Състоянието на Багата остава критично

Спортистът е претърпял 6-часова операция в неделя
Обновена: 27 фев 2012 14:46 | 27 фев 2012 11:00, Красимир Ангелов
143
Състоянието на Багата остава критично
Багата по време на ММА двубой в София. Снимка: Булфото

Самбистът Благой Иванов-Багата, който беше прободен с нож рано в неделя, остава в критично състояние и на командно дишане, съобщиха от "Пирогов".

Преодоляно е шоковото състояние на Иванов, който беше приет в централна реанимация на болницата в неделя.

Очакват се обаче усложнения в следствие на нараняването с нож, съобщи доц. Стоян Миланов, началник на централна реанимация.

В неделя Багата е претърпял шестчасова операция, осъществена от водещи хирурзи на Първа хирургична клиника на "Пирогов", посочват от лечебното заведение.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че Благой Иванов - Багата бе наръган с нож при нападение на 7-8 души в столично заведение на улица "Граф Игнатиев".

Багата е бивш световен шампион по самбо, а напоследък се подвизава на ринга на свободните боеве, известни с абревиатурата MMA.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
5
 
! Отговори
? преди 12 години
"омнадрен и ретаболил"евала пич ако доживееш до 45 ще трябва да черпиш
33
0
 
7
 
! Отговори
ЗОРО преди 12 години
32-само толкоз ли,5 сутринта,в Домби,тези тренирани момчета.....нека не ги подценяваме...)))))))
32
4
 
6
 
! Отговори
До 25 преди 12 години
Какъв борец си ти??? що не отидеш да си вземеш хапчетата? А от партията-столетница ще ти пишат един ден неплатен отпуск, за неадекватно писане по форумите.
31
3
 
19
 
! Отговори
asdf преди 12 години
до 20батка мислиш ли, че майка ми или баща ми ще отидат на такова място, а дори и да отидат, ще си търсят конфликта.Който каквото ще да си казва,ама за да те разпорят като куче на оживено място,трябва да си има доста сериозна причина.Това че е спортист не го оправдава по никакъв начин,както и причината не оправдава извършителя.
30
15
 
3
 
! Отговори
? преди 12 години
д о34то да не си служител в НЗОК? Багата си изкарва парите извън БГ не ми трябва да се занимава с подобни кокошкарски истории
29
8
 
9
 
! Отговори
? преди 12 години
do 25ти не си боец а усро ти си жалък комплексар който г ое страх да излезе 1на1 срещу някой ти си *** която не жаслужава внимание ти си най-ниската прослойка на общствотос други думи ти си нищо
28
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нека да се оправи момчето.Само, че той не си плаща здравните осигуровки в България, а получава даром здравните услиги. В Пирогов е пълно с хора със счупени ръце и крака които са плащали цял живот за здравни услиги, и после чакат 5 часа някой да ги погледне набързо. С какво тоя юнак е нещо повече от обикновенните хора?
27
3
 
5
 
! Отговори
до ММА боец преди 12 години
хаххахаха , Боец , отвреме навреме се появят статии , за безследно изчезнали хора , които никои така и не откри
26
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много ще ми е интересно как ще скрият пробите на ранените, щото са били поне на 2гр бело?!
25
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пожелавам му от сърце да се възстанови момчето.Не може така да изтребват новия елит на нашата нация и държава!Един ден,може и депутат да го направят,както тъкмът и Кобрат.Ще видите.
24
0
 
21
 
! Отговори
123 преди 12 години
Дано оживее момчето
23
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано се оправи момъкът,иначе ще остави 3 вдовици.
22
14
 
9
 
! Отговори
до 25 преди 12 години
"Боец", скъпи, е призвание, ти със сигурност не си. Жал ми е за хора като теб, нещастни и комплексирани, които се чудят къде да избият комплексчетата си. И твойто време в пирогов или 180 м под земята ще дойде. Вярвай ми.
21
4
 
21
 
! Отговори
:) преди 12 години
Алкохола да бъде забранен както наркотиците !!!тия нощни клубове държани от криминални континенти с поставени лица до кога ???
20
2
 
4
 
! Отговори
sdfsdf преди 12 години
непукането не предполага изказване на мнение ако пишеш мнение значи пука нещо в тебе хаха *** с ***. дано се оправи багата че е млад и силен мъж
19
5
 
5
 
! Отговори
mma преди 12 години
Zamislete se, che tova mojeshe da byde vash tatko,maika,brat,priqtel i t.n.
18
17
 
5
 
! Отговори
mma преди 12 години
Dosta se plitkoumni,da vadite takiva izvodi za nqkoi,samo zashtoto e sportist,ili ima po-respektirasht vid.Naistina nqmam dumi kolko ste jalki.Forumni kompleksirani chovecheta,stoqshti po cql den skriti zad kompituara,pryskaiki pomiq navsqkyde,po prostata prichina che ne mogat da se izqvqt v realniq jivot...Stava duma za dhoveski jivot,a vie mu pojelavate vmesto da ojivee,da umre.Koito ne go haresva,pone da ne pishe nishto,a da si zapazi mnenieto za sebe si
17
0
 
24
 
! Отговори
Старо куче преди 12 години
Сигурен съм, че никой от вас не може да се сети, къде на ул. "Граф Игнатиев" 12 има чалга бар.
16
0
 
29
 
! Отговори
До 13 преди 12 години
Да, в България силовите спортове са окупирани от съмнителни субекти с интелект близък до нулата, правещи се на бизнесмени и ходещи с още по-прости чалгаджийки.Таа...тази слава те си я наложиха сами в обществото и няма нужда да им се явяваш адвокат.
15
1
 
32
 
! Отговори
ДО 13 преди 12 години
БЕ ТЯ И МУЗИКАТА НЕ Е САМО ЧАЛГА....ама взе да преобладава напоследък,не мислиш ли?Това са СПОРТОВЕ ЗА ПЛЕБЕЙ,както чалгата е музиката на простаците...Нека се оправи момчето,не желая лошото на никой,ама .....Ако не бе такъв спортист,нямаше да се сбие.Ако не бе ходил на чалготека-нямаше да е в болницата с опасност за живота.Помня една максима от учителя си по математика преди 20 години-още ми е залепена на бюрото оттогаваКОЙ КАКВОТО СИ НАПРАВИ,НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