Родствени връзки свързват атентаторите с Хизбула

Цветанов: Делото "Буда" не оказва влияние върху управлението на ГЕРБ
Обновена: 8 фев 2013 22:43 | 8 фев 2013 22:36,
230
Родствени връзки свързват атентаторите с Хизбула
Снимка: БТА

Има родствени връзки на свързаните с атентата в Бургас лица от Канада и Австралия, които показват, че двамата са имали контакти с Хизбула. Това заяви в програмата "Панорама" на БНТ вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов

В първите дни след атентата имаше държави, които излязоха с предположението за принадлежност на „Хизбула” към този акт. Българското правителството не се придържаше към изказаните тези, но от средата на януари тази година можем спокойно да потвърдим това, което беше формулирано от мен на Консултативния съвет, подчерта Цветанов.

България винаги е имала балансирана политика и е била национално отговорна и традиционно с държави като Ливан сме имали добри отношения. Това, което се случи в България, е факт, че няма държава, която може да се счита за застрахована срещу такова посегателство, затова сме обединили всички се усилия с нашите евроатлантически партньори да стигнем докрай колкото е възможно по-бързо, изтъкна вицепремиерът.

Нека не приемаме тази атака като атака срещу България, това е атака срещу Европейския съюз, срещу граждани на Израел, които бяха на туризъм в България, призова той.

„Посещението ми в САЩ не беше с цел да бъда убеден, че групировката „Хизбула“ е замесена. Натиск върху нас не е имало от нито една държава. Единствено опозицията се опита да окаже някакъв натиск.“, уточни Цветанов.

Той коментира и разразилия се скандал около досието на агент „Буда“. "Делото „Буда“, което заема доста от времето в последните дни, не оказва абсолютно никакво влияние в управлението на политическа партия ГЕРБ. Обществото вече се наслуша на подобни компромати и атаки. Ние вече сме виждали подобни хитрини от опозицията преди изборите.“, заключи Цветан Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
11
 
! Отговори
До уточнителя преди 11 години
Искаш да кажеш че 'Мафиотска Тройка" - ББ, ЦЦ, РП е по добре а?
38
12
 
8
 
! Отговори
Уточнител преди 11 години
ЧеститаНоваКоалиция "РУСКА ТРОЙКА" (БСП/БКП + лъжеВМРО на Агент Каракачанов + лъженационалнаАтака на Руски агент Болен С. ) подкрепяна от: ТурскоДПС на Почетен Агент Сава, и от всички ЧестниЦигано-ромскиОрганизации. Командирът на ДСБ и началникът на розовите Кунева/Пръмова - стратегически резерви в сянка. Медийна подкрепа ръководена от ЧервеноТракторнаСтанция (позивни К2 и КЗ). Тилова и логистична подкрепа ФСБ. Утвърдени лозунги: Какво лапане ще падне! Да живей Россия!!!! ДолуДолуД
37
2
 
4
 
! Отговори
до Анонимния преди 11 години
Ястреб те пита нещо, а ти само го увърташ с някакви глупашки брътвежи! Той какво те пита, ти какво му отговаряш! Боже, колко мъка ходи по милата ми Родина!
36
5
 
4
 
! Отговори
Читател преди 11 години
Не казаха всичките факти на веднъж,защото знаеха че ония *** Станишев ще побърза да го играе контра и ще се издъни мащабно.А то така и стана на практика.
35
4
 
7
 
! Отговори
"Хората свикнах преди 11 години
Хванахте мазол да ви наричат мафиоти и неграмотни физкултурници ?Други биха си подали оставкитеНо според Цветанов хората свикнаха с тези новини!Колко удобни и цинично ?
34
5
 
9
 
! Отговори
до 57 преди 11 години
Цецо е типичен пример,така си е!Само не знам защо все плаче че предишните били лоши? Ако тогава се здобил с 6 апартамента при 'лошите' - сега при 'добрите' сигурно има вече 66?
33
1
 
9
 
! Отговори
Така е! преди 11 години
Костоф и тройната даваха такива пенсий че пенсионерите купуваха по 5-6 апартамента на децата!
32
2
 
8
 
! Отговори
ЦЦ преди 11 години
По два косъма и фалшива шофьорска книжка намерена в Бургас (не че знам на кой е - то всеки трети в България кара с такава) и с моя ненадминат интлект направих обусловено преположение че канадските и австралийски граждани са от Хизбула.Вервайте ми! (И за апартаментите също де - нали и там има родствена връзка - тъщата пенсионерка ми ги купи)
31
3
 
6
 
! Отговори
Уточнител преди 11 години
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!СМЪРТ НА ИСЛЯМОКОМУНИЗМА!!!Това го казват българските ПАТРИОТИ
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
много МИ ХАРЕСА ЕДНА ЧЕТЕНА СЕНТЕНЦИЯ ,ЧЕ - БЪЛГАРСКИТЕ БУДАли /избиратели/ ЗАМЕНИЛИ ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ С ПРАЗНОГЛАВАТА ЛАМЯ!!!!!! БУДОВЕСТИ ОТ БУДАЛЕНД!!!!! НА ТРИМАТА *** ОТ ГЕРБ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ИМ ИЗДИШАТ! ЛЪЖАТ ВИ БЕЗОЧЛИВО! БОЙКО, ЦЕЦО И МЛАДЕНОВ - ТРИМАТА ***!
29
7
 
6
 
! Отговори
Уточнител преди 11 години
Прочее девизът на българският патриот може да бъде само един:ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!СМЪРТ НА ИСЛЯМОКОМУНИЗМА1111
28
2
 
7
 
! Отговори
999 преди 11 години
Цветанов е Ченге прикрепено към Борисов ,което го контролира и което ще му дръпне щепсала когато нещата станат необратими.
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Атмаджа ефенди, радвам се че върна
26
0
 
9
 
! Отговори
Шерлок Холмс преди 11 години
Цвъцко като шеф на МВР да обясни как 10 килограма взрив са се озовали на летището в Сарафово. Взривът през границата ли е прекаран или на место е приготвен?!
25
1
 
6
 
! Отговори
притеснения преди 11 години
Този издави рибата!Тези щом си трепят и роднините работата ще да е мноооооого сериозна!
24
0
 
1
 
! Отговори
e преди 11 години
Tova obache ,dori i da e taka, ne oznachava neshto Cvetanov,ne se pravi na tapa
23
9
 
5
 
! Отговори
Уточнител преди 11 години
Интересен процес тече в обществото. Т. нар."комунисти" (деца, внуци и роднини на АБпФК ) масово прегръщат ислямските ценности, появява се нова политическа прослойка - "ислямокомунисти", като синкретизъм между комунистическите и ислямските морални ценности: омраза към истината, християнството и човеколюбието изобщо и към българския народ в частност, подготовка за джихад, засега само вербална.Причината изгл. е в кръвожадната същност на АБпФК, които преди 68 г изтребиха 30000 души само за 1 месец
22
1
 
8
 
! Отговори
абе днес преди 11 години
четох едно интервю на американския посланик марси не знам коя си по въпрос за буда възможно ли е това интервю да е истина
21
1
 
7
 
! Отговори
значи преди 11 години
значи като си говоря с приятелката от детинство пенка пък тя си пада малко ку..ва значии аз съм ку..ва ,цв.цв. що не вземеш да се скриеш
20
4
 
18
 
! Отговори
Чавес преди 11 години
Цвъ Цвъ е спец по "родствените връзки"....справка - 6-те роднински апартаменчета :))))))