Приемаме "джендър" конвенцията и юруш... българите сменят пола

Експерт твърди, че Брюксел ни натиска за Истанбулската конвенция
Обновена: 23 яну 2018 12:03 | 23 яну 2018 12:00, Анисия Иванова
317

Върху България се упражнява огромен натиск от Брюксел да приеме Истанбулската конвенция, коментира пред Bulgaria ON AIR журналистът Велислава Дърева.

"Такъв натиск върху България беше упражняван по повод трети и четвърти блок на АЕЦ "Козлодуй". Тогава от Брюксел казваха или ги закривате, или няма да няма да ви приемем в Европейския съюз", обясни тя. Според нея това изнудване сега се повтаря.

Още по темата

Скулпторът проф. Велислав Минеков пък е на мнение, че конвенцията не е задължителна за приемане от нашата страна и дори е частично излишна.

"Домашното насилие не се разрешава и сега", обясни той.

Велислава Дърева каза още, че според нея тази конвенция е опит да се внесе "джендър" идеологията.

"Джендър образованието трябва да влезе на всички равнища", подчерта тя.

Дърева обясни още, че в резултат на "джендър" образованието, в Англия са открити специални клиники за смяна на пола. По думите ѝ оттам всяка година преминават по около 2000 деца.

Проф. Велислав Минеков пък каза, че случаите със смяната на пола са редки и са личен избор. По думите му обаче няма да бъдат спрени никъде в Европа.

"Това е изкуствено създадена тема с тази конвенция. Корупцията, унищожението на гражданските ни свободи, унищожението на свободата на словото - това са темите. Истанбулската конвенция е накрая", подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
43
 
6
 
! Отговори
Джендър специалист преди 6 години
В България почти няма прогресивни и либерални хора. Тази конвенция поне малко ще доближи българите до цивилизована Европа, където половото разнообразие отдавна е прието за даденост и е част от евроатлантическите ценности. А българина още изповядва комунистически и *** ценности и не приема цивилизационния избор на съвременните ЛГБТ хора.
85
3
 
3
 
! Отговори
джедъри, преди 6 години
Какво означава gender identity и gender?
84
7
 
10
 
! Отговори
Иван преди 6 години
По-големи католици и от папата станахме заради тези две изречения от конвенцията..Май, май някой гледа сламката в окото на някой, а гредата в своето око не усеща.За мен прелюбодействието, лъжата и кражбата да кажем са много по-голели грехове от това да си гей или травестит, но на "големите" христяни това не им отърва естествено
83
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българи, събудете се ! Да изритаме тези деградирали сатанисти и педофили от България ! Това не се хора, не са европейци, това са ордите на Антихриста на поход срещу нас - божествените създания ! Ние сме хора на Бог, те са на Луцифер !И ще добавя - не съм религиозен, не ходя на църква и не се моля. Просто ви показвам те на какво се молят - на Сатаната !
82
2
 
25
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
Четейки Библията ми е правило впечатление, че когато Бог наказва един народ заради греховете на управниците му, Той наказва праведниците наравно с грешниците, защото праведниците са затваряли уста, тогава когато е трябвало да вразумят грешниците.Така е възникнала и поговорката, че покрай сухото гори и мокрото...Обръщам се от тази висока трибуна към Борисов и неговата партия и ги предупреждавам, че над човешките закони има БОЖИ ЗАКОН и Неговото нарушение винаги води до трагични последици!!!
81
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичкото това се прави да се настроят едни групи срещу други! Защитниците уж на половото равенство и сексуалност всъщност въобще не искат равенство ,целта е да се настройват лабилните и объркани хора срещу биологичното и естественото . Кой ще иска равенство като се дават маса пари в тези фондации
80
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще видите като почнат да ги назначават от разнообразната квота с предимство. Тогава парламента ще бъде 1/3 специални от квота за ***.
79
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свобода или смъртъ! Стани стани юнак балкански от сън дълбок се събуди!
78
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези оуфце от управляващите ако ги питам вас пребиват ли ви че толкова искате да го приемете това, ще кажат не но има толкова много жени които са под това насилие. Ами вие като взимате по над 4 бона пари що не мислите за хората които са с 200 лева, които сигурно многократно надминават малтретираните. Значи това е за изгода на суджуковата шайка не за хората
77
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно не ми е ясно, по смисъла на конвенцията Баба Гуси джендър ли ще се води или обикновен ***...ст?
76
2
 
27
 
! Отговори
ОСТАВКА! преди 6 години
Не стига че България е държавата със най голям демографски срив ами сега искат да узаконят и педерасттията и промиват мозъците на децата. Явно някой сериозно се е заел да ни ликвидира като народ.
75
1
 
4
 
! Отговори
Даам преди 6 години
Ще видим какви ще ги свършат и след тази димка.Отново Българинът ще се събуди с големи мечти и чаршафа в д...то.
74
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 80Пиши се сватба.
73
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 75Homo sapiens означава Разумен човек.
72
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много искам да се оженя за жена и на свадбата и двамата да сме с булчински рокли. Мъж съм но ме влече модата.
71
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе и да я подпишете, я пак че си я шамарим
70
2
 
31
 
! Отговори
БАТАК преди 6 години
От Батак съм, чичо. Знаеш ли Батак?Хе, там зад горите... много е далече,нямам татко, майка: ази съм сирак,и треперя малко, зима дойде вече.Това, което турците не успяха да сторят- продажните ни политици се опитват да направят! Не можаха физически да ни ликвидират-сега искат духовно да го направят! НИЕ СМЕ БАТАК! ЖИВИ СМЕ! МОЖЕ ДА заменяте Паисий с Робинзон Крузо в учебниците, може за забраните в учениците -"Даваш ли даваш хубава Яна на турска вяра"- но НИЕ ЩЕ ГИ ПОМНИМ И ПАЗИМ!
69
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трети пол? Ти не знаеш ли, че половете са безбройни? Ще те съдя за издевателство!
68
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е то според нашите патриотари, хомо сапиенс е някакъв гей с име Сапиенс
67
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да приемат третия пол. Немога да чакам повече.