С шеги и коментари: Как българите приеха края на брифингите на Щаба?

Вижте някои от най-запомнящите се лафове на генерал Мутафчийски
156

Освен със сериозни въпроси около изненадващия край на брифингите на оперативния щаб, социалните мрежи бяха изпълнени и с шеговити коментари. Въпреки трудните моменти за оперативния щаб, хуморът не отсъстваше по време на срещите на генерал Мутафчийски и колегите му от щаба с журналистите.

Още по темата
Над 65 дни на пресконференции, повечето от които по два пъти на ден.

"Не, не излизате", каза председателят на Националния оперативен щаб и директор на ВМА Венцислав Мутафчийски в един от брифингите си.

По време на пресконференциите бяха разисквани най-различни въпроси, пряко свързани с коронавируса. А някои дори не толкова пряко.

"Вие да сте чули в Китай да се пръска със самолет. Вие допускате, че екипите на Спешна помощ са камикадзета и отиват да се вземат заразени с коронавирус - голи и боли?", беше един от въпросите му.

Днес социалните мрежи споделяха недоумението си от изненадващия край на брфингите. И изобилстваха от множество коментари, шеги и закачки.

Вижте повече в репортажа на Сергей Тодоров и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
9
 
12
 
! Отговори
БАНко преди 4 години
ИЗПОКРИХА СЕ МИШОЦИТЕ !!!
98
7
 
10
 
! Отговори
Карантин Плешиваров преди 4 години
лъцна ми ггъза и се скрихне ни се получи в карантинатабалъците много бързо се усетихаама поне се нагушихме от глоби
97
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Получи си 15-те минути слава, сега да ходи фелдшер в някое село.
96
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъжният безславен и не неочакван край на Щаба бе лесно предвидим. За краткия си и ярко осветен живот Щабът и неговият говорител избълваха куп лъжи, заплахи и откровени обиди към лекарите и българския народ, които са несъвместими с по-нататъшния му живот. Дали от самовлюбеност, страх или заповед от задкулисите, но Щабът прекали дори с волските нерви на нашия овчедушен и плашлив народ. Понеже Създателят на Щаба от пиар и народопсихология разбира, усети се не много навреме и разтури това сборище от зле маскирани чернодрешковци. Сега обаче остава въпросът за ОТГОВОРНОСТТА! Социалната депресия и Пс
95
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези квалификации важат за тебе, не за нас. Ако ти е толкова мила америка, отивай там, никой не те държи вързан тук да пишеш глупостите си.
94
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не страдам за черния генерал? (Ще ви отегча до смърт)Малко хронология... Дни, след като Бойка Анастасова денонстрира, че ще скочи от прозореца на НС, ген. Мутафчийски обяви: Задава се епидемия с невиждана ярост. Две седмици преди това каза по БТВ:Коронавиръсът е инфекция, която по нищо не се различава от останалите остри респираторни заболявания и далеч по-опасен е грип тип Б, който в момента идва, отколкото коронавируса. Някъде по средата започнаха простестите на медицинските сестри с искане за достойни условия на труд и заплащане. И тогава Мутафчийски влезе в ролята на откло
93
15
 
9
 
! Отговори
Аве преди 4 години
Събрали сте се тука няколко злобни лумпенчета, и драскате ли драскате простотия след простотия ! А иначе Кимчо ви е идол.... ,е да де, ама ако бяхте при него, отдавна да сте станали на пастърма, че той такива като вас най ги обича за подобни упражнения !
92
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Начи ако искам да протестирам пред парламента не може, защото сме в пандемия. Ама ако искам да протестирам против президента може и няма значение, че сме в пандемия!Що?
91
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пиар експериментът Нов генерал за президент приключи безславно. Борисов има хардуерен проблем. Хем много му се иска някой да засенчи популярността на Президента Радев, хем в случай, че нещо подобно започне да се случва, започва силно да се изнервя и накрая вижда в претендента заплаха за собствената си власт. И сам сваля от сцената куклите, които е качил. Без естествено дори да им остави достойнството да си тръгнат сами.Още преди три седмици, когато ГМР реши брифингите да са в Министерски съвет, разбрах накъде отиват нещата и че скоро доктор Мутафчийски ще бъде пожертван на олтара на бойк
90
3
 
2
 
! Отговори
Handel преди 4 години
Махнете тоя стара фалшива новина бре! Нв го приемахме така и вече няма нужда да се мазните, даже обратното - може да стане опасно.
89
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-накрая! Мерките наистина се охлабват - спестиха ни едно умиране от ковид на ден!
88
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво докторе. Не ги слушай тях глупците, тарикатите винаги са недоволни.
87
17
 
20
 
! Отговори
Сава Томов преди 4 години
Пълен ***! Да му се търси съдебна отговорност за всяване на паника!Никога не забравявайте, че този *** ни забрани да се спортуваме и да ходим на планина два месеца!Дано не си ни увредил прекалено много здравето и психиката, годжи
86
3
 
6
 
! Отговори
до 106 преди 4 години
На запад не им дават антибиотици дори когато са зле. Чакат ги да започнат да обръщат очите и тогава им изписват. Затова опъват краката на талази. Тук в България много хора щом усетят, че нещата слизат в белия дроб отиват и си купуват.
85
6
 
11
 
! Отговори
:) преди 4 години
Един човек да ви говори истината и го спряхте. Гледайте си Боко да ви говори сладки приказки и да ви лъже.
84
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 101Убеден съм, че всеки ден едни 500-600 умрели от ковид в Италия си умират всъщност от смях колко са нагли нашите управляващи.
83
14
 
12
 
! Отговори
до Х преди 4 години
А ве умник, що не гладаш Швеция или Беларус? Там като няма "извънредно положение" да не умряха бе? Ей аман от страхливи плъxoве. Като искаш стой си в дупката и мpи от страх всеки ден. КовитУ иде! Рано или късно всеки yмиpа, тъй че сега ако не ти се случи то по- нататък тая с косата ще те добара.
82
12
 
15
 
! Отговори
Mister Cro преди 4 години
Накрая народа му каза на този пореден въздух под налягане неговата собствена велика сентенция, а именно: "Не излизай"!
81
12
 
18
 
! Отговори
сс преди 4 години
Коремния генерал е за съд, за всяване на страх, паника и психически тормоз. А иначе мерките си бяха навремени.
80
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Забележете с какъв трагизъм пеевските медии се хвърлиха да защитават героя-генерал и да ръфат като кучета всеки, който не е влюбен в него. Само този факт е достатъчен за определени изводи, но не е единствен. В препълнени със злоба репортажи пак същите медии описват масов протест от десетки граждани срещу президента Румен Радев. Опънати палатки, крясъци, напрежение и прочие боза. Всъщност няколко човека с напълно неясно бръщолевене. От яростно плюене по Радев, до екзалтирана защита на Мутафчийски. Това вече е комично. Но какво да измисли безмозъчният център на една продънена пропагандна машин