, с който дрънкат по 1,20 от бедния българин. Просто хората нямат морал при бедствия и трагедии.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
МИКОВ А ТИ ЗАЩО НЕ СИ ОТИДЕШ ЗАЕДНО С ТВОЯ ЗАМЕСТНИК? А? ТО И БЕЗ ТУЙ ТИ ОСТАНА МАЛКО ДА СИ МИНИСТЪР ТАКА ,ЧЕ ПОНЕ СИ ОТИДИ С ДОСТОЙНСТВО. КАК НЕ ВИ Е СРАМ!!!!
3
0
 
0
 
! Отговори
********** преди 15 години
вижте ги как се плюят едни други, и съм сигурен че ако нямаше избори никой нямаше да обърне внимание толко на случая с празненството.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами миков.Според инфото и той е бил там.И е можел да предотврати поредния позор за управляващите
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ами вчера имаше и много абитуриенти в София - отново крещяха и тормозиха хората по улиците...