Пак запалени коли, този път в "Хаджи Димитър"

Сега са изгорели Фолксваген и Ситроен Берлинго
Обновена: 1 дек 2011 09:37 | 1 дек 2011 07:27,
102
Пак запалени коли, този път в "Хаджи Димитър"
Една от запалените коли в "Младост" Снимка: БТА

Отново случай на запалени коли в столицата - този път горяха два автомобила в столичния квартал „Хаджи Димитър” в сряда вечерта. Във вторник през нощта в пламъци лумнаха 10 автомобила в кв. "Младост". 

Сигналът за инцидента в "Хаджи Димитър" е подаден на телефон 112 малко след 21 часа от гражданин, съобщиха от полицията. 

Запалени са "Фолксваген" и "Ситроен Берлинго". Пожарникари са угасили огъня.

Първоначалните данни сочат, че колите са запалени умишлено, коментира шефът на СДВР старши комисар Валери Йорданов. 

Още по темата
Полицията  издирва свидетели на палежите.  

Криминалистите работят по три основни версии за инцидентите в "Младост". За палежите може да е отговорен пироман, футболни фенове или наемници. Според някои от потърпевшите причината е във война между застрахователни компании.
Вътрешният министър Цветан Цветанов пък предположи, че инцидентите може да се случват в полза на платените паркинги. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: Хаджи Димитърколи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
0
 
! Отговори
милиционер преди 12 години
тези палежи не съществуват!!!!!!!!!!!!!!!!!! подпалвача е в ареста. факт-гарантирано от герб. стига сте писали глупости-
101
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От полицията признаха, че са силно озадачени от случващото се - плащайте още на държавата
100
2
 
4
 
! Отговори
АЛО,О,О............ преди 12 години
А ТРАКТОРИ ...ГОРЯТ ЛИ....ха,ха,хааааааааааа.....ИЛИ СА ЗАСТРАХОВАНИ ПРОТИВ ПОЖАР?
99
1
 
7
 
! Отговори
СПОКО...КЛОАКА Е!! преди 12 години
СПОКО..МУТРЕНСКА СТРАНА-МУТРЕНСКИ,АПАШКИ НОМЕРА! ОТ ЕДИН ОТБОР СА МУТРИТЕ НО СЕ РАЗДЕЛИЛИ НА ДВА,ЗА АЛАБАЛА-НА СТРАЖАРИ И НА АПАШИ! ПЪРВИТЕ ПУСКАТ "СТАРИТЕ ИМ ПОЗНАЙНИЦИ" ДА ИЗПЪЛЯВАТ ПОРЪЧКИ,ИЗПЪЛНЯВАТ ГИ,А НАКРАЯ "ЩЕ ГИ ХВАНАТ"..УЖ!! И МНОООГО -УЖ-ЩЕ ГИ НАКАЖАТ! А ВСЪЩНОСТ ВКУПОМ ЩЕ ОТЧЕТАТ УСПЕШНО МЕРОПРИЯТИЕ- КАТО КОНТРА НОМЕР СРЕЩУ НАРОДА БЪЛГАРСКИ,КОЙТО СЕ БУНИ! НА НАРОДНИЯ ПРОТЕСТ ОТВРЪЩАТ С АПАШКИ,ТЕХНИ РЕКЕТИ И ТЕРОР!КОЛИ СЕ ПАЛЯТ,ЕДНИ 30 ЛВ. ПИКЛИВИ ЗА ДЕТСКИ И ИНВАЛИДИ НЕ ДАВАТ И Т.Н.
98
0
 
11
 
! Отговори
Отвратена от милиция преди 12 години
Полицията прави две неща:1. Рекет до дупка и без жал и 2. пазене на властта чрез бой по народа до дупка и без жал. Казват, че катаджиите се прибират с мин. 200 лв. в джоба вечер.Това не е полиция, а банда негодяи, обслужващи властта и себе си. Трябва ние сами да имаме право по конституция, като в САЩ да се въоръжим и браним. Тези изобщо не ни трябват, а милиарда от джоба ни е рекет и трябва да го дадем за здравеопазване.
97
0
 
