Кунчев за пенсионирането на Кантарджиев: Законно е!

Мога да му кажа "Благодаря", коментира главният държавен здравен инспектор
10 юни 2021 13:10, Петя Славова
163
Кунчев за пенсионирането на Кантарджиев: Законно е!
Снимка: БГНЕС

Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев коментира нестихващите протести в защита на пенсионирането на проф. Тодор Кантарджиев пред bTV.

Още по темата
Според него то е законно, тъй като всеки може да бъде пенсиониран без негово съгласие.Освен юридически аспект обаче пенсионирането на Kaнтарджиев има и човешка страна.

"Единственото, което мога да кажа, е моето голямо "Благодаря" на проф. Кантарджиев и за това, което направи в рамките на тази година и половина, и за това, че Центърът за заразни и паразитни болести през последните години направи много за надзора на заразните болести.

Можем да разчитаме изцяло на този център като научен гръб на министерството в областта на заразните болести и въобще на инфекциозната патология", каза още доц. Кунчев.

Той заедно с министъра на туризма е на инспекция в "Албена", чиято цел е да се запознае с мерките, които са предприети за безопасно лято както на туристите, така и на работещите в курорта. Двамата посетиха и ваксинационния център в курорта. Там 75% от работещите вече са ваксинирани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 29Падна ниско защото от 1988 година е на този пост,и си е мисли,че ще е до живот като цар.
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23 - чакай да дойде 11 юли... ще управлява навеки, а всички други - на бунището
22
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баси толкова ниско да падне Кантара, само мрънка и реве.....
21
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В елитна болница се извършват незаконни трансплантации за пари. Ще се разследва за един починал от Молдова. В същото време български граждани се борят за живота си докато чакат животоспасяващи органи. А вече два дена се води спор морално ли е или не е морално законно пенсиониране на Кантарджиев. Трябва да се фокусира обществото срещу тези престъпници в бели престилки от болница Лозенец! Кантарджиев ще се оправи и Борисов му обеща.....
20
6
 
6
 
! Отговори
Анхелито преди 3 години
Бай Анхелито /както и плешивия от ВМА/ добре подава ду-пар-а.. довчера с Тиквун, днес вече наведен за Радев.. юли на Славчо и Черепа... хора научете си урока, а не като Кантара - говориш каквото мислиш и си аут...
19
1
 
11
 
! Отговори
До 22 преди 3 години
Частните болници поемат леки случаи, а държавните - тежките. как стана това?
18
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не става дума тук за професора като личност, а за принципа.Докато идват политици и уволняват с лека ръка професори, защото просто не ги харесват, дотогава ще бъдем бедна страна.Просто така не е редно.Ако искат да докажат, че са справедливи - тогава да освободят всички във пенсионна възраст, но не го правят.
17
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***, защо не дадохте такава трибуна на изгонените доктори при управлението на герб? А този даже не е изгонен, пенсиониран е. Не смеехте да напишете една лоша дума или критика към Борисов. И ако все още не сте разбрали, герб никога повече няма да управлява!
16
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отговорността за големият брой починали трябва да я поискате от Кацаров. Той беше зам министър, когато приеха безумни решения и сринаха здравеопазване - талони, недобро финансиране на много пътеки, добро финансиране на частните кабинети, липса на профилактика! Искайте обяснение и от Дянков, който прехвърли огромна сума пари от Здравната каса в общия бюджет. Да видим какво ще стане с престъпника Спасов от Правителствена болница.
15
4
 
1
 
! Отговори
Антирадеф преди 3 години
До Анонименвиждам, че сте напред с материала, бравос! Налага се да ти го напиша учтиво, защото господата от сайта зазвездяват иначе най-подходящите епитети, които заслужаваш.
14
3
 
12
 
! Отговори
юда преди 3 години
О,че е гъвкав този. Класически,роден ***.
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 7:Казаха от партията на Славито, че ще правят правителство и Ива Митева, каза така че ще съставят мнозинство мисля, явно тоз път с компромис.
12
0
 
11
 
! Отговори
Стенли преди 3 години
"Аз съм с таз която е на власт..."
11
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аре че ми писна вече с тоя кантар. Като е толкова добър - частни болници колкото щеш. А и международни колкото искаш. Ама нещо никой не му предлага нищо на кантара, а? Щото в частния и международния сектор не е да плещиш врели некипели и да прибираш едни безотчетни кинти...
10
4
 
23
 
! Отговори
да знаете преди 3 години
Ако бай Шиле беше някъде охрана с 500 лева заплата, щеше да драпа за пенсията яко.
9
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, ама хиляди други си седят на местата, въпреки че са за пенсия, а точно професора го махат. Само в мвр работят няколко хиляди пенсионери.Неморално е и лично насочено към професора.Едно е да махаш ченгета, но да гониш доказани лекари, защото не ги харесваш политически е безсрамно и отвратително.
8
1
 
7
 
! Отговори
Ми добре преди 3 години
Всеки се мята на влака сакто може.
7
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
изправете се срещу шефа на болница лозенец, протест, докато не влезе в затвора - ето това е кауза!
6
6
 
22
 
! Отговори
шанс преди 3 години
Кунчев голям изедник излезе.
5
11
 
26
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Стига с този пенсионер!Толкова е добър, че много болници ще се избият за него!