"Газпром" може да даде пари за "Левски", не харесали "тигрите" на Борисов

Премиерът и представителите на газовия гигант обсъдиха и спорта
Обновена: 15 ное 2012 14:08 | 15 ное 2012 14:06, Веселина Йорданова
124
"Газпром" може да даде пари за "Левски", не харесали "тигрите" на Борисов
Премиерът Борисов е запален футболист. Снимка: архив, Булфото

Премиерът Бойко Борисов и представителите на руския газов гигант „Газпром“ намериха общ език не само по енергийните въпроси, но и на спортна тема. 

В шеги и закачки завърши пресконференцията в Министерския съвет, на която бяха подписани новият газов договор с Русия за догодина и окончателното инвестиционно решение за „Южен поток“.

Председателят на УС на "Газпром" Алексей Милер харесвал много футбол, а заместникът му Александър Медведев – хокей. Премиерът Борисов веднага влезе в тона.

Милер подчерта доброто сътрудничество в енергийната сфера и допълни, че ако то продължи в същия дух, ще обмислят възможностите за финансиране на българския футболен отбор „Левски“.

„Внимателно ще обсъдим с колегите от България възможностите за финансиране на Левски. Ако така мащабно участваме в българския пазар и сътрудничеството ни се развива, смятаме, че това е правилен подход. Такова сътрудничество ще сближи още повече нашите две страни“, каза той със сериозен тон.  По думите му нищо не свързвало хората така добре, както футболът.

Медведев харесва нашия отбор по художествена гимнастика, включи се Борисов сред взрив от смях в залата.

Поздравява госпожа Раева с избора й за председател на федерацията, допълни министър-председателят.

На въпрос дали и спонсорството на Левски е било част от енергийните договорености, премиерът заяви, че е настоявал за своя отбор Витоша (Бистрица). „Ама не ни харесаха“, обясни той защо „тигрите“ няма да получат спонсорството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТИКВА HAГЛA
91
0
 
3
 
! Отговори
do 96 преди 11 години
Тая година в УЕФА никой не изкласи така че по добре да замълчим . :D
90
11
 
9
 
! Отговори
SAMO LEVSKI преди 11 години
И без пари сме номер 1 , ще видите догодина като има някой лев за селекция :). Браво на бойко на половината А група намери спонсори :)
89
11
 
31
 
! Отговори
999 преди 11 години
как не се намери някои патриот и да ни спаси от тоя ***
88
0
 
9
 
! Отговори
gft преди 11 години
независимост ли, да бе през крив макарон.
87
1
 
12
 
! Отговори
жена преди 11 години
Според такива като Бойко ,който не обича футбол ,не е мъжага. А според мен за доста мъже това е единственото им "мъжко достойнство".
86
4
 
24
 
! Отговори
филия с мас преди 11 години
ТИКВА, МАРКОВСКА КАЗА ЧЕ СИ ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА, ВЕРНО ЛИ Е ?
85
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ситуацията в държавата, където двама баш уж полицаи се надпреварват кой по- лично да ръководи всьо и вся, както и жегата налазила Българската православна църква е предизвикала Георги Динев, който е сътворил великолепен колаж.-Цецо, ти кръстен ли си?-Не съм шефе, защо питаш?-Щото се освободи едно място за патриарх
84
0
 
8
 
! Отговори
benevolent преди 11 години
От картелът на банките регистрирани около Австрия: Райфайзен, Уникредито. ДСК и Телеком Австрия се опитаха да ме отровят и сплашът защото разкрих публично картелите в банките и телекомуникациите, и че контролират съзнанието на централни банкери и правитество с импланти на мрежата на Мтел. Участват Стати Статев, Калин Христов, Мариела Ненова, Андей Василев, Росен Розенов, Григор Стоевски, Кристина Карагьозова, Цветан Цалински ... Така изчезнаха 20 млрд от фондова борса, 10 млрд лоши кредити ...
83
3
 
18
 
! Отговори
по петнайсет пъти на преди 11 години
Пожарникарят: Абе, аз цяла България по петнайсет пъти на ден я лъжа, та един Алексей Милер ли нема да преметна? Важното е да ме дават по кабеларките, колко съм велик!
82
0
 
23
 
! Отговори
парното поскъпва преди 11 години
Кое е истината? Че Газпром сваля цените на газа с 20%, или че парното поскъпва с 30 %? Или и двете?
81
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе вие в час ли сте газпром дава , та това е вид корупция!Каква е тая икономика де си даваш жената да проституира-земята , а и ракия с любовника и пиеш.Договор така ли се прави с простотиики за народа и кеша на сметка.Предполагам за 2-3 месеца ще се вдигне шум след което новия скандал е на лице.
80
3
 
11
 
! Отговори
Голем съм тарикат! преди 11 години
Пожарникарят: Руснаците обещаха да доставят газ, аз им обещах, че ще го плащаме. Абе, требе да се лъжеме и да се будалкаме, за да си верваме! Голем съм тарикат!
79
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов е едно мазно брадясало шимейлче.
78
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви са параметрите на договора ??Поток ама към кои джоб и интерес?В бананоа с 20 милиона на джоб и летище в природните паркове се разрешава.Журналоидноподобните ,ами не ми пишете смехурковщини ,а разследваите , има ли няма ли кяр пари под масата това онова.
77
1
 
12
 
! Отговори
почетен орден преди 11 години
Путин: Ще наградя таварищ Борисов с почетен орден, за заслуги пред Газпром!
76
1
 
12
 
! Отговори
След два-три месеца? преди 11 години
Да живее великият футболист Пат Пойко! Който играе на български терен, едновременно, както за Шеврон, така и за Газпром, така и за Уестингхаус, така и за Атомстрой, за който повече плаща. Освен това той се изявява и като съдия, и като тренер, и като портиер. Въпрос е само на време, кога ще падне и от двата стола! След два-три месеца?
75
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо Газпром не даде на Обсерваторията в Рожен или на учените, които имат медали ? Там заслугите са по - големи от тези на бездарните ни футболисти !
74
1
 
8
 
! Отговори
Така де преди 11 години
А ние народа си мислехме че премиера има да обсъжда други неща *** верно че спорта е най-важен бе..... всичко друго ни е на 6
73
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много весело , но накрая пак ще се окажем изхранващи бедните монополисти защото някои бивш политик си е подписвал самоубийствен договор.Доколкото си спомням да те закарат на почивка за тяхна сметка в някои държави се води ултра корупция , а тук де държавата се продава и раздава ,без да са и собственици и на идея си нямам какво са бутнали.