Приемаме "джендър" конвенцията и юруш... българите сменят пола

Експерт твърди, че Брюксел ни натиска за Истанбулската конвенция
Обновена: 23 яну 2018 12:03 | 23 яну 2018 12:00, Анисия Иванова
317

Върху България се упражнява огромен натиск от Брюксел да приеме Истанбулската конвенция, коментира пред Bulgaria ON AIR журналистът Велислава Дърева.

"Такъв натиск върху България беше упражняван по повод трети и четвърти блок на АЕЦ "Козлодуй". Тогава от Брюксел казваха или ги закривате, или няма да няма да ви приемем в Европейския съюз", обясни тя. Според нея това изнудване сега се повтаря.

Още по темата

Скулпторът проф. Велислав Минеков пък е на мнение, че конвенцията не е задължителна за приемане от нашата страна и дори е частично излишна.

"Домашното насилие не се разрешава и сега", обясни той.

Велислава Дърева каза още, че според нея тази конвенция е опит да се внесе "джендър" идеологията.

"Джендър образованието трябва да влезе на всички равнища", подчерта тя.

Дърева обясни още, че в резултат на "джендър" образованието, в Англия са открити специални клиники за смяна на пола. По думите ѝ оттам всяка година преминават по около 2000 деца.

Проф. Велислав Минеков пък каза, че случаите със смяната на пола са редки и са личен избор. По думите му обаче няма да бъдат спрени никъде в Европа.

"Това е изкуствено създадена тема с тази конвенция. Корупцията, унищожението на гражданските ни свободи, унищожението на свободата на словото - това са темите. Истанбулската конвенция е накрая", подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
46, знаеме, че синчето ти се идентифицира сексуално като щурмови хеликоптер
65
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо думата хepмафpoдити е банната?
64
2
 
26
 
! Отговори
Просто човек преди 6 години
Вие оправихте държавата та взехте да се притеснявате за ТЕЗИ.Нямам думи.Тъжна история........
63
3
 
40
 
! Отговори
Петко Страшника преди 6 години
***-мендър, след време мъжете ще раждат по 3-4 деца, жените ще п*каят прави! Всичко е една х**ня! Да падне някой метеорит, че да вкара нещата в контрол! То, и през комунизма имаше абсурди, но чак толкова......
62
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега някой да отговори не се ли раждат и хeрмафродити? Или само се раждат мъже и жени на този свят. Което означава, че съществува и трети пол.
61
19
 
9
 
! Отговори
До 63 преди 6 години
*** глупа ко означава пол, и прозлиза от род, затова има famale gender/жена/ male gender/ мъж/ trans gender/ трансексуален/ някъде в конвенцията да пише за трансджендер? Или ти си от тоя мат'рял. дето като чуе homo си мисли че означава гей, не не означава гей, означава човек
60
17
 
11
 
! Отговори
Бойка Борисова преди 6 години
Ужасих се като прочетох,че 1,000,000 жени са били жертва на домашно насилие.Явно идва с географското положение-ганьовския манталитет и пълно оскотяване.Българки,не се хващайте с такива пропаднали типове,защото не се знаете дали няма да попаднете на насилник.Вие *** не заслужавате жени до себе си,щом ги третиране все едно са ваша собственост.Българки,образовайте се за да не паднете в плен на такива б....оклуци и не ги допускайте до себе си.
59
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да биеш жена е отвратително, неприемливо! Важното е, двата пола да спазват тази граница която не трябва да се преминава! Жените да не приказват безкрайно и да нажежават обстановката, един или два пъти да се каже и повече не. Но те не престават, молиш ги, не спират. И на някои мъже им писва и забърсват по някое плесница. Не оправдавам пияните мъже които посягат, отвратително е!!
58
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя тази Велислава Дърева самата прилича на третополово същество...
57
1
 
39
 
! Отговори
Жо преди 6 години
НАСИЛИЕТО, като деяние е наказуемо по българските закони и няма нужда да се отделя насилието над жени от останалите прояви на насилие. Не може да се правят отделни закони за насилие над жени, над мъже, над деца, над старци , над малцинства, над чужденци и т.н. Насилието си е насилие и трябва да се наказва по сега действащите закони. Няма нужда от специални конвенции.
56
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберите, освен че са прости, грабливи и нагли, сега се оказаха и сбъркани!
55
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поне ще видим кои са джендърите в политиката.
54
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставка,предатели!!!
53
34
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие еъобще прочели ли сте конвенцията, преди да коментирате. Там е обяснено че само и единствено се отнася за насилие над жена и ще се криминализира това насилие. Никъде не се споменява за трети пол. За смях сте и това са повече от половината българи и депутати. Криво разбрали ама дайте да правим проблем... за смях сте...
52
1
 
21
 
! Отговори
Веско преди 6 години
Хората 2000 години се справяли с 10 божи заповеди. Сега за едно "не бий жена си" написали 130 страници обяснения. Ясно, че е за пари, ама щом е сложно сигурноч не е читаво.
51
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съдейки по коментарите, явно за голяма част от хората в тая страна е нормално, да млатят и издевателстват над жените и децата си, срам сте Вие патриотари смешни
50
8
 
6
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
Грешката на руснаците е приемането за линейна диаграмата на неутронното стареене на заваръчния шев на опорния пръстен на капака на ВВЭР-440, тази диаграма вместо линейна се оказала експонента.
49
2
 
30
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Май е време да напускаме ЕС. Още преди години както приеха закона за кривите краставици си пролича че тоя съюз се ръководи от психично болни хора. Това което виждаме сега е поредното доказателство.
48
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 43Идва края на света!.да, за 95% от него, за да останат "нашироко" "богоизбраните" , че нещо тясно им станало, пък и голяма маса трудно се управлява и е опасна акот тръгне да помита. Затова редукцията на масата е задвижена по всички възможни начини.Дългия са мартениците е част от "машината за редукция"
47
1
 
15
 
! Отговори
Даниел преди 6 години
Ще сменим пола. Ще стана жена, за да се пенсионирам по-рано :)