Азис: Лейди Гага ме копира, тури си и тя полилей

"Ако бях в чужбина, щях да съм по-известен от Мадона"
24 фев 2010 07:11,
135
Азис: Лейди Гага ме копира, тури си и тя полилей
Азис или Лейди Гага? Изберете сами. Снимка: Булфото

Азис сподели в, че ако е бил в чужбина, а не в България, е щял да бъде на нивото на Мадона. 

"Повярвайте ми, знам, че звучи рисково. Риск е да го кажа, но може би това е тъжната истина за някои хора. Аз щях да бъда по-известен от Мадона", заяви той пред радио Сигнал плюс.

Васил Троянов Боянов е категоричен, че в България по-лесно приемат ексцентричността на чуждите изпълнители и отхвърлят тази на нашите.

"Разбира се, че е така. Живият пример съм аз. Кога аз сложих полилей на главата си? Преди 7 или 8 години направих тази щуротия и влязох в басейна с лебедите  за клипа си "Никой не може".

В момента Лейди Гага е с полилей на главата, но това е Лейди Гага и цял свят отразява всяка нейна приумица. А мен навремето ме изкараха едва ли не ненормален.

Факт е, че  аз си сложих полилей на главата преди нея. Тя даже още не си е мислела... тя е малка доколкото знам... и ето какво стана.

Не мога да си обясня защо не съм световна звезда. Трябва някой продуцент да дойде и да каже: "Ела, ела при мен", защото аз сам не мога. Не мога да почна да ходя от врата на врата и да обяснявам, че Лейди Гага е мое копие", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
МНОГО СА *** В БЪЛГАРИЯ И СЕ ГУБИШ ЗАТУЙ
27
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
азисе,добре момче си,ама си голям кич !
26
5
 
22
 
! Отговори
33 преди 14 години
ПРАВ Е. ПЕЕ ДОСТА ПО-ДОБРЕ ОТ РАЗНИТЕ МУ ТАМ "СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ" ПЕВИЦИ. АКО НЕ СИ АМЕРИКАНЕЦ ИЛИ АНГЛИЧАНИН НЕ МОЖЕШ ДА СТАНЕШ СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА
25
1
 
16
 
! Отговори
ой ой преди 14 години
Азисчо, приеми че в чужбина е нямало явно интерес към музиката ти, за да станеш първо ти популярен , а след това и предметите около/в теб...
24
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хей, г-н Всезнайко Защо не понаучиш български, преди да претендираш за нещо !? полилей съществително име, мъжки род - ед.ч. полилей основна форма полилей ед.ч. полилея ед.ч., непълен член полилеят ед.ч., пълен член полилеи мн.ч. полилеите мн.ч., членувано полилея бройна форма [няма форма] звателна форм
23
2
 
19
 
! Отговори
D-R MENGELE преди 14 години
SUPER LAINAN ***-ZA OSWIENCIM.......
22
1
 
17
 
! Отговори
ARTstr8 преди 14 години
Защото скипими Висилчо в България няма потенциял! Потенцияла на щатите и на всякаде другаде е друг а при нас е съвсем друг!! Разделете народа на групи от 8 000 000 , 2м са в чужбина ,2м са пенионери остават 4м разеделети ги на музикални стилове и след това ги разделете пропорционални на вашите конкуренти в даденият стил като най големия процент е за вас звездата !!Ще получите някаде около 20-30 000 човека по минимум 1 $ -това върха на потенцияла тук !! Докато в САЩ тази цифра е 20-30 М!
21
2
 
23
 
! Отговори
Нереалист преди 14 години
Леле, доживяхме и нас да ни копират! Абе Василе, осъзнай се докато е време преди да влезеш в психодиспансера като ония дето се мислят за Наполеон. Лейди Гага дори не знае, че съществуваш! Тя си изгражда собствен имидж не и пука за теб. По-добре цар плъх на село отколкото мишка в града. А мадона не си достоен да и оближеш и позметките и, защото нито си и на нивото, нито на тялото с това дебело шкембе!
20
2
 
16
 
! Отговори
;) преди 14 години
ходи в чужбина, няма да ни липсваш.....не че има добри отзиви от негови посещения там де :))
19
0
 
22
 
! Отговори
някой преди 14 години
До: СТАНА БЕЛЯМногоуважаеми лингвисте, "полиелей" може да се пише на гръцки, но ние на български го пишем "полилей". Също така казваме "Вашингтон" а не "Уошингтън" както е на английски и "компютър" а не "къмпютър". Аналогично казваме "Испания" а не "Еспаня", "Чечения" а не "Чечня" (на руски), "Белград" а не "Београд". Просто на български така е прието.
18
2
 
25
 
! Отговори
Деян преди 14 години
Ами *** в чужбина беплондир. Там нямаше да можеш да се правиш на гей без да си дадеш дупето на някой. Тъкмо и ние ще се отървем от теб. Докато мнението на такива псевдо звезди е водещо сред ***, нищо хубаво не ни чака.
17
0
 
18
 
! Отговори
Дел Пиеро преди 14 години
ЖИК ТАК
16
0
 
28
 
! Отговори
някой преди 14 години
Ако Азис някога стане световна звезда, аз ще стана крал на Англия!
15
0
 
27
 
! Отговори
сиза преди 14 години
"Не мога да си обясня защо не съм световна звезда."...не мога да си обясня защо пък трябва да си?!...
14
9
 
19
 
! Отговори
Ева Браун преди 14 години
Драги ми Азис,Безпорно качествата и талантът ,който притежвате ,са неоспорими!България е една малка страна и възможности за изява и мащабност на един като вас талант и подобни на Вас са дело на упорит труд ,постоянство ,висок професионализъм и още други.....Родината ни е бедна дъражава и много други сфери в изкусвто за съжаление са на доизживяване .Драги ми Васил(симпатичен сте ми),дали пеенето щеше да е вашето поприще наистина там, в Онзи Свят Голям?
13
0
 
26
 
! Отговори
... преди 14 години
"Азис сподели в, че ако е бил в чужбина, а не в България, е щял да бъде на нивото на Мадона. " Ave *** dobre che beshe v bylgaria che da ima dostatycno typo narod koito da te slusha.
12
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Защо се възмущавате само от Азис ? Не, че не сте прави да се възмущавате от него, ама това неопределено същество носещо артистичното име "Лейди Гага" да не е по-свестно от Азис ?!
11
2
 
31
 
! Отговори
el dorado преди 14 години
Берлинската стена падна отдавна и всеки свободнокоже да ходи и да се реализира НАВЪН.Скоро време Азис може да се обяви за дисидент.Не знам обаче навън хората толкова ли са оглупеличе да има фенове на псевдо-музиката наречена ЧАЛГА.
10
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
*** ***....
9
1
 
17
 
! Отговори
zzz преди 14 години
ah neopravdaniq pendel :S