Приемаме "джендър" конвенцията и юруш... българите сменят пола

Експерт твърди, че Брюксел ни натиска за Истанбулската конвенция
Обновена: 23 яну 2018 12:03 | 23 яну 2018 12:00, Анисия Иванова
317

Върху България се упражнява огромен натиск от Брюксел да приеме Истанбулската конвенция, коментира пред Bulgaria ON AIR журналистът Велислава Дърева.

"Такъв натиск върху България беше упражняван по повод трети и четвърти блок на АЕЦ "Козлодуй". Тогава от Брюксел казваха или ги закривате, или няма да няма да ви приемем в Европейския съюз", обясни тя. Според нея това изнудване сега се повтаря.

Още по темата

Скулпторът проф. Велислав Минеков пък е на мнение, че конвенцията не е задължителна за приемане от нашата страна и дори е частично излишна.

"Домашното насилие не се разрешава и сега", обясни той.

Велислава Дърева каза още, че според нея тази конвенция е опит да се внесе "джендър" идеологията.

"Джендър образованието трябва да влезе на всички равнища", подчерта тя.

Дърева обясни още, че в резултат на "джендър" образованието, в Англия са открити специални клиники за смяна на пола. По думите ѝ оттам всяка година преминават по около 2000 деца.

Проф. Велислав Минеков пък каза, че случаите със смяната на пола са редки и са личен избор. По думите му обаче няма да бъдат спрени никъде в Европа.

"Това е изкуствено създадена тема с тази конвенция. Корупцията, унищожението на гражданските ни свободи, унищожението на свободата на словото - това са темите. Истанбулската конвенция е накрая", подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЕДИНЩом еталон за християнство ти е руската безбожна църква, следва че духовно много си го закъсал.
205
2
 
17
 
! Отговори
ни са знай преди 6 години
На обществената дискусия днес една професионална правозащитничка подкрепяше приемането на тази конвенция. Преди това се похвали какви успехи е постигнала в Донбас.Само искам да знам, гледала ли е някога записите на събитията в Дома на профсъюзите в Одеса на 2 май.И ако да, какво мисли за гледката на жената, просната мъртва върху бюро.И също така кой и от кого е защитавала в Донбас.Нужна е защита от такива правозащитници........
204
3
 
12
 
! Отговори
ЕДИН преди 6 години
ЕДНА ОТ НАЙ-ДРЕВНА ЦЪРКВА Е "Етиопска православна църква".ПО - СТАРА ДОРИ ОТ БЪЛГАРКСАТА И РУСКАТА.КАТОЛИЦИТЕ НАРИЧАТ ПРАВОСЛАВНИТЕ - ДРЕВНИ(СТАРИ) ХРИСТИЯНИ.ПОНЕЖЕ И ТРИТЕ ЦЪРКВИ - БЪЛГАРКСА, РУСКА И ЕТИОПСКА СА ПРАВОСЛАВНИ СЛЕДВА ДА ЗАКЛЮЧИМ, ЧЕ И СКОРО боко няма да бъде допускан до тези църкви.няма причастие.няма нафора.няма прошка.ЩЕ СЕ ЗАДОВОЛИ САМО С +АНАТЕМА+ВРЕМЕ Е ВСЕКИ ДА ИЗБЕРЕ СТРАНА И ДА БЪДЕ СЪДЕН СПОРЕД ДЕЛАТА СИ!ОТ ЕС ЩЕ ПРИТИСНАТ ГРОБ С МИЛИАРДИТЕ В ОФШОРКИТЕ.
203
3
 