17
 
! Отговори
!? преди 12 години
Не моем да разберем що палят колите на обикновените хора , при наличието на толкова скъпи лимузини?????
96
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Премахнете платените паркинги, но си работете по другите версии
95
1
 
5
 
! Отговори
Нема оправия с Гоце преди 12 години
Много Гоцета тука...много
94
0
 
7
 
! Отговори
До 91 преди 12 години
Третоначалните данни сочат, че нищо не могат да открият....Нема ли ухо не могат нищо...
93
0
 
10
 
! Отговори
фэжо преди 12 години
Полицията трябва да мине към НАП,защото и без това само глоби прави да пълни бюджета нищо друго не прави.Цветанов да вземе да ги преустрой докат е още на власт,че като вървят нещата.
92
0
 
26
 
! Отговори
от един българин преди 12 години
До кога ще плащаме данъци уж за да се чувстваме защитени и пазени от 'родната полиция', която всъщност вместо да ни пази ни подслушва и вместо да гони бандюги следи съвестните граждани дръзнали на всевослушание да кажат на висок глас истината... Ами не се учудвайте ако зачестят случаите на самоуправство- след като няма приложим закон и органи на реда,които да си вършат работата,а не PR actions- какво очаквате...И едно послание до пироманите: 'Който скача колци,все някой ще му влезне в ***'
91
0
 
22
 
! Отговори
A40 преди 12 години
"Първоначалните данни сочат, че колите са запалени умишлено, коментира шефът на СДВР старши комисар Валери Йорданов". Стойте си по бюрата, смятайте си годинките за пенсия и чакайте резултата от второначалните данни.
90
0
 
21
 
! Отговори
San преди 12 години
При толкова милиционери, по един да бяха сложили на паркинг, нямаше да е такова чудо.
89
0
 
11
 
! Отговори
Ben преди 12 години
Милиционерите докато стоят по бюрата и си смятат трудовия стаж от първа категория за ранното пенсиониране, апашите не спят. От бюрата няма да ги хванат.
88
1
 
11
 
! Отговори
мбуахаха преди 12 години
Ако искате да прецакате ББ и Дянков - застреляйте се. Така Дянков няма да напълни бюджета, а ББ няма да има пред кого да реже ленти:)))
87
0
 
23
 
! Отговори
тъжно преди 12 години
То не бяха конспирации за застрахователи, то не бяха за дестабилизиране на правителството. Истината е, че в България не се уважава частната собственост и всеки посяга на нея без страх от закон и наказание. Тая нощ са ми откраднали гумите на колата - здраве да е, да влачат, щом до там стигат щтенията им - 2 бр. зимни гуми. Ние да сме живи и здрави, пари се изкарват, жалко, че в България само абсурди - не за друго, но това ще наследят и децата ни.
86
6
 
14
 
! Отговори
До 85 преди 12 години
Нали си наясно, че не може на всеки автомобил да се постави и полицай за да го пази. Искате и да им съкратите щата, много били. А къде е будната гражданска съвест приятелю и защо смяташ, че никой не е видял или не познава подпалвачите? Това е типичното Бг поведение, виним другите, а ние нищо не правим. По-удобно е някак си нали!?
85
5
 
13
 
! Отговори
Изпотения бард преди 12 години
Според мен е гениално прозрението на полицая че " палежът е умишлен".Тези дето палят на хората возилата могат да са спокойни-"родната полиция ги пази".
84
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
братя, на оръжие! защо само в София има работа, защо само там заплатите са високи, защо всички инвестиции отиват там! ние от провинцията не сме ли хора
83
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На някой му е дошло до гуша от цялата мизерия на абсурдната ни държава. Съчувствам му на човека - излязъл е на въстание.