Йорданец измами жена си – варненка, отне й децата

Уж отишли на сватба в Аман, а й взели паспорта
2 дек 2016 08:26,
138
Йорданец измами жена си – варненка, отне й децата
Снимка: BTV

Майка вече десет месеца е разделена от децата си, след като е била измамена от съпруга си йорданец.

Историята на Недка Абделбаки звучи като от известната книга по действителен случай "Не без дъщеря ми". Тя е лекар от Варна омъжена за йордански гражданин. Има две дъщери на три години – близначките Алия и Амира.

През февруари тази година тя заминава със семейството си за Йордания на семейна сватба. Пристигайки в Аман Недка разбира, че е измамена – сватба няма, а паспортите им са отнети. Недка е държана седмица без пари, телефон и документи. Накрая успява да се свърже с българските власти и да напусне къщата на мъжа си, но без децата, съобщи bTV.

Междувременно той успява да им извади йордански паспорти и така те вече няма как да бъдат изведени от страната.

Недка отказва да приеме, че няма да види повече децата си и започва да води дела в Йордания. С цената на много усилия два пъти получава попечителство от Шериатски съд.

Въпреки това вече 10 месеца Недка не може да види или чуе децата си, не знае дори къде са, но няма да се откаже.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
0
 
! Отговори
Българка преди 6 години
Хайде само българките, предателки, ами влезте Тиндър да видите колко женени българи искат секс, как предлагат тройки барабар с приятелките си, жените си. Колко българи искат да се женят ако нямате 15 години разлика, или ако не иска да ти се намърда в апартамента. На колко българи им е приятн жената да е образована?
100
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другият път се омъжи за Пакистан е. Никой не и е виновен на тая. Каквото сам си направиш друг не може да ти го направи.
99
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам дали трябва да съжаляваме майката, но определено трябва да съжаляваме двете прекрасни момиченца. В какъв дом мислите че ще отраснат и в какъв свят? Цял живот ще бъдат тормозени от следващата съпруга на бащата, а като порастнат, ще бъдат продадени на платежоспособни чичковци, които да продължат да се гаврят с тях. Дано някой във външно да има съвест и милост към децата и да ги върне. И набивайте в главите на дъщерите и сестрите си - няма различни! Особено ако е във връзка с родата си.
98
1
 
0
 
! Отговори
Иван преди 7 години
До ЖиборТ-ъ-п-а-н-а-р мало умен :)
97
1
 
0
 
! Отговори
Ива преди 7 години
Незнанието води до разочарования!Принципно има много свестни араби,но и много скрап.Както някой написа тук,булките се купуват за много пари и много араби не могат да си го позволят.Специално Йемен е една ужасно изостанала държава,където има обичай 2 братя да си поделят една жена или примено ,ако умре мъжът и на жената ,я женят за брат,баща на умрелия.Жената е безправна и единственото и богатство са парите и подаръците/злато/,които и дават на сватбата.Права над децата тя няма.
96
1
 
10
 
! Отговори
Влади преди 7 години
Нашите момичета не знаят, че за по-вечето мъже от мюсюлманските страни е невъзможно да се оженят там. Защото жените се купуват по техния обичай. Цените са високи, особено ако момата е първа употреба, все едно младеж да си купи кола от магазина у нас. Затова им е изгодно да прилъжат някоя нашенка ( рускините са още по-наивни) и да я вземат без пари. Но после...
95
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От едно време такива *** п..ки се съблазняваха с фразата:" Араб добър, долар даде"
94
3
 
9
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
Тази лейка не ли е гледала филма Not Without My Daughter?Да пускат тази новина по всички ТВ канали, че прости жени има доста.
93
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименБХК не спи, а печели пари от такива като йорданеца. Не му пука за правда и други такива незначителни неща.Да не говорим, че в Хелзинки нямат и идея за БХК.
92
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БХК що спи или само убиици защитава.
91
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Представете си на мои познати дъщерята замина да учи в чужбина и там го намери един такъв като този,омъжи се за него и замина уж в немюсулманска държава,но все там в района на Индонезия,родителите хубави,интелигентни хора,но не можаха нищо да направят..
90
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На това се казва КУХА ЛЕЙКА. Язък за висшето и лекарско образование. Въобще не я съжалявам п***чата.
89
4
 
15
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Му-р-га-ви-я ислямец е като ромея и комуниста- ако не излъже някого,ще пукне!
88
3
 
6
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
*** ислямец е като ромея и комуниста- ако не излъже някого,ще пукне!
87
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди да пуснете коментар тук, проверете внимателно за правописа. *** си позволяват да променят коментарите и после те изглеждат като писани от неграмотни. Но такава подлост не ме учудва. Все пак това е българофобска медия.
86
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои араби са срам за Ислям, както и някои българи са срам за християнството... Господ ще отсъди.. Ако единят иска да храни децата със свинско след като е забранено в Библията, а другият иска да вкара децата си кулурната матрица на арабите и тяхното сектантсво- шиити, суни, суфи, салафи и тнт нямащи общо с религията на Аллах, Аллах да пази децата и да насочи родителите им по правия път.
85
2
 
28
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
"Араб дава чорап". Спомняте ли си? Не искам да злорадствам, но всяко нещо цена си има. Араб дава чорап,деца взема. Ти моме,сега ли разбра че тези не са като нас?!
84
10
 
12
 
! Отговори
Iordan преди 7 години
Bulgarkite kito se jenqt za 4ujdenci sa nacionalni predatelki sram i pozor nikakva pomo6t ot durjavata da im se otnema bg pasporta i v pustinqta pri nego
83
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до:85 Да бе ,вярай си;)
82
2
 
19
 
! Отговори
скочете :) преди 7 години
До ромСкочите ли и Ние малкото БЪЛГАРИ ще скочим,но на Свещена войн@ и е ви изк*лим до кр***к веднъж завинаги!!!! :-) Който нож, вади от нож умир@!(Хан Крум)