25
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
ЛГБТ философията и идеологията са ОТКЛОНЕНИЯ, които са вредни за обществото и поради причина, че самите ЛГБТ сами не се приемат такива, каквито са, се опитват да ни убедят колко е нормално, АМА НЕ Е!ЛГБТ са отклонения от нормата и са във вреда на репродуктивната способност на обществото! Че нещо се среща, не означава, че е нормално!
202
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 218Нали знаеш какво ти мисля, избирай си от 31 пола!
201
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера госпожата правосъден министър ни успокои по БТВ, че Конституцията не признава еднополовите бракове. Това е вярно, ама кой ще решава дали един брак е еднополов? Нали полът беше роля? Нали е социално поведение? Избирам си ролята на жена и си взимам приятеля за мъж. И какво моля? Ще оспорите нашето решение? Кой ще посмее да твърди, че бракът е еднополов? Когато полът е въпрос на самоидентификация, Конституцията няма нужда да се променя, но проблем
200
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Морализаторите русофили всячески ни теглят към дъното на помийната яма при руските порнославни ***.
199
27
 
10
 
! Отговори
смешници с килимявки преди 6 години
Светия Синод да обуздае третополовите в собствените си редици и след това да раздава морал на миряните.
198
6
 
13
 
! Отговори
джънжър преди 6 години
Айде бре, приемете я тази конвенция че знаете ли колко съм дискриминиран. Не ме пускат до женската баня. А аз искам да вляза защото съм джънжър (или каквото беше там), а и искам да погледам малко. Чувам че било хубаво. Но не ме допускат защото съм бил мъж. Че какъв мъж съм аз - на 11 години съм. Писах се гей, пак не ме пускат. Сега се пробвам като такъв ама казват че още не било прието. Айде бре, до кога ще чакам.
197
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе пола не знам, ама на някои трябва поне главата да им сменят!!!! Явно за нищо не им трябва или по-точно НЕ ИМ ВЪРШИ НИКАКВА РАБОТА!!!
196
4
 
20
 
! Отговори
Гвендор преди 6 години
Няма по-важен проблем от джендъра - всичко друго е бошлаф. При нас всичко друго е на шест и затова сега ни натискат да си решим и последния проблем - какъв пол да си изберем....
195
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Велислава Дърева е най-изтъкнатия представител на третия пол в столетната БСП.
194
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми той Гришо и така вече си играе в розов анцуг.
193
10
 
7
 
! Отговори
Петров преди 6 години
Понеже казвате, че това се прави с цел да се унищожи човечеството, какво лошо има в това? Защо си мислим, че сме специални и вечни?
192
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Велислава Дърева ли ви е експерта? Че на тая ако и телефонират от Москва че трябва да си смени джендъра ще го направи за 24 часа, макар че никой след това няма да разбере за промяната.
191
4
 
12
 
! Отговори
До Иван преди 6 години
Освен като отвличане на вниманието от проблема с корупцията, не виждам друга причина. И докато се дъвчем и плюнчим, някак си безметежно ни подминаха поредните опити на инвеститорите да ни извръткат за част от земята на парк Пирин, концесиите в Трън и в Г.Тошево и то под благосклонния поглед (и не без участието) на държавата. В същото време КС отхвърли противоконституционността на плащането на % от заплатите и остави топката в НС, а тамошните нрави за гласуване под строй за нечие лоби са известни
190
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
205, това е точно така за Швеция. Децата се изграждат от семейството и средата, социума. Като се разрушат устоите на двете, няма личност, няма идентичност. Това е идеята. Няма леви и десни и други глупости от политиката. Става въпрос за спасяване на цивилизацията. Нещо, по-голямо от нас и дребното ни живуркане. И в момента се прави глобален разрушителен завой. Ако не го виждате, значи сте слепи или ***.
189
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В крайна сметка тази конвенция която няма нищо общо с третия пол ще бъде приета, независимо от русофилските къчове.
188
5
 
32
 
! Отговори
джендъри, преди 6 години
Не се правете на лyди! Вие искате да легитимирате понятието *** чрез тази конвенция и да наложите сексуално образование като в Швеция. Там не се използват местоимения тя и той, играят се половонеутрални игри, носят се унисекс дрехи. Децата се учат, че отклоненията били нещо нормално и т.н.
187
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До Бай ИванИ този довод на Бай ти Иван ще отпадне след няколко години защото всички полове първи втори и трети ще се пенсионират на 65 години с изключение на милиционерите разбира се които са привилегировани.